Jins

Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

Hier vinden jullie wat de oudste (en leukste) tak van scouting Duffel-West wekelijks uitsteekt. Er bestaat een facebookgroep voor de leden en hun leiding, maar hier wordt ook alles gepubliceerd.

Voor nog vragen kan je ons altijd bereiken op jins@scoutsengidsenduffel.be of telefonisch via:

Jonas: 0488 71 17 92
Sam (Jongen): 0473 28 01 98
Femke: 0492 57 28 08
Sam (Meisje): 0499 25 58 16


BELANGRIJKE DATA:

  • 26 oktober: AREA77
  • 20 december 2018: Jinfuif
  • 12 januari: Jinstage
  • 19 januari: Schaatsen
  • 3-7 februari: LEEFWEEK
  • 1-16 juli: Kamp
 

Zondag 15 september
Wie zedde goa? Wij zen woa? Vandaag leren we elkaar een beetje beter kennen op de eerste vergadering van een fantastisch nieuw scoutsjaar! Kom af, wij hebben er al heel veel zin in! 

Zondag 22 september
Kennen jullie Marcel en Vicky? Deze 2 knappe vrienden komen ons vandaag entertainen. Raar maar waar, ze zullen ook wat spanning met zich meebrengen. Kom naar de vergadering en je zal zien wat we bedoelen. Blub Blub... 

Nog een leuk filmpje om de vergadering in te leiden.. : https://www.youtube.com/watch?v=elykHGhHe1M

Zaterdag 28 september

Balonnekesstoet-toett!! 'Den Duffelse Balonnekesstoet' staat vanavond op de planning! We spelen een spel tussen, voor, achter, op en onder de karren. Om te weten hoe je verkleed moet komen en hoelaat we afspreken, houdt je best de facebookpagina in het oog! Let's gooo! 

Zondag 6 oktober

De leiding is dit weekend zelf op weekend om het jaar te plannen! Vandaag jammer genoeg geen vergadering! See you next week!

Zondag 13 oktober

Bovenal bemin één God. Zweer niet ijdel, vloek nog spot. Heilig steeds de dag des Heren, ... normaal zijn het 10 geboden maar wij spelen vandaag het "13-geboden spel".  Wat zijn de 3 andere 'jingeboden'? Kom er vandaag achter én vergeet niet: doe nooit wat onkuisheid is! 

Zondag 20 oktober

"Only one week to go", jaja dan is het dé grootste boit van het jaar: AREA 77. Om de laatste mensen nog te overtuigen, trekken we naar Duffel en omstreken om onze promo skills te laten zien. Zeker allemaal komen! 


Smakkerds van jullie favoriete jinleiding,

Pivo, Lil, Femke en Sam