Gidsen

Dag Gidsen en ouders,

Hieronder vinden jullie alle info over de vergaderingen van komende weken.

Contactgegevens leiding:
Amber: 0470272046
Emelie: 0489957351

26-28 april 2019: GROEPSWEEKEND
4-14 juli JONGGIDSEN-GIDSENKAMP

Zondag 4 november

'Halloween is m'n favoriete feest, dan ben ik verkleed in een griezelbeest. Met halloween ben je welkom in de hel, je krijgt de kriebels, je bibbert uit je vel.' Muhahahaha, kom naar onze Halloween-vergadering, als je durft........ Van 14u tot 17u op de Locht.

Vrijdag 9-11 november

JOEPIEEEEEE vandaag is het eindelijk ons lang verwachte GIDSENWEEKEND!!!! Willen jullie dit super geweldig weekend niet missen!??? Gelieve dan €35 te storten op het volgend rekeningnummer: BE21 7310 2715 3103. Wij hebben er alvast heeeeeeel veel zin in!!!!!

Zondag 18 november

Party alarm!!!! Amber is bijna jarig dus dat moet gevierd worden! Kom naar onze birthdaybash-vergadering van 14u tot 17u op de locht om er een echte party van te maken!

Gadnoz 25 november

Joepie! Goedemorgend allemaal. Vandaag hebben we vergadering van 17u tot 14u @thcol ed. Trek je kleren allemaal maar achterstevoren aan want vandaag hebben we MOSREDNA-vergadering.

(vertaling: Andersom-vergadering van 14u tot 17u @de Locht!)

Vrijdag 30 november

Dag Sinterklaasje, daaag, daaaag,daaag, Zwarte Piet. Maar zouden Zwarte Piet en Sinterklaas echt weg zijn? Kom vanavond van 19utot 21u naar de Locht om als een echte politie (of boef) te onderzoeken wat er met Sinterklaas is gebeurd!

Zaterdag 8 december

Camera's klaar, en ACTIE! Vanavond maken we de cinema onveilig! We spreken af om 18u45 aan het station van Duffel. Van daaruit vertrekken we richting Mechelen om 'The Grinch' te gaan kijken. Aangezien de verbinden met openbaar vervoer na 21u moeilijk is en we lange wachttijden aan het perron willen vermijden, willen we vragen aan de ouders om te carpoolen en/of hun dochter te komen halen aan de cinema. De film zal eindigen tegen +- 21u35. Vergeet zeker geen 8 euro mee te nemen voor de film (eventueel nog extra centjes voor iets lekkers te kopen) en dan maken wij er samen een spetterende avond van!

PS: Het zou fijn zijn moesten jullie ons laten weten of je komt of niet. Zo kunnen wij een kleine schatting maken van het aantal gidsen. Tot dan!

Zaterdag 15 december

Ben je de examens beu en heb je nood aan wat ontspanning? Kom dan zeker vanavond naar onze cosy night want bij ons vergeet je alle examenstress en wordt je weer helemaal zen :))) Van 20u tot 22u @deLocht.

Zondag 23 december

Kan je maar niet genoeg krijgen van de gezellig kerstsfeer? Kom dan vanavond van 20u tot 22u naar ons mega gezellig kerstfeest op de Locht. Hiervoor neem je een pakje mee van maximum 3 euro! De leiding zal zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes, dan zorgen we samen voor de sfeer! Be there!

Zondag 30 december

Vandaag is het helaas geen vergadering. Geniet na al dat feesten maar van jullie vrije zondag want volgende week vliegen we er weer in!

Zondag 6 januari

Drie koningen, drie koningen, maar wij zijn maar met twee.... Den derde kon niet komen hij moest nog naar Rome, olé, olé olé dus toen waren ze nog met twee. Heeft iemand van jullie de derde koning gezien? Alle speurneuzen zijn welkom van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 13 januari

Vandaag zal jullie lieftallige leiding helaas niet aanwezig zijn en krijgen jullie voor 1 keetje leiding van de Jins. Ben je benieuwd wie jullie nieuwe leiding zal zijn? Kom dan van 14u tot 17u naar de Locht om dit te ontdekken.

Zondag 20 januari

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze voormiddag schaatsen!! We kozen om dit jaar verkleed te gaan als echte voetbalsupporters van KV Mechelen!  Alle informatie vindt je in de brief op de homepage. Tot dan xoxo

Zondag 27 januari

Oeps te veel, veel te veel! Oei, nu hebben we weer te weinig. Of misschien beter evenveel?  Samen gaan we voor minder is meer! Als scouts in je bloed zit, zal je wel weten dat het jaarthema dit jaar: ‘minder is meer’ is. Kom vandaag van 14u tot 17u naar de Locht om samen met ons het ‘minder is meer’ spel te spelen.

Papapapapapaaaarty!! Vandaag hebben we wat te vieren en dit zullen we op een wel heel speciale manier doen. Benieuwd? Kom dan zeker van 14u tot 17 naar de Locht om samen met ons een dik feestje te bouwen! See you there!

Altijd al eens in een rolstoel willen zitten? Of dicht kunnen parkeren bij een winkel? Of gehandicapt zijn nu echt leuk is daar vrees ik voor. Als je graag in levende lijven de nadelen (of voordelen) hiervan wil ondervinden kom dan van 14u tot 17u je beste beentje/ wieltje/ krukje voor zetten op de Locht!

1 klein kusje en de tijd bleef staan, twee mooie ogen lieten mij niet meer gaan, drie mooie woorden en je sprak me aan met I love you baby.... Vandaag mogen jullie nog eens extra laten zien hoe graag jullie elkaar zien. Kom van 14u tot 17u met al je cupidoskills naar de Locht om samen met ons de Vurige Valentijn Vergadering te spelen.

Tiny gaat op reis…. Tiny is Jarig…. Tiny gaat op stage…. Tiny gaat naar de scouts…. Kom van 14u tot 17u naar de Locht om samen met ons (en met Tiny) op pad te gaan en te ontdekken welk nieuwtje Tiny voor ons in petto heeft.

Iedereen wil anders zijn, anders dan hij is…. Een kameel in de Woestijn wil ruilen met een vis. Iedereen wil anders zijn en dat kan vandaag want de CARNAVAL- vergadering vieren wij zo graag! Kom van 14u tot 17u naar de Locht om samen met ons carnaval te vieren!

Kennen jullie alle hoekjes en kantjes van Duffel wel? Zijn jullie wel echte speurneuzen en zien jullie niets over het hoofd? Kom van 14u tot 17u naar de Locht om samen met ons een heus dorpsspel te spelen!

Vandaag is het helaas geen vergadering. De leiding is op meisjesleidingsweekend om nog extra leuke vergaderingen en activiteiten voor jullie te plannen. Tot volgende week!

Wij kijken alvast heel hard uit naar komend scoutsjaar!

xoxo jullie favo leiding

Anke, Roos, Amber & Emelie