Jins

Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

Hier vinden jullie wat de oudste (en leukste) tak van scouting Duffel-West wekelijks uitsteekt. Er bestaat een facebookgroep voor de leden en hun leiding, maar hier wordt ook alles gepubliceerd.

Voor nog vragen kan je ons altijd bereiken op jins@scoutsengidsenduffel.be of telefonisch via:

Alyanne: 0474 06 82 98
Anna: 0496 81 38 02
Jarne: 0478 01 63 42
Olivier: 0471 12 65 36
Sander: 0472 76 49 29

• 9-11 november: Takweekend
  • 21 december 2018: Jinfuif
  • 13 januari: Jinstage
  • 20 januari: Schaatsen
  • 11-15 februari: LEEFWEEK JOEPIE de brief met alle info vinden jullie in onderstaande link:
  • 21 april: voetbaltoernooi tegen de leiding (ja, dat is op Pasen)
  • 26-28 april: Groepsweekend
  • 25 juni: Zomerbar
  • 1-16 juli: Moederlief, wij gaan op KAAAAAAMP !!!!!

Zondag 24 maart Ex on the beach
HUTS shooootjesssssss Bad Boy Brody. Wat een kwaliteitscitaten zijn er toch uit die serie voortgekomen zeg. Deze zondag is het aan ons: 14u tot 17u op de Locht. (p.s. Love Island is toch beter fight me)

Zondag 31 maart Reisje rond de wereld
Van Afrika tot in Amerika van op de Himalaya tot in de Woestijn. Vandaag gaan we hand in hand en oog in oog op zoek naar alle kleuren van de regenboog! Ik nam het liedje te ver, maar je snapt het wel: reis rond de wereld! woehoewww

Zondag 7 april Boer zkt. vrouw
Steek de varkens maar op stal en trek een nieuwe overall aan, want het is tijd om indruk te maken op de vrouwkes! Parkeer uwen traktor om 14u op de Locht en keer (hopelijk niet alleen) weer naar uw boerderij om 17u.

Zondag 14 april Leidingswissel
Ciaokes byekes moatn, want vandaag testen wij eens een jonger takje uit en mogen enkele andere leiding zich aan jullie wagen. Veel plezier en lief zijn eh xxx

Zondag 21 april Jinvoetbal
Vanavond strijden wij naar jaarlijkse gewoonte tegen de leiding in een waar voetbaltoernooi. Daarvoor eten we nog een hapje samen, maar alle info komt nog in de facebookgroep te staan.

26-28 april Groepsweekend
Ja ze, grote madammen en meneren, het is zo ver: jullie laatste groepsweekend als lid! Neem het er van en geniet deze dagen ten volle.

Zondag 5 mei Vlottentocht
'Al die willen te kaap'ren varen'... komen vandaag naar de Nete. Het uur van samenkomst laten we nog weten, maar wees er maar zeker van dat dit vroeg zal zijn.

Zondag 12 mei Dansvergadering
Haal die dansbenen maar van onder het stof en ineens ook uw dansarmen en -hoofd en -tenen en allez ja ineens uw hele dansLIJF. Deze week placeren we een danske op de Locht van 14u tot 17u.

Zondag 19 mei Groenten en fruit
Jullie hebben op school vast wel geleerd over de voedselpyramide, niet? Volgens ons is het tijd om die leerstof nog eens op te frissen. Neem allemaal een stuk fuit of groente mee en ontdek the power of the vitamientjes van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 26 mei Vettige spellekes
Volgens mij heeft deze vergadering geen grootse introductie nodig, soms houden we het best gewoon bij de klassiekers. GOE VETTIG JOAA !!!

Zaterdag 8 juni Dropping
Tijd voor avondvergaderingen. Hier is je kans om weg te lopen van de examens: gewoon de weg naar huis niet terugvinden. Wij droppen jullie ergens en jullie keren weder, klinkt simpel genoeg, niet? Ja dat kan wel eens tegenvallen deze keer, kom van 20u tot 22u naar de Lcoht om te ontdekken wat we hiermee bedoelen.

Zaterdag 15 juni Apsjin
Hoewel wij veruit de leukste jeugdbeweging in Duffel zijn, zijn we niet de enige. Vanavond ontmoeten we die rare mannen in hun veel te kleine beige shorten en die gekke grieten in blauwe hemden voor een megatof spel. Aja en de Mijlstraat... die doen ook mee.

Smakkerds van jullie favoriete jinleiding,

Olivier, Sjander, Aly jane, Jajne & Anna