Akabe

Beste ouders,
Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten op de scouts! hopelijk heeft iedereen er zin in. Wij zijn er al vast klaar voor!

Belangerijke datums!

1/11 - 3/11 --> Akabeweekend

Zondag 8 september

overgang! op deze dag kom je te weten wie je nieuwe akabeleiding zal worden! spannend!!!!!

Stevige scoutslinker,

De Akabeleiding!

Zondag 15 september

Zoals jullie allemaal ongetwijfeld gezien hebben op de overgang missen we iemand van onze leidingsploeg, namelijk onze geliefde Funghi! Hij was op vakantie naar het zonnige zuiden, maar sinds enkele dagen wordt er niks meer van hem gehoord. Is dit allemaal maar een onschuldig grapje of zou er echt iets zijn? Kom erachter op onze "waar is Funghi vergadering" van 14u tot 17u op de Locht!

Zondag 22 september

Vandaag komen we te weten wie het creatiefste van de akabe is. Is het één van de leden? Of toch eerder iemand van de leiding? Kom het te weten tijdens deze super leuke knutselvergadering van 14u tot 17u op de Locht!

ZATERDAG 28 september

Zoals ieder jaar is het dit weekend de Ballonnekesstoet. Meer info hierover volgt later.

Zondag 6 oktober

Dit weekend is het helaas geen vergadering omdat we dan op leidingsweekend zijn :(. We zien jullie volgende week terug!!

Zondag 13 oktober

Vandaag geen wilde of vuile spelletjes, maar wel een heuse kussengevechtvergadering. Vandaag zullen we zien wie het beste overweg kan met een kussen. Ben jij een echte kussengevechtkampioen of gebruik jij je kussen toch liever gewoon 's nachts om op te slapen. Kom erachter van 14u tot 17u op de Locht!

Zondag 20 oktober

Vandaag is het de enige echte dierenvergadering! Ben jij geen katje om zonder handschoenen aan te pakken of ben jij toch gewoon een echte knuffelbeer? Ben jij een echte dierenvriend en is geen enkel dier te groot voor jou of ben je al bang van een klein spinnetje? Dit zullen we vandaag allemaal te weten komen! Van 14u tot 17u op de Locht!

Zondag 27 oktober

Deze week is het helaas geen vergadering omdat de leiding gisteren hun super toffe fuif heeft gehad, namelijk Area 77. Aangezien dit tot in de zeer late/vroege uurtjes zal zijn, zouden wij graag wat slaap inhalen. Maar vrees niet! Volgende week zijn we er terug met een super toffe vergadering!

Vrijdag 1 tot en met zondag 3 november

Ja, het is weer zover! Het is weer tijd voor het super epische, leuke, coole, geweldig Akabe-weekend!!!! Het zal doorgaan van vrijdagavond tot zondagmiddag, maar meer info volgt hier later nog over.

Stevige scoutslinker,

Simba, Funghi en Rooney