Akabe

Beste ouders,
Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten op de scouts! hopelijk heeft iedereen er zin in. Wij zijn er al vast klaar voor!

Belangerijke datums!

20/01: schaatsen

23/02: spaghettislag

26/4 -28/4: Groepsweekend

6/7 -11/7 : Kamp

Zaterdag 5 januari

Het nieuwe jaar is eindelijk weer begonnen. Dit gaan we goed inzetten met een super leuke film! In pyama komen mag! De film zal van start gaan om 19u en we zullen rond 21u klaar zijn.

Zondag 13 januari

Onze oudste leden, de jins, leren vandaag hou ze leiding moeten geven. Daarom komen 3 jins mee leiding geven en zij zullen zorgen voor een super leuk spel! Van 14u tot 17u op de locht!

Zondag 20 januari

Vandaag gaan we schaatsen! heel het gezin is welkom! Jullie krijgen nog een brief voor meer info.

Zondag 27 januari

Vandaag zijn de kinderen de baas, want het is andersomdag! nav 2 tot 5 po ed thcol! Tot nad!

zondag 3 februari

Vandaag word het een heuse rolstoelen vergadering! We gaan allemaal spelletjes spelen waarbij je je benen niet nodig hebt! van 14 u tot 17 u op de locht!

zondag 10 februari

Heb jij de wereld al ontdekt? Nee? Kom dan maar mee met ons op wereldreis! Van 14 u tot 17 u op de locht!

zondag 17 februari

Afgelopen week was het valentijn. Daarom spelen we het grote valentijnsspel vandaag. Van 14 u tot 17 u op de locht!

zaterdag 23 februari

Vandaag is het de spaghettislag. Nodig al je familie en vrienden uit om mee te komen smullen van onze heerlijke spaghetti. Inschrijven kan op deze link : https://docs.google.com/forms/d/1HmA8lY53nfEsv_KMM8GOabtsrUDIdkmX45SfFlE5aH8/edit. Tot dan!

Daardoor zal er morgen (24 februari) GEEN vergadering zijn.

Vandaag doen we nog veel opdrachten van de 'AKABE-CHALLENGE'. Hoe meer opdrachten we volbrengen, hoe meer kans we maken om een springkasteel voor een dag te winnen! Vna 14u tot 17u op de locht!

Vandaag zullen jullie echte scouteske eigenschappen naar boven moeten komen, want het is techiek-vergadering! Deze vergadering maken we echt vuur, gaan we zelf hout halen, en leren we sjorren! Jullie worden verwacht van 14u tot 17u op de locht!

De leiding is op leidingsweekend dus vandaag GEEN SCOUTS. Maar niet getreurd, vogende keer wordt het dubbel zo leuk!

Stevige scoutslinker,

De Akabeleiding!