Gidsen

Welkom op de Gidsenpagina!

Lieve gidsen en ouders
Hieronder kunnen jullie alle info over de vergaderingen van komende weken vinden. Er zullen ook hier en daar wat avondvergaderingen opstaan dus hou deze pagina goed in het oog zodat je deze niet mist ;). Wij kijken er al vast naar uit om dit jaar veel plezier te beleven met jullie. 

Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!
Lien : 0483 11 12 51
Annelies : 0484 41 57 16 
Niaz : 0468 15 04 16 
Fien : 0471 52 51 07 
 
Kusjes & knuffels en een stevige scoutslinker!
 
De Gidsenleiding
Lien, Annelies, Niaz en Fien
 
 
 

HET BOEKJE 

 

 

!!!!BELANGRIJK!!!! 

Jammer genoeg hebben de nieuwe corona maatregelen onze scoustzondagen stop gezet. Wij hadden nog heel wat in petto voor jullie maar dit zullen we wel inhalen. Hopelijk gaat alles goed met jullie en zijn jullie allemaal nog gezond en wel. We missen jullie alvast en kijken uit naar de eerste zondag dat het terug mag. 

 

Zondag 20 september

Speeddate vergadering

Vandaag is het de allereerste vergadering met de nieuwe groep & leiding, joepiee!! Zoals iedereen weet is de eerste indruk van cruciaal belang, daarom gaan wij het GROTE GIDSENSPEEDDATE SPEL houden. Wie weet kom jij je nieuwe beste vriendin, vriendin of soulmate wel tegen? Wees er dus zeker bij en kom ons leren kennen @De Locht tussen 14u-17u. Tot dan <3


Zondag 27 september

Cluedo vergadering 

Ohnee ons eerste slachtoffer is gevallen... maar wie zou dit zijn? Trek jullie speurneus oufit maar aan want wij kruipen samen in het lichaam van een echte detective. Kom mee ontdekken wie ons slachtoffer is en probeer mee 'the case' te ontcijferen tijdens onze cluedo vergadering. Wij verwachten jullie voor deze uitdaging van 14u-17u op het domein De Locht. 


Zondag 4 oktober 

 

Tiktok vergadering 

Wie kent er Charli Damelio of misschien wel Addison Rae? Vandaag duiken wij in de wereld van tiktok. Vergeet dus zeker je dansbeentjes en goed humeur niet mee te nemen want deze zijn een must. Kom mee ontdekken of er een echte tiktok influencer in jou zit en laat je beste kant maar eens zien. Onze dansparty start om 14 uur en eindigt om 17 uur @De Locht. 


Zondag 11 oktober 

La casa de papel vergadering

Ooit al gehoord van Denver, Nairobi, berlin, Rio? Helsinki? Moskou? Oslo? Tokio, Lisboa, Stochholm, Palermo,..? Dit zijn inderdaad steden maar een man genaamd professor gebruikte deze namen om schurken een schuilnaam te geven, deze kregen ze voor zijn grootste plannen uit te voeren. Kom jij mee ontdekken welk plan Professor voor jullie in petto heeft? Hj verwacht jullie op de locht van 14u-17u. 


Zondag 18 oktober 

Vier seizoenen vergadering 

Vandaag maken we een reis naar de zomer, de herfst, de winter en de lente. We gaan van een warme chocomelk voor de open haard naar onder de zon liggen op met een mocktail in de hand. Ontdek wat wij van plan zijn want de zomer verwacht jullie om 14 uur op de locht en de winter sluit af om 17 uur. 


Zondag 25 oktober 

 

Knappe jongens vergadering 

Wat zijn jullie types? Vallen jullie op bruin of blond, blauwe ogen of bruine ogen, groot of klein, ...? Kom het ons vertellen tussen 14u-17u op de locht want wij kijken er alvast naar uit om te weten te komen wat wel en niet aantrekkelijk is volgens jullie ;).


 

 

Wij kijken er al naaruit om elke zondag met jullie veel plezier te maken en we maken er alleszins een bangelijk jaar van vol vreugde.

Groetjes

Lien, Annelies, Niaz & Fien

 
 
 
*/