Akabe

Beste ouders, 
Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten op de scouts! hopelijk heeft iedereen er zin in. Wij zijn er al vast klaar voor!

Belangerijke datums!

26/4 -28/4: Groepsweekend

6/7 -11/7 : Kamp 


Zondag 3 maart

Vandaag doen we nog veel opdrachten van de 'AKABE-CHALLENGE'. Hoe meer opdrachten we volbrengen, hoe meer kans we maken om een springkasteel voor een dag te winnen! Vna 14u tot 17u op de locht!

Zondag 10 maart

Vandaag verkennen we Duffel wat meer en gaan op tocht om tips te zoeken om  zo de schat te vinden! Kom jij meer de schat zoeken? kom dan van 14u tot 17u naar de locht!

Zondag 17 maart

De leiding is op leidingsweekend dus vandaag GEEN SCOUTS. Maar niet getreurd, vogende keer wordt het dubbel zo leuk!

Zondag 24 maart

Heb je al eens gezelschapspelletjes in het groot gespeeld? Nee? ja? kom dan maar naar de scouts van 14 uur tot 17 uur, want dan komen alle spelletjes tot leven!

zondag 31 maart 

Vandaag zullen jullie jullie echte scouteske eigenschappen naar boven moeten komen, want het is techiek-vergadering! Deze vergadering maken we echt vuur, gaan we zelf hout halen, en leren we sjorren! Jullie worden verwacht van 14u tot 17u op de locht!

zondag 7 april 

Vanacht is de paashaas langs geweest op de scouts. Daarom hebben we een heerlijke paasbrunch voor jullie. We spreken af van half 10.  Jullie kunnen weer huiswaarts keren vanaf half 12. 

zondag 14 april 

Wie wordt je leiding voor vandaag? kom het te weten van 2 tot 5 op de locht want het is leidingswissel!

zondag 21 april

Vrolijk pasen! Doordat het een feestdag is zal er geen vergadering zijn vandaag. 

vrijdag 26- zondag 28 april 

We gaan met de heel de scouts op groepsweekend! joepie!! extra info volgt nog 

zondag 5 mei 

het is vlottentocht! niet enkel vlottentocht, maar ook het Kevin Bollen ternooi! we hopen hier met zoveel mogelijk naartoe te komen! Verdere info volgt nog

zondag 12 mei

Vandaag gaan we zwemmen in Nekkerpool (Nekkerspoel-Borcht 19, 2800 Mechelen). We spreken tegen 14 uur af voor de ingang en worden terug opgehaald om 17 uur. Heb je problemen om er te geraken mag je ons altijd een berichtje sturen en zullen we wel naar een oplossing zoeken. 

zondag 19 mei 

We trekken onze schoenen uit en gaan samen op blotevoetentocht in de schorre. We spreken af om 14 uur aan de locht en zullen terug zijn om 17 uur op het Vanderlinden plein. 

zaterdag 25 mei 

Vandaag gaan wij eens koken voor onze ouders. Vervolgens mogen de ouders langskomen voor info over het kamp. vanaf 16uur tot 18 uur op de scouts. Extra info komt nog online. 

zaterdag 1juni

We gaan vandaag een film kijken op de scouts van 19 uur tot 21 uur. Ophalen op de scouts. 

zaterdag 8 juni 

Wie is de dader, waar, waarom, hoe, met wat? kom dat te weten met het cluedo. van 19 uur tot 21 uur op de scouts. 

zaterdag 15 juni 

Vanavond spelen we een sluipspel. Wie kan er zich het beste vermommen en krijgt zo de meeste punten?? van 19 uur tot 21 uur op de scouts. Ophalen op de scouts. 

zaterdag 22 juni 

We spelen een spel vanavond! We gaan vanavond gezelfschapspelletjes spelen van 19 uur tot 21 uur op de scouts.  Heb je thuis nog een heel leuk spelletje liggen dat je met de rest van de groep wilt spelen? Dan mag je dit ook zeker meebrengen! tot dan!

Stevige scoutslinker,

De Akabeleiding!