Joka's

Welkom op de Jokapagina!

Hier vind je alle info over de vergaderingen van de komende weken. Wij hebben er alvast superveel zin in!
Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!

Po: 0497 75 42 92
Nala: 0498 41 21 65
Collie: 0479 85 73 37

Lieve groetjes en een stevige scoutslinker!

De Jokaleiding
Po, Nala en Collie

BELANGRIJKE DATA

16-18 november: JOKAWEEKEND!!!!!!
20 januari: Schaatsen
26-28 april: Groepsweekend (verdere info volgt)
→ 30 juni: we gaan naar PLANCKENDAEL!! (verdere info volgt)
24-31 juli: JOEPIEEE KAMP!!!!! (verdere info volgt snel)

BOEKSKE

Minder is Meer

"Hier brandt geen lamp teveel, hier is geen afvalberg te groot! Een scout die eet gewonnen, geen verloren brood! Een stafkaart met een hoek af, gebruik hem nog een keer! Samen gaan we voor MINDER IS MEER!!!!!"
Jaja, je hoort het al! Vandaag draait alles rond ons jaarthema 'minder is meer'! Benieuwd naar ons grote Minder-Is-Meer-Spel? Kom dan zeker af want dit wil je niet missen! Van 14u tot 17u op de Locht, afhalen zoals gewoonlijk op het Vanderlindenplein.

(P.S.: oefen alvast maar eens het jaarlied & de jaardans, wie weet welk voordeel levert het jouw op in het spel!)

Teletijdsmachine

Ik ga op reis en ik neem mee..... Euhm.... Ik weet het niet? Hangt ervan af waar we naartoe gaan!
Dat is vandaag de grote vraag: WAAR IN GODSNAAM GAAN WE NAARTOE??? Altijd al eens in de toekomst willen reizen? Of zou je liever ver in het verleden gaan? Stap vandaag mee in onze teletijdsmachine en ontdek waar deze bijzondere reis ons brengt. Van 14u tot 17u op de Locht, afhalen zoals gewoonlijk op het Vanderlindenplein.

Zondag 3 maart

Media

Wat kennen jullie van sociala media? Instagram, snapchat, facebook,... Het is allemaal erg leuk! Maar kennen jullie ook de gevaren die hierbij op de loer liggen... Kom er vandaag alles over te weten in ons grote sociale-media spel! Van 14u tot 17u op de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk op het Vanderlindenplein.

Zondag 10 maart

Jullie zijn de baas

Hebben jullie dat nu goed gelezen?? Staat daar nu dat jullie het vandaag voor het zeggen hebben?!?! :o Normaal gezien is de leiding de baas natuurlijk, geen twijfel mogelijk. Maar vandaag, en ENKEL vandaag, draaien we de rollen om en mogen jullie de vergadering leiden! Wij zijn benieuwd wat dat gaat geven... ;) jullie ook? We verwachten onze 'leiding' om 14u op de locht. Om 17u brengen jullie ons naar het plein en nemen we afscheid! (En vanaf dan zijn wij weer de baas! ;))

Zondag 17 maart

GEEN VERGADERING

We moeten elkaar vandaag helaas voor één keertje missen... Het is jammer genoeg geen vergadering omdat de leiding op planningsweekend is met alle meisjesleiding. We missen jullie nu al! Maar we zien elkaar snel weer volgende week!
XXX De Leiding

Zondag 24 maart

Robin-Hood-Bosspel

We trekken ons terug naar het bos en halen de Robin Hood in ons naar boven! Maak je al maar klaar voor dit avontuur! Afspraak om 14u op de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk om 17u op het Vanderlindenplein.

Dorpsspel

Kennen jullie de Duffelse straten uit jullie duimpje? Kom dat maar eens bewijzen tijdens ons enige echte 2570-dorpsspel! We verwachten jullie om 14u op de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk om 17u op het Vanderlindenplein!

Zondag 7 april

Expeditie Robinson

Durf jij de strijd aan en overleef jij het langst op ons eiland? Kamp Noord en Kamp Zuid strijden tegen elkaar voor de overwinning! Zorg ervoor dat je met je team niet naar de eilandraad moet... Wie weet beland je wel op winnaarseiland! Smeer die beentjes al maar in want het belooft een spannende expeditie te worden! Om 14u worden jullie verwacht voor de eerste proef @DeLocht. Om 17u weten we wie de Robinson is geworden en mogen jullie terug naar jullie luxehuisjes gaan. Jullie mogen dan ook afgehaald worden van ons eiland (Vanderlindenplein).

Zondag 14 april

Leidingswissel

Er staat voor jullie vandaag voor één keer andere leiding klaar! Wil je weten wat voor bangelijk spel zij voor jullie in petto hebben? Kom het ontdekken van 14u tot 17u op de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk op het Vanderlindenplein. (En braaf zijn he ;))

GEEN VERGADERING - Pasen

Vrolijk pasen allerliefste Joka's!!! De leiding, en jullie vast ook, heeft het super druk met paaseitjes rapen! Daarom is het geen vergadering vandaag. Gelukkig gaan we volgend weekend op groepsweekend en kunnen we onze tijd samen uitgebreid inhalen! JOEPIE!! TOT SNEL XXX

26-28 april

GROEPSWEEKEND !!!

Jaaa het is zover! We gaan met heel de scouts op groepsweekend, woehoe!!!! Verdere info volgt snel.

Zondag 5 mei

GEEN VERGADERING - VLOTTENTOCHT !!

Jullie zijn allemaal welkom op de jaarlijkse Vlottentocht vandaag! De leiding moet hierbij een handje helpen en zal dus geen leiding kunnen geven. Maar hopelijk komen jullie allemaal eens langs en zien we jullie daar! TOT DAN!!! :D

Zondag 12 mei

Sportvergadering

1,2,3,4 - hop naar achter - hop naar voor - 1,2,3,4 - even rusten, dan weer door!
Trek jullie sportiefste sportoutfit maar aan voor onze fameuse sportvergadering! We halen jullie favoriete sporten vandaag allemaal naar boven! Om 14u begint onze training @De Locht en om 17u mogen jullie, uitgeput, terugkeren naar huis! Afhalen zoals gewoonlijk op het Vanderlindenplein.

Zondag 19 mei

Technieken

Vandaag een echte scouteske vergadering!! Met sjorren enal! Zalig!!! Jullie worden om 14u, mooi in ons prachtige uniform, verwacht op de Locht. Om 17u kunnen jullie als een echte scout weer huiswaarts keren. Baden Powel zal trots zijn! Afhalen zoals gewoonlijk op het Vanderlindenplein.

Zondag 26 mei

Alles op wieltjes

Je leest het goed: haal je favoriete wieltjes maar uit de kast!! Kom om 14u met je skates, step, longboard, gocar, skateboard of andere wieltjes naar de Locht en dan rollen we de vergadering in! Om 17u zijn we uitgebolt en mogen jullie weer opgehaald worden op het Vanderlindenplein.

Zo, dat was het voorlopig!
Dikke kussen en tot snel!

XXX
Po, Nala en Collie