Gidsen

Welkom op de Gidsenpagina!

Hier vind je alle info over de vergaderingen van de komende weken. Wij hebben er alvast superveel zin in!
Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!
 
Charline: 0479 85 73 37
Hannah: 0491 30 73 77
Lize: 0488 61 18 19
 
Lieve groetjes en een stevige scoutslinker!
 
De Gidsenleiding
Charline, Hannah en Lize
 

OPGELET: COVID-19 HEEFT EEN GROOT EFFECT OP ONZE VERGADERINGEN!
Komende weken zullen de vergaderingen niet doorgaan zoals gepland... Dit al zeker t.e.m. 20 april! Hou zeker de algemene pagina van onze site / jullie mails / WhatsAppgroep /... in de gaten voor verdere updates omtrent dit hele gebeuren... Op onze facebook (Scouts en Gidsen Duffel-West) en instagram (scoutsengidsen.duffelwest) kunnen jullie op zondag terecht voor verschillende online spelen, maar van ons horen jullie sowieso ook nog! WE MISS YOU!! En hou jullie goed!
Lieve groetjes,
Hannah, Lize en Charline


BELANGRIJKE DATA

→ Zondag 26 april: Gidsencarwash —> GEANNULEERD!!! 
→ Zondag 17 mei: Vlottentocht (verkleedthema volgt)
→ Zondag 
24 mei: Infoavond kamp (aansluitend na de vergadering)
4 tot 14 juli: KAAAAAMP!!!!!! (verdere info volgt)


BOEKSKE

ZATERDAG 21 MAART

Gidsenquiz

We willen toch nog eens jullie kennis testen. Daarom zullen we jullie onderwerpen aan de echte gidsenquiz. Jullie worden verwacht om 20 uur tot 22 uur @DeLocht.

ZATERDAG 28 MAART

Weerwolvenspel 
 
Op een ochtend worden de bewoners van wakkerdam wakker. Maar dit geld niet voor… Wie zal het overleven? Of winnen de weerwolven?  Kom dit allemaal ontdekken tijdens ons weerwolvenspel. Van 20 uur tot 22 uur op de locht. 
 

Zondag 5 april

Leidingswissel 
 
Vandaag krijgen jullie voor één keertje leiding van een ander team. Ja ja, wij zullen jullie ook missen maar hou jullie sterk, het is maar voor één vergadering ;). Tot volgende week en amuseer jullie! Van 14u tot 17u @DeLocht.
 

ZATERDAG 11 APRIL

Paasbrunch 
 
Joepieeee, paasbrunch!!! Vandaag doen we aan 'sharing is caring', neem iets lekkers mee voor op de ontbijttafel en dan kunnen we samen genieten van ons lekker eten! Het ontbijtbuffet begint om 10u en jullie mogen weer huiswaarts keren om 12u.
 

Zondag 19 april

Carwash — crea 
 
Volgende week is het zo ver: onze carwash!! Vandaag zorgen we ervoor dat alles hiervoor tip-top in orde is. Promofilmpje, crea,... Laat je creativiteit de vrije loop! We zien jullie van 14u tot 17u @DeLocht.
 

Zondag 26 april

Gidsencarwash — GEANNULEERD!!! :(((

Liefste Gidsen en Ouder(s),

Jullie zagen de bui hoogstwaarschijnlijk al hangen…

Door het coronavirus zijn wij jammer genoeg genoodzaakt om onze Gidsencarwash te annuleren… De carwash verzetten naar een latere datum is niet mogelijk gezien we, net als jullie, niet weten hoe de situatie rond Covid-19 zich nog verder zal uitbreiden en jullie in juni met examens vallen…

We vinden dit zeer jammer maar zoeken zo snel mogelijk naar een leuk alternatief! Een alternatief dat, hoe dan ook, wel door zal kunnen gaan zodat we toch nog een geldinzameling voor ons bangelijke kamp op poten kunnen zetten.

Jullie horen nog van ons!

Als jullie hier nog verdere vragen of opmerkingen bij hebben, laat gerust iets weten.

Lieve groeten,

De Gidsenleiding

Hannah, Lize en Charline

 
 

Zondag 3 mei

Groepsspel
 
Vandaag spelen we een spel met alle takken samen. We zullen de scouts eens tonen wat de Gidsen in hun mars hebben! Afspraak van 14u tot 17u @DeLocht, see you there!

Zondag 10 mei

Technieken

Volgende week is het Vlottentocht, daarom is het vandaag het perfecte moment om onze technieken wat bij te schaven! Kom om 14u naar de Locht en haal de echte scout in jou naar boven. Om 17u mogen jullie met al jullie skills weer huiswaarts keren.

Zondag 17 mei

Vlottentocht

Joepie! Het is weer zo ver: tijd om met ons vlot de Nete af te varen! Smeer jullie pollekes al maar in want de te waterlating valt dit jaar vroeg. We spreken af om 6u30 op de dijk, ter hoogte van de Norbertijnerlei (vlakbij het technisch centrum), om er meteen vollen bak in te vliegen ;). Ons verkleedthema volgt nog!

Meenemen:
— drankje/koek
— middageten
— verkleedkleren
— gepaste schoenen (dus zeker dichte schoenen) voor op het vlot!
— extra (droge) kleren voor na de Vlottentocht
— sjorskills + enthousiasme

Thuislaten:
— ochtendhumeur ;)

Laten jullie even weten of je er al dan niet bij kan zijn? Dan kunnen wij alles goed voorbereiden (grootte van het vlot enzo) en besparen we wat tijd. We regelen dat! Tot dan! :D

Zondag 24 mei

Alles op wieltjes

"They see me rollin..." Haal jullie beste rollers maar boven want vandaag doen we alles op wieltjes! We verwachten jullie met je step, skates, longboard,... om 14u op de Locht. Om 17u mogen jullie weer huiswaarts rollen.

17u — infoavond kamp

YAY! Vanavond komen jullie meer te weten over ons kamp! We nodigen graag alle ouders en gidsen uit op onze infoavond die zal doorgaan aansluitend aan de vergadering. Zo komen jullie o.a. het kampthema te weten en geven we jullie alle nodige info. We beantwoorden hier ook graag al jullie eventuele vragen. Wees welkom en tot dan!

Zondag 31 mei

GUIDE ME TO DE LOCHT — dorpsspel

Vandaag gaan we op verplaatsing! We verwachten jullie om 14u stipt op de Locht MET DE FIETS. Om 17u zullen we hier terug zijn en kunnen jullie weer huiswaarts keren.

ZATERDAG 6 juni

Boysvergadering

We verwachten jullie om 20u @DeLocht voor onze enige echte boysvergadering. Om 22u mogen jullie weer huiswaarts keren.

ZATERDAG 13 juni

DUFFELmonopoly

Kennen jullie alle places-to-be van 2570? Tijd om vandaag jullie kennis wat bij te schaven over onze hometown! Van 20u tot 22u op De Locht.

ZATERDAG 20 juni

Blotevoetenpad

We trekken vanavond naar de Schorre in Boom om daar het blotevoetenpad onveilig te maken! We verwachten jullie om 20u (stipt) op De Locht. Om 22u zullen we hier terug zijn en kunnen jullie huiswaarts keren.

Zondag 28 juni

Zee

Met de trein naar Oostende, TSJOEKE—TSJOEKE—TUUT! Naar jaarlijkse gewoonte trekken we dit jaar opnieuw met heel de scouts naar de zee, joepie! Verdere info volgt.

4 — 14 juni

KAAAAAAAMP!!!

YIHAAA, het is zover! WE GAAN OP KAMP!! Verdere info volgt (kom zeker ook naar onze infoavond op zondag 24 mei).
 Zo, dat was het voorlopig.
Dikke kussen en tot snel!

XOXO
Hannah, Lize en Charline

 

 
 
 

 

*/