Gidsen

Welkom op de Gidsenpagina!

Hier vind je alle info over de vergaderingen van de komende weken. Wij hebben er alvast superveel zin in!
Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!

Charline: 0479 85 73 37
Hannah: 0491 30 73 77
Lize: 0488 61 18 19

Lieve groetjes en een stevige scoutslinker!

De Gidsenleiding
Charline, Hannah en Lize

BELANGRIJKE DATA

Zondag 19 januari: Schaatsen
→ Zondag 26 april: Gidsencarwash! (geldactiviteit met opbrengst voor ons kamp! Verdere info volgt)
→ Zondag 17 mei: Vlottentocht (verdere info volgt)
4 tot 14 juli: KAAAAAMP!!!!!! (verdere info volgt)

BOEKSKE

Alles in het groot vergadering

Oke, gezelschap spelletjes zijn leuk... MAAR wat nog leuker is zijn gezelschapspelletjes in het groot! Vandaag kan je een levende pion zijn! Van 14u tot 17u op de locht!

Stereotype-spel

Vandaag doen we ons best om alle stereotypes de grond in te duwen. Kom meespelen met het grote stereotype-spel. We verwachten jullie om 14 uur op te de locht. Om 17 uur mogen jullie terug huiswaarts keren hopelijk met minder stereotype.

ZATERDAG 7 MAART

Pyjama-party

Vanavond houden we een heuse pyjama party. Kom in je mooiste pyjama mee feesten. Van 20 uur tot 22 uur op de locht.

GEEN vergadering — Meisjesleidingsweekend

Dit weekend zijn de meisjesleiding op planningsweekend. Dat betekent dus geen scouts dit weekend. Maar niet getreurd, we zien elkaar volgende week terug!

ZATERDAG 21 MAART

Gidsenquiz

We willen toch nog eens jullie kennis testen. Daarom zullen we jullie onderwerpen aan de echte gidsenquiz. Jullie worden verwacht om 20 uur tot 22 uur @DeLocht.

ZATERDAG 28 MAART

Weerwolvenspel

Op een ochtend worden de bewoners van wakkerdam wakker. Maar dit geld niet voor… Wie zal het overleven? Of winnen de weerwolven?  Kom dit allemaal ontdekken tijdens ons weerwolvenspel. Van 20 uur tot 22 uur op de locht.

Leidingswissel

Vandaag krijgen jullie voor één keertje leiding van een ander team. Ja ja, wij zullen jullie ook missen maar hou jullie sterk, het is maar voor één vergadering ;). Tot volgende week en amuseer jullie! Van 14u tot 17u @DeLocht.

ZATERDAG 11 APRIL

Paasbrunch

Joepieeee, paasbrunch!!! Vandaag doen we aan 'sharing is caring', neem iets lekkers mee voor op de ontbijttafel en dan kunnen we samen genieten van ons lekker eten! Het ontbijtbuffet begint om 10u en jullie mogen weer huiswaarts keren om 12u.

Carwash — Crea

Volgende week is het zo ver: onze carwash!! Vandaag zorgen we ervoor dat alles hiervoor tip-top in orde is. Promofilmpje, Crea,... Laat je creativiteit de vrije loop! We zien jullie van 14u tot 17u @DeLocht.

Gidsencarwash

"Working at the CARWASH! Come on and sing it with me: CARWASH! Sing it with the feeling now: CARWASH! Talking about the CARWASH!!!..." Verdere info volgt.

Zo, dat was het voorlopig.
Dikke kussen en tot snel!

XOXO
Hannah, Lize en Charline