Joka's

Welkom op de Jokapagina!

Hier vind je alle info over de vergaderingen van de komende weken. Wij hebben er alvast superveel zin in!
Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!

Kiki: 0493 55 56 53
Cora: 0485 18 44 34
Olijfje: 0471 29 04 77
Wizzy: 0471 52 51 07

Lieve groetjes en een stevige scoutslinker!

De Jokaleiding
Wizzy, Cora, Kiki en Olijfje

Belangrijke data

→ 14 december winterwandeling!

→ 19 januari: schaatsen

BOEKJE

Zondag 17 november

Stratego

Vandaag gaan we de strijd aan in twee teams. Wie haalt de overwinning? Ontdek het op deze bloedstollende vergadering.

Zondag 24 november

Leiding VS leden

Durven jullie dit spannend duel aan te gaan?. Wij hebben ons alvast mentaal en fysiek voorbereid, Hopelijk jullie ook. Tot dan!

Zondag 1 december

Sintvergadering

Ook dit jaar maakt onze goede, heilige vriend een tussenstop om de kinderen van Scouts & Gidsen Duffel-West een bezoekje te brengen. Zijn jullie allemaal braaf geweest of zal er dit jaar toch een joka in de zak belanden? Ontdek het op deze vergadering vol verrassingen!

Zondag 8 december

Miss-jokavergadering

Laat jullie allemaal van jullie beste kant zien, zet jullie mooiste glimlach op en verzin al maar een inspirerende speech. Wie o wie wordt er DE miss-joka van 2019-2020? Misschien ben jij het wel? Ga de ultieme test aan van 14u tot 17u @ de locht.

(Vanaf Vrijdag 13 december tem vrijdag 24 januari zullen de vergaderingen altijd doorgaan in de avond van 19u tot 21u)

Vrijdag 13 december

Soep-en crea-avond

Op zaterdag 14 december organiseren wij, samen met de kabouters, een winterwandeling om geld in te zamelen voor ons kamp. Wij kunnen dat natuurlijk niet allemaal alleen en hebben jullie hulp nodig. Daarom gaan wij op vrijdag van 19u tot 21u samen heerlijke soep maken en knutselen voor dit superleuk evenement. We verwachten jullie dan ook natuurlijk allemaal zaterdag met al jullie vrienden en familie om te genieten van de wandeling, de soep en natuurlijk de prachtige inkleding.

Zaterdag 21 december

Kerstfeestje

Als 1 grote familie gaan wij vandaag, van 19u tot 21u, gezellig samen kerst vieren. Bij kerst horen er natuurlijk ook cadeautjes, daarom zou het leuk zijn als iedereen iets kleins meeneemt rond de €5. Wij kijken er alvast naar uit!

Vrijdag 27 december

wellness-avond

Na die vermoeiende weken achter de schoolbanken en de feesttafel is het hoogtijd om ons eens goed in de watten te leggen. Maskertjes, massages, rustige muziek... Alles om volledig te ontspannen zal aanwezig zijn op deze zalige wellness-avond van 19u tot 21u @de locht.

Vrijdag 3 januari

Film

Haal die chips, popcorn en frisdrank al maar boven, vandaag maken we het ons extra gemakkelijk. Van 19u tot 21u gaan we samen een leuke film kijken op de locht, joepieee!

Zondag 12 januari

Jinstage

Voor deze vergadering hebben enkele jins een superleuk spel in elkaar gestoken. Benieuwd wat het is? Ontdek het van 14u tot 17u op de locht.

Zondag 19 januari

Schaatsen

Haal jullie mutsen, sjaals en handschoenen maar boven want vandaag gaan we schaatsen!! Verdere info over thema en uur volgt nog.

Vrijdag 24 januari

Pyjama-party

Vandaag mogen jullie voor 1 keer jullie uniform inruilen voor een comfortabele pyjama. Wij houden namelijk een superleuke pyjama-party!!!! Op deze geweldige girlsnight zullen jullie zeker niets te kort komen dus mis het niet! Van 19u tot 21u op de locht.

Zo, dat was het!
Dikke kussen en tot snel!

xoxo
Kiki, Wizzy, Olijfje en Cora