Akabe

Beste ouders,
Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten op de scouts! hopelijk heeft iedereen er zin in. Wij zijn er al vast klaar voor!

OPGELET: GEZIEN DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN GAAT DE SCOUTS JAMMER GENOEG TOT MINSTENS MIDDEN DECEMBER NIET DOOR. MEER INFO VOLGT NOG VOOR DE PERIODE DAARNA.

Voorlopige belangrijke data zijn:

• 26-27-28 februari: Akabeweekend
  • zaterdag 20 maart: Spaghettislag Akabe

Boekje Akabe 2020-2021

Zondag 20/09: Ben jij ook zo benieuwd om die nieuwe leiding nog beter te leren kennen? Wat is het lievelingseten van Chip? Wat zijn de hobby’s van Bibble? En wat is de favoriete kleur van Olijfje? Kom zondag van 14-17u naar de Locht om het allemaal te ontdekken! Tot dan! (PS. Ophalen en brengen vindt gewoon plaats op domein de Locht).

Zondag 27/09: “Van Afrika tot in Amerika, van de Himalaya tot in de woestijn…” Joepie! Vandaag gaan we op reis rond de wereld en spelen we spelletjes die typisch zijn aan een bepaald land. Wij kijken er alvast naar uit om met jullie op wereldreis te gaan! Van 14-17u op de Locht.

Zondag 04/10: Oefff… Neem vandaag maar een zweetbandje mee naar de scouts want we gaan SPORTEN! Ben jij ook benieuwd in welke sport jij het meest uitblinkt? Kom het ontdekken van 14-17u op de Locht in jullie sportiefste outfit.

Zondag 11/10: De leiding heeft zonet een schattenkaart gevonden maar we kunnen de schat zelf niet vinden… We hebben jullie hulp nodig! Komen jullie mee zoeken? Haal de speurneus in jezelf naar boven en kom van 14-17u zoeken op de Locht. Spannend!

Zondag 18/10: LINKS RECHTS LINKS RECHTS, GEEF ACHT… Vandaag mogen jullie voor 1 dagje naar legerkazerne “de Locht” komen. Benieuwd hoe het leven van een soldaat eruit ziet? Kom dan van 14-17u naar de scouts in perfect leger-uniform.

Zondag 25/10: Schip ahoi! Onze piratenboot licht voor anker in de Nete. Ga jij vandaag mee de strijd aan tegen de andere zeerovers? Kom van 14-17u naar de Locht om een waardige piraat te worden!

Zondag 01/11: BOEH!!! Is Halloween ook jouw favoriete feest? Kom dan verkleed als een griezelbeest! Wie schrikt er vandaag het meest? Van 14-17u op de Locht.

Zondag 08/11: We spelen een bordspel vandaag! Kunnen jullie winnen van de Leiding? Kom van 14-17u naar de Locht en kom ontdekken of jullie geluk in het spel hebben vandaag.

Zondag 15/11: Knor knor… Kukelukuuu… Miauw…. Grrrrr… Wie van jullie is een echte dierenvriend? De dieren van de Locht zijn namelijk ontsnapt! Komen jullie helpen om ze terug in hun hok te krijgen? Van 14-17u op de Locht.

Zondag 22/11: Vandaag gaan we onderzoeken wie de beste koning van het locht-rijk zou zijn. Wie bevrijdt als eerste de koningin? Wie houdt zijn volk tevreden? En wie heeft het meeste geld? Kom van 14-17u ontdekken of jij een waardige opvolger bent.

Zondag 29/11: Het hoeft niet altijd buiten ravotten te zijn. Vandaag gaan we gewoon gezellig knutselen. Hopelijk zijn jullie een beetje creatief? Van 14-17u op de Locht.

Zondag 06/12: Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… Hopelijk zijn jullie braaf geweest want vandaag komt de Sint langs op de scouts! Staat jullie schoen al klaar? Van 14-17u op de Locht.

Zondag 13/12: Is een het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee! Het zijn de superhelden van de Akabe die je aan de hemel ziet! Vandaag spelen we het super-mega-coole superhelden spel! Kom jij ook van 14-17u naar de Locht in superhelden-outfit?

OPGELET: Vanaf volgende week start de leiding met studeren voor hun examens. Daardoor zullen de vergaderingen de komende weken op vrijdagAVOND doorgaan van 19-21u.

Vrijdag 18/12: Vandaag is het scouts op vrijdagavond van 19-21u. We kijken vandaag gezellig samen een film. Kan jij ook niet wachten tot je al die popcorn in je mond mag proppen? Kom dan van 19-21u naar de Locht met je favoriete film op DVD. Wij hebben er zin in!

Stevige scoutslinker,

Bibble, Chip en Olijfje