Jins

Liefste jins,

Beste Ouder,

Hier vinden jullie wat de oudste (en leukste) tak van scouting Duffel-West wekelijks uitsteekt. Er bestaat een facebookgroep en een instagrampagina voor de leden en hun leiding, maar hier wordt ook alles gepubliceerd.

Voor nog vragen kan je ons altijd bereiken op jins@scoutsengidsenduffel.be of bellen via:

Lara: 0496 83 30 46
 Liese: 0483 46 93 83
 Stieno: 0471 44 44 62
 Sander: 0496 78 11 84
 Kwinten: 0489 64 63 43

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'RENT AJIN JINS SCOUTS EN GIDSEN DUFFEL-WEST Heeft u een klusje of een paar helpende handen nodig? Dan helpen onze gedreven jins u graag voor een kleine vergoeding en kunt u ons buitenlands kamp van 2022 steunen. CONTACT s@scoutsengidsenduffel.be 0471444462'

Vrijdag 27 mei: start avondvergaderingen

1 juli - 17 juli: KAMP (uitnodiging komt er bijna aan!!!)

Vrijdag 27 mei: Poolparty

De zomer is in aantocht en dat hebben we de voorbije weken al mogen voelen. Om de avondvergaderingen goed te starten hebben wij voor jullie een poolparty georganiseerd. Vergeet dus zeker je zwemkleren niet mee te nemen. De poolparty zal doorgaan van 19u - 20u. Locatie wordt nog meegedeeld via de instagrampagina.

Vrijdag 3 juni: Klopjacht

Kom vandaag zeker optijd naar de vergadering, want de auto's vertrekken stipt om 20u. Kan jij je goed verstoppen en snel lopen? Of ben jij een echte speurneus en weet jij  de andere snel te vinden? Kom het vandaag ontdekken. Van 20u - 22u op de locht.

Vrijdag 10 juni: Kampvuur

Vandaag zorgen we voor een lekker en gezellige babbelavond rond het kampvuur. DIt geeft ons de kans om elkaar de nieuwste roddels mee te delen. Van 20u - 22 u op de locht.

Vrijdag 17 juni:

Bij jij super creatief? Heb jij altijd al graag geknusteld? Dan hebben we je vandaag zeker nodig. We gaan namelijk de inkelding van de zomerbar schilderen. Van 20u - 22u op de locht.

Zondag 26 juni

Dit is onze allerlaatste vergadering voor alleer we op kamp gaan vertrekken. Kom zeker en vast naar de vergadering van 14u - 17u. Vervolgens wordt er nog een leuke bbq georgniseerd voor de tweedejaars en de leiding op deze manier kunnen jullie elkaar al beter leren kennen. De eerste jaars zullen nog een jaartje moeten wachten. Voor de tweedejaars: vergeet geen vleesje mee te nemen.

Woensdag 29 juni: ZOMERBAR

Jullie worden om 9u op de locht verwacht om de zomerbar mee op te bouwen. De zomerbar zelf zal van start gaan om 12 u en eindigen om 01u. Jullie zullen daarna nog moeten blijven om alles mee af te breken. Vergeet zeker niet om al je vrienden en familie uit te nodigen op onze zomerbrar.

XXX

de jinleiding

Groetjes van jullie super leuke jinleiding,

Kwinten, Sander, Stieno, Lara en Liese