Akabe

Beste ouders,
Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten op de scouts! hopelijk heeft iedereen er zin in. Wij zijn er al vast klaar voor!

Belangerijke datums!

29 februari --> spaghettislag!!!

zondan 29 maart --> Technopolis

ZATERDAG 29 februari

Vandaag is het onze spaghettislag joepie!!! Nodig zeker heel de familie uit om een bordje spaghetti (of misschien zelfs twee) te komen eten. Hierover zal nog verdere info volgen. Dit betekent wel dat het morgen geen vergadering is :(. We zien jullie volgende week dan!!

Vandaag is het onze achteruitvergadering. Onze vergadering begint vandaag om 14u op het Van der Lindeplein en eindigt om 17u op de Locht. We doen vandaag alles achteruit! Misschien gaat het zelfs zo ver dat we achteruit stappen? Dit zul je te weten komen als je komt!

Deze week is het jammer genoeg geen vergadering want de jongensleiding gaat op planningsweekend :(. We zien jullie volgende week terug!

Vandaag is het onze bekende figuren vergadering. Heb jij altijd al willen weten hoe het is om een echte celebrity te zijn zoals Donald Trump, Marco Borsato of Jonathan Torrens? Wel vandaag is de dag dat je erachter komt! De vergadering gaat door van 14u tot 17u.

Eindelijk is het zo ver. Vandaag gaan we naar Technopolis! We spreken om 10u 's morgens af aan het Van der Lindeplein en om 16u is het ophalen aan Technopolis zelf. De brief met verdere informatie is doorgestuurd via mail. Als er nog vragen zijn mag u ons altijd contacteren.

Gotta catch em all! Vandaag is het onze pokemonvergadering. Ken jij alle pokemons vanbuiten en weet jij perfect waarom er heel veel verwarring kan zijn bij discussies over de evolutie van Eevee of heb jij zelfs al moeite met de naam pokemon uit te spreken, het maakt niet uit want we zorgen ervoor dat jullie na deze vergadering allemaal pokemon experts zijn!! De vergadering gaat door van 14u tot 17u op de Locht.

Vandaag is het onze dierenvergadering. Ben jij zo stoer als een tijger en ben jij van niets bang of hou je het toch liever iets rustiger en ben je zo mak als een lammetje. Eén ding weten we al zeker, Rooney is een echt knuffelbeertje ;). Onze vergadering gaat door van 14u tot 17u op de Locht.

Stevige scoutslinker,

Simba, Funghi en Rooney