Jins

Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

Hier vinden jullie wat de oudste (en leukste) tak van scouting Duffel-West wekelijks uitsteekt. Er bestaat een facebookgroep voor de leden en hun leiding, maar hier wordt ook alles gepubliceerd.

Voor nog vragen kan je ons altijd bereiken op jins@scoutsengidsenduffel.be of telefonisch via:

Alyanne: 0474 06 82 98
Anna: 0496 81 38 02
Jarne: 0478 01 63 42
Olivier: 0471 12 65 36
Sander: 0472 76 49 29

• 9-11 november: Takweekend
  • 21 december 2018: Jinfuif
  • 13 januari: Jinstage
  • 20 januari: Schaatsen
  • 11-15 februari: LEEFWEEK JOEPIE de brief met alle info vinden jullie in onderstaande link:
  • 21 april: voetbaltoernooi tegen de leiding (ja, dat is op Pasen)
  • 26-28 april: Groepsweekend
  • 25 juni: Zomerbar
  • 1-16 juli: Moederlief, wij gaan op KAAAAAAMP !!!!!

Zondag 26 mei Vettige spellekes
Volgens mij heeft deze vergadering geen grootse introductie nodig, soms houden we het best gewoon bij de klassiekers. GOE VETTIG JOAA !!!

Vrijdag 31 mei Dropping
Tijd voor avondvergaderingen. Hier is je kans om weg te lopen van de examens: gewoon de weg naar huis niet terugvinden. Wij droppen jullie ergens en jullie keren weder, klinkt simpel genoeg, niet? Ja dat kan wel eens tegenvallen deze keer, kom van 20u tot 22u naar de Lcoht om te ontdekken wat we hiermee bedoelen.

Vrijdag 7 juni Chill en gezelschapspellen
Van tijd tot tijd verdienen jullie ook wel gewoon een beetje ontspanning. We halen de gezelschapsspelletjes boven, zetten een rustig muziekje op, misschien komt er wel een massage aan te pas... Kom van 20u tot 22u naar de Locht voor eens een avondje zonder intensieve hersencapaciteit.

Zaterdag 15 juni Apsjin
Hoewel wij veruit de leukste jeugdbeweging in Duffel zijn, zijn we niet de enige. Vanavond ontmoeten we die rare mannen in hun veel te kleine beige shorten en die gekke grieten in blauwe hemden voor een megatof spel. Aja en de Mijlstraat... die doen ook mee.

We spreken af om 19 uur op de Locht en de vergadering is gedaan om 21 uur. Kom best wel ietsje vroeger want we blijven niet op de Locht deze vergadering.

Zaterdag 22 juni

Beste + 12,

Zaterdag 22 juni organiseren wij een gezamenlijke +12 avondactiviteit. Dit doen we omdat de zee er dit jaar, een jaartje tussen uit gaat. We verwachten alle jong-gidsen, jong-verkenners, gidsen, verkenners en jins die zaterdag om 19u15 stipt met hun fiets op de locht. Voor deze activiteit vragen wij om €6 over te schrijven op het rekening nummer BE85 7390 1600 5506  met de vermelding (TAK + NAAM). Onze terugkomst wordt verwacht rond 22u20 op domein de locht.

Zondag 23 juni Zomerbar voorbereiden
Indien je graag meegaat op kamp ben je hier best aanwezig ;) We spreken om 14 uur af om alle grote voorbereidingen voor de zomerbar al te fixen!

Tegen 17u gaan we hier normaal wel klaar mee zijn. Meer informatie zie Facebook

Wij hopen jullie allemaal terug te zien voor een gezellige avond samen!

Smakkerds van jullie favoriete jinleiding,

Oliv4, Sjander, Aly jane, Jajne & Anna