Akabe

Beste ouders, 
Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten op de scouts! hopelijk heeft iedereen er zin in. Wij zijn er al vast klaar voor! 
 
 

Boekje Akabe 2020-2021

YES YES YES, vanaf zondag 07/02 mag de scouts weer doorgaan. Let wel op: mondmasker verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar, tenzij je een doktersattest hebt (gelieve dit dan iedere zondag mee te brengen). Wij kunnen niet wachten om jullie enthousiast terug te ontvangen! Tot dan! 

Zondag 18/04: Vandaag is het leiding tegen de leden: wie is het snelst? wie is het sterksts? wie kan het mooiste tekenen? wie wint er deze ultieme battle? Kom het ontdekken van 14-17uur op de Locht. Tot dan! PS. de leiding denkt dat ze gaan winnen :)

Zondag 25/04: Wie weet wie de boef is? Wat hij gestolen heeft? En waar het feit gepleegd werd? Ik denk dat we ons Akabe-speurdersteam eens moeten inzetten om deze misdaad te komen oplossen. Kan jij ons helpen? Kom dan van 14-17uur naar de Locht. 

Zondag 02/05: Weten jullie welke wondere wereld er zich onder water afspeelt? Wil jij graag vriendjes worden met Ariel de Zeemeermin of met een haai? Kom dan van 14-17uur naar de Locht en duik met ons mee diep in de zee. 

Zondag 09/05: Vandaag komen de jins (oudste groep) eens proberen of leiding zijn iets voor hun is. Ben je benieuwd wat ze voor jullie in petto hebben? Kom dan van 14-17uur naar de Locht. (PS. de leiding zal ook aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden). 

Zondag 16/05: We gaan naar de maan!!! Vandaag zijn we échte ruimtevaarders en stappen we in een raket met bestemming: de maan! Altijd al eens naar daar op reis willen gaan? Kom dan van 14-17uur naar de Locht. 

OPGELET: VANAF 21/05 MOET DE LEIDING STUDEREN DUS ZULLEN DE VERGADERINGEN 'S AVONDS PLAATSVINDEN: VAN 19-21u op de LOCHT.

Vrijdag 21/05: Wie van jullie is een echte keukenprinses? We bakken vandaag koekjes waarvan we zeker zullen smullen. Kom dus met een klein plaatsje in je maag van 19-21u naar de Locht. 

Vrijdag 28/05: Film-vergadering: Breng vandaag jullie favoriete film mee en een lekker warm dekentje waaronder je gezellig kan ontspannen. Van 19-21u op de Locht. 

ZATERDAG 5/06: Vandaag gaan we ons eens goed uitleven! Heb jij zin om al je energie van de dag te gebruiken om daarna lekker uitgeput in je bedje te kruipen? Kom dan van 19-21u naar de Locht. 

ZATERDAG 12/06: Ben jij net als wij verzot op gezelschapsspelletjes? Neem je lievelings-spelletje dan mee naar de vergadering! Wie weet word jij wel de kampioen van de avond! Spannend! Van 19-21 op de Locht :) 

ZATERDAG 19/06: Party party!!!! Vandaag is het de heuse Akabe-PYJAMA-party!!! Kom vandaag van 19-21u in je mooiste pyjama naar de locht & dan bouwen we een leuk feestje! Wij hebben er al zin in!!! 

Zondag 27/06: Normaal gezien gingen we vandaag naar het zee'tje! Maar Corona gooide roet in het eten. Maar niet getreurd, we voorzien een super-leuke verrassingsvergadering vandaag! Van 14-16.30u op de Locht! We stoppen een halfuurtje vroeger dan normaal omdat we alles moeten kunnen klaarzetten voor onze fameuze plantjesverkoop.

Stevige scoutslinker,

Bibble, Chip en Olijfje