Akabe

Beste ouders,
Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten op de scouts! hopelijk heeft iedereen er zin in. Wij zijn er al vast klaar voor!

Belangrijke data!

12 november - 14 november: Akabeweekend

25 juli - 30 juli: Akabekamp

Zondag 7 november

Vandaag moeten jullie het opnemen tegen ons, we spelen leiding tegen leden! Zie maar dat jullie goed uitgeslapen zijn hihi... Van 14u tot 17u op de Locht.

Vrijdag 12 november - zondag 14 november

Dit weekend gaan we samen op weekend joepieee!!! Voor meer info zie de whatsappgroep.

Zondag 21 november

Wie wordt de Miss/Mister Akkie? Jullie zullen het vandaag tegen elkaar moeten opnemen vandaag, wij vinden het alvast heel spannend! Van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 28 november

Wat spelen de kindjes in Amerika...? En in Afrika, Azië, ... Kom samen met ons de wereld afreizen! Van 14u tot 17u op de Locht!

Zondag 5 december

Oh wie klopt daar kinderen, oh wie klopt daar... hopelijk zijn jullie heeeel braaf geweest want vandaag komt er iemand speciaal naar de Locht, spanneeeeend!!! Kom zeker van 14u tot 17u naar de Locht.

Zondag 12 december

Geeef acht!! Doe vandaag zeker je slechtste kleren aan want we kruipen in de huid van echte soldaten. Laat jullie stoerste kantje maar zien, het zal nodig zijn!! Van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 19 december

Heel lang geleden leefde er een rijke farao in Egypte, die zijn schat heeft verborgen op een geheime plek. Wij willen deze schat natuurlijk vinden, maar daar hebben we jullie hulp voor nodig. Kom met ons mee speuren! Van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 25 december

Vandaag is het kerstmis dus het is jammer genoeg geen vergadering. Hopelijk vieren jullie vandaag gezellig met jullie familie en liggen er leuke cadeautjes onder de kerstboom ;) Tot volgende week!

Stevige scoutslinker,

Maya, Goofy, Rooney, Kuzco, Choco