Joka's

Welkom op de Jokapagina!

Hier vind je alle info over de vergaderingen van de komende weken. Wij hebben er alvast superveel zin in!
Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!

Po: 0497 75 42 92
Nala: 0498 41 21 65
Collie: 0479 85 73 37

Lieve groetjes en een stevige scoutslinker!

De Jokaleiding
Po, Nala en Collie

Belangrijke data

16-18 november: JOKAWEEKEND!!!!!!
20 januari: Schaatsen
26-28 april: Groepsweekend (verdere info volgt)
→ 30 juni: we gaan naar PLANCKENDAEL!! (verdere info volgt)
24-31 juli: JOEPIEEE KAMP!!!!! (verdere info volgt snel)

Spaar mee voor gratis pasta op kamp!

Een kamp is niet compleet zonder spaghetti en/of macaroni. Het is dan ook altijd groot feest op kamp wanneer iedereen samen aanschuift en de ketels pasta en saus voorgeschoteld worden. Omdat wij als jeugdvereniging elke euro kunnen gebruiken, doet Belgisch familiebedrijf Soubry een spaaractie om pasta voor iedereen bij mekaar te sparen. Indien we de beste en/of snelste spaarder zijn, kunnen we bovendien leuke prijzen winnen, zoals een bezoek van een super deluxe pastabar op ons kamp of een Mikado XL spel!

Hoe werkt het?

1. Verkies in de winkel een pakje pasta van Soubry
  2. Knip de originele barcode van de Soubry pastaverpakking uit
  3. Bezorg vóór 31 mei zoveel mogelijk barcodes aan de leiding

Voor elke 150 barcodes krijgen we 50 porties pasta (5 kg) gratis.

Smullen en sparen maar!

BOEKSKE

Zondag 14 april

Leidingswissel

Er staat voor jullie vandaag voor één keer andere leiding klaar! Wil je weten wat voor bangelijk spel zij voor jullie in petto hebben? Kom het ontdekken van 14u tot 17u op de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk op het Vanderlindenplein. (En braaf zijn he ;))

GEEN VERGADERING - Pasen

Vrolijk pasen allerliefste Joka's!!! De leiding, en jullie vast ook, heeft het super druk met paaseitjes rapen! Daarom is het geen vergadering vandaag. Gelukkig gaan we volgend weekend op groepsweekend en kunnen we onze tijd samen uitgebreid inhalen! JOEPIE!! TOT SNEL XXX

26-28 april

GROEPSWEEKEND !!!

Jaaa het is zover! We gaan met heel de scouts op groepsweekend, woehoe!!!! Meer info vind je op de homepagina van deze website (klik op het huisje). Ons verkleedthema is 'Alice in Wonderland'. Hopelijk zijn jullie allemaal van de partij!

Zondag 5 mei

GEEN VERGADERING - VLOTTENTOCHT !!

Jullie zijn allemaal welkom op de jaarlijkse Vlottentocht vandaag! De leiding moet hierbij een handje helpen en zal dus geen leiding kunnen geven. Maar hopelijk komen jullie allemaal eens langs en zien we jullie daar! TOT DAN!!! :D

Zondag 12 mei

Sportvergadering

1,2,3,4 - hop naar achter - hop naar voor - 1,2,3,4 - even rusten, dan weer door!
Trek jullie sportiefste sportoutfit maar aan voor onze fameuse sportvergadering! We halen jullie favoriete sporten vandaag allemaal naar boven! Om 14u begint onze training @De Locht en om 17u mogen jullie, uitgeput, terugkeren naar huis! Afhalen zoals gewoonlijk op het Vanderlindenplein.

Zondag 19 mei

Koken

Verdere info over wat we vandaag gaan doen, volgt snel!

Zondag 26 mei

Alles op wieltjes

Je leest het goed: haal je favoriete wieltjes maar uit de kast!! Kom om 14u met je skates, step, longboard, gocar, skateboard of andere wieltjes naar de Locht en dan rollen we de vergadering in! Om 17u zijn we uitgebolt en mogen jullie weer opgehaald worden op het Vanderlindenplein.

Omdat de leiding met examens zit en druk aan het studeren is, doen we een paar avondvergaderingen.

VRIJDAG 31 mei

Gezelschapsspelletjes

Vandaag maken we het gezellig met de leukste spelletjes en goed gezelschap! Deze gezellige avond gaat van start om 19u op de Locht. Om 21u zijn we uitgespeeld en mogen jullie weer opgehaald worden op de Locht.

VRIJDAG 7 juni

Just Dance

Haal je beste dansmoves al maar boven want vanavond spelen we JUST DANCE!! De dancebattles beginnen om 19u op De Locht. Na onze 'show' mogen jullie om 21u weer opgehaald worden en naar huis terugkeren. Smeer die beentjes maar al in!

VRIJDAG 14 juni

Technieken

Vandaag een echte scouteske vergadering!! Met sjorren enal! Zalig!!! Jullie worden om 19u, mooi in ons prachtige uniform, verwacht op de Locht. Om 21u kunnen jullie als een echte scout weer huiswaarts keren. Baden Powel zal trots zijn! Afhalen mag vandaag op De Locht.

Zondag 23 juni

#LikeMe

Hopelijk is het Mooi Weer Vandaag zodat we Allemaal onze Vurige Tongen van Diep vanbinnen kunnen bovenhalen en De Lichtjes Van De Schelde, of liever van de Nete, kunnen bewonderen met de Meisjes want Alle Mooie Mannen Zijn Zo Lelijk. Baby Baby, Vanavond ga ik helemaal Uit M'n Bol en Leef ik me ten volle uit want Hoop Doet Leven. Zeg'ns Meisje, ben jij Een Vrouw van Porselein en doe jij met ons mee? Elke Vlinder is Voor Haar eigen plezier welkom op De Locht want Dit Is De Aller Eerste Keer dat we een #LikeMe vergadering doen. Tis Weer Voorbij Die Mooie Zomer, of moet hij nog beginnen? Ik Wil Je graag zien verschijnen om 14u op de Locht. Ik hoor je denken: Moeder Ik Wil Bij De Revue, maar Laat Me Nu Toch Niet Alleen want Ik Ben Blij Dat Ik Je Niet Vergeten Ben. Kon Ik Nog Maar Even Bij Je Zijn denk ik heel de vergadering maar Het Is Over om 17u. Dan nemen we Afscheid Van Een Vriend(in) op het Vanderlindenplein en zien elkaar snel terug.

K Heb Je Lief
De Leiding

Zondag 30 juni

Planckendael

Joepie!! We gaan naar Planckendael!!! :D (Verdere info volgt snel)

24 - 31 juli

KAMP!!!!!!

WOEHOEW!! Eindelijk komt ons bangelijk kamp eraan! :D

verdere info volgt snel!

Wij kijken er alvast super hard naar uit!!!

Zo, dat was het voorlopig!
Dikke kussen en tot snel!

XXX
Po, Nala en Collie