Akabe

Beste ouders,
Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten op de scouts! hopelijk heeft iedereen er zin in. Wij zijn er al vast klaar voor!

Belangrijke data!

vanaf vrijdag 27 mei beginnen de avondvergaderingen!

25 juli - 30 juli: Akabekamp

Zondag 1 mei

Groepsspel

Het is vandaag groepsspel met heel de scouts! Kom mee met ons laten zien dat wij de beste zijn! Van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 8 mei

Uitstap

Samen op uitstap, joepieee! Meer info volgt nog...

Zondag 15 mei

Vlottentocht

Jullie kunnen vandaag komen kijken naar de coole vloten die de andere takken gaan maken, hopelijk zien we jullie daar!

Zondag 22 mei

Jinstage

Vandaag komen de jins nog eens leiding geven aan jullie, zo kunnen ze oefenen om volgend jaar even goede leiding als ons te worden! Van 14u tot 17u op de Locht.

VANAF NU BEGINNEN DE AVONDVERGADERINGEN (omdat de leiding het heel druk heeft met studeren), CHECK DUS ALTIJD GOED HET BOEKJE!

Vrijdag 27 mei

De mol

De mol is ondertussen al bekend, maar... de geschiedenis herhaalt zich, of toch niet... er zit een saboteur onder ons, kom hem vanavond ontmaskeren! Van 19u tot 21u op de Locht.

Vrijdag 3 juni

Snoepvergadering

We hebben al gemerkt dat jullie echte lekkerbekken zijn, dat zal goed van pas komen vanavond want het is snoepvergadering! Van 19u tot 21u op de Locht.

Vrijdag 10 juni

Openluchtcinema

Vandaag kijken we gezellig samen in het avondzonnetje een superleuke film, sfeer gegarandeerd! Van 19u tot 21u op de Locht.

Vrijdag 18 juni

Sluipspel

Een van de belangrijkste vaardigheden van een echte scout is avontuurlijk zijn, wij stellen jullie vandaag op de proef in ons groot sluipspel! Tip: kom zo onopvallend mogelijk... Van 19u tot 21u op de Locht.

Stevige scoutslinker,

Maya, Goofy, Rooney, Kuzco, Choco