Jins

Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

Hier vinden jullie wat de oudste (en leukste) tak van scouting Duffel-West wekelijks uitsteekt. Er bestaat ook een facebookgroep voor de leden en hun leiding, maar hier wordt ook alles gepubliceerd.

Voor nog vragen kan je ons altijd bereiken op jins@scoutsengidsenduffel.be of telefonisch via:

Alyanne: 0474 06 82 98
Anna: 0496 81 38 02
Jarne: 0478 01 63 42
Olivier: 0471 12 65 36
Sander: 0472 76 49 29

Vrijdag 21 december Fuif
Ah dus jullie willen op kamp? Ja vrienden, daarvoor zal je dan toch moeten werken. We verzamelen om 17u op de Locht om alles samen op te bouwen en jullie kunnen weer huiswaarts keren als de laastste feestganger de zaal is uitgeduwd en alles is opgekuist, dit zal omstreeks 5u zijn. Neem zeker €5 mee zodat we voor de eerste klanten komen samen een frietje kunnen steken.
Aangezien de fuif een verplichte geldactiviteit is die bovendien nog eens 's nachts doorgaat hebben we mailtjes rondgestuurd waarin alle info nog eens op een rijtje staat. In de tussentijd allemaal promo blijven voeren voor JINGLEBELLS woehoew!!!

Vrijdag 28 december Kerstfuif
Deze week is het aan ons om de beentjes los te zwieren, dat verdienen we wel na zo'n harde nacht (die hopelijk veel centjes heeft opgebracht)! We placeren ons vanavond samen in het lokaal voor een gezellig kerstfeestje waarna we de muziekboxen nog eens zullen testen. Allemaal welkom om 20u.

Zaterdag 5 januari Takkenraad
Volgende week is het eindelijk zo ver: jullie debuut als scoutsleiding. Vanavond, van 20u tot 22u, bereiden we ons daarop samen voor tijdens een massatakkenraad. Wij en enkele leiding van alle takken zullen hier rondlopen om tips und tricks te geven en te helpen waar nodig.

Zondag 13 januari Jinstage
Jiehaaa eindelijk leiding! Grijp je kans, smijt je helemaal vandaag en geef die kiddos de namiddag van hun leven!
Van 13u tot 17u zijn jullie juu-uuuuf en meeeeesteur... Pff nee tis leiding, kindjes. (Als leiding kom je al om 13u om alles klaar te zetten voor je vergadering)

Zondag 20 januari Schaatsen
Totemisatie, tentenkamp, leidingsnamen etc. Onze scouts heeft een hele hoop tradities, maar geen zo schoon als de jaarlijkse SCHAATSTRIP met de hele scouts. Net als altijd zijn ouders, broers, zussen, bomma's, tandartsassistenten allemaal welkom om mee op het ijs te springen. De brief met alle uitleg vind je onder deze link: https://drive.google.com/file/d/1NlsCyUm3x9a0PGtWpGtLl1A3ZeNhBPj_/view

Het thema van de jins dit jaar is Pyjama, we zien jullie hopelijk dan!

Zondag 27 januari Sneeuwvergadering
Let it snow let it snow let is please godverdekke snowwww vandaag! Anders wordt het moddervergadering... ook leuk.
We zien jullie tussen 14u en 17u op de Locht in je warmste winterpakkie.

Zondag 3 februari Mysterievergadering
Dudum dudum dudumdudumdudum dudududuuuuum (beeld u in dat dat het pink panther temaliedje is). Amai spannende muziek zeg, dat kan maar één ding betekenen: een mysterieuze verdwijning die wij moeten oplossen! Wat is er verdwenen? 80% van de leidingsploeg begot! Haal de Sherlock in je boven van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 10 februari Leefdag
LEEF ALSOF JE EEN ECHTE SCOUT BENT... LEEF ALSOF MORGEN DE LEEFWEEK BEGIIIIIIINT. Jazeker, hoewel jullie vannacht nog in jullie eigen bedje mogen vertoeven, gaat de leefweek toch al een beetje vandaag van start. Daarom zullen we je eens moeten leren hoe een échte scout leeft. Zoals steeds, van 14u tot 17u op de Locht.

Zondag 17 februari Geen vergadering
Ja mannen en vrouwen we zien jullie allemaal dolgraag, maar de laatste tijd een beetje te vaak. Deze zondag mogen jullie gewoon afkicken van die overdosis scouts die je de laatste week hebt gehad. Aju met de paraplu en salut!

Dit is het voorlopig - maar het is nog lang niet gedaan zenneuuuh

Smakkerds van jullie favoriete jinleiding,

Olivier, Sjander, Aly jane, Jajne & Anna