Akabe

Beste ouders,
Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten op de scouts! hopelijk heeft iedereen er zin in. Wij zijn er al vast klaar voor!

Belangerijke datums!

1/11 - 3/11 --> Akabeweekend

Zondag 27 oktober

Deze week is het helaas geen vergadering omdat de leiding gisteren hun super toffe fuif heeft gehad, namelijk Area 77. Aangezien dit tot in de zeer late/vroege uurtjes zal zijn, zouden wij graag wat slaap inhalen. Maar vrees niet! Volgende week zijn we er terug met een super toffe vergadering!

Vrijdag 1 tot en met zondag 3 november

Ja, het is weer zover! Het is weer tijd voor het super epische, leuke, coole, geweldig Akabe-weekend!!!!  De brief met alle informatie is normaal gezien rondgestuurd via mail, maar hij is ook te vinden op de site. Ga naar Takken --> Akabe en daar kan u de brief ook vinden. Jullie zijn welkom op het piraetnweekend vrijdag om 19u30 en jullie mogen opgehaald worden zondagmiddag tussen 11u30 en 12u. Als er nog vragen zijn mag je ons altijd een mailtje sturen.

p.s. Vergeet zeker jullie piraten-outfit niet!!

Zondag 10 november

Vandaag gaan we zien wie de sterkste en fitste van de Akabe is op onze fitnessvergadering. Vandaag gaan we allemaal fitnessoefeningen doen en gaan we allemaal naar huis met een heuse sixpack. Met een beetje geluk kunnen we zelfs even sterk worden als onze leider Simba ( we hebben precies eens ergens horen vallen dat die wel een heel groot deel van zijn vrije tijd besteed in de fitness) of misschien worden we zelfs sterker want zo gespierd ziet hij er nu ook niet uit. Kom er achter van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 17 november

Vandaag gaan we gezellig een hele dag door de modder kruipen, ons camoufleren in het bos en leren sluipen als een echte soldaat. We gaan ervoor zorgen dat we zo diep in de modder liggen dat geen enkele vijandige soldaat ons nog kan zien. Misschien kunnen we ons zelfs zo goed camoufleren dat de mama's en papa's ons niet meer gaan zien.  We zullen het zien tijdens onze legervergadering van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 24 november

Op onze techniekvergadering van vandaag gaan we zien hoe technisch jullie allemaal zijn aangelegd. Ben jij zo technisch aangelegd dat jij een heuse auto kan maken tijdens de vergadering of is het leggen van een ketting op een fiets al te moeilijk voor jou? Misschien maken we zelfs een revolutionaire ontdekking op technisch vlak. We zullen het allemaal te weten komen tijdens onze vergadering van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 1 december

Nu dat we toch al een goeie 3 maanden jullie leiding zijn, willen we eens testen hoe goed dat jullie ons kennen dus om dit te weten te komen doen we een ken-je-leiding-vergadering. Weet jij al van elke leiding wat zijn favoriete kleur is? Kan je al zeggen hoe groot Funghi is, wat de schoenmaat van Simba is en of Rooney al bezet is of toch nog steeds hopeloos op zoek is? We zullen zien wie van jullie de leiding het beste kent tijdens onze vergadering van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 8 december

Hij komt! Hij komt! Die lieve goede Sint. Ben jij dit jaar een heel braaf kindje geweest en verdien jij een beloning van Sinterklaas en zijn pieten, of ben je een stout kindje geweest en krijg jij in de plaats van cadeaus en snoepgoed de Roe? Misschien kunnen we ervoor zorgen dat de eventuele stoute kinderen toch nog een beloning geven door de Sint een SUPERwarm welkom te geven. Kom erachter van 14u tot 17u op de Locht

Stevige scoutslinker,

Simba, Funghi en Rooney