Joka's

Welkom op de Jokapagina!

Hier vind je alle info over de vergaderingen van de komende weken. Wij hebben er alvast superveel zin in!
Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!

Kiki: 0493 55 56 53
Cora: 0485 18 44 34
Olijfje: 0471 29 04 77
Wizzy: 0471 52 51 07

Lieve groetjes en een stevige scoutslinker!

De Jokaleiding
Wizzy, Cora, Kiki en Olijfje

Belangrijke data

→ 28 september: ballonnekesstoet

→ 6 oktober: geen vergadering

→ 26 oktober: kidsfuif!!

→ 27 oktober: geen vergadering

→ 8-9-10 november: weekend

BOEKSKE

Zondag 15 september

Kennismakingsspel

Eindelijk is het zo ver, de eerste echte vergadering met jullie nieuwe leiding, spannend... Hoogtijd dus voor een grondige kennismaking! Wij verwachten jullie om 14u op de locht en om 17u mogen jullie terug worden opgehaald door jullie ouders op het G. Vanderlindenplein. Hopelijk tot dan!

Zondag 22 september

Vriendjesdag

Neem vandaag al jullie vriendinnetjes mee voor een superleuk spel. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! We maken er samen één groot feest van!

P.S: De joka die de meeste vriendjes meeneemt, krijgt een super coole verrassing!!!

Zaterdag 28 september

Ballonnekesstoet

Ja hoor het is weer zo ver, de ballonnekesstoet! Na jaarlijkse traditie springen wij ook dit jaar samen met de kabouters op een kar, joepie!! Verdere informatie over thema en uur volgt nog. (zondag is het geen vergadering)

Zondag 6 oktober

geen vergadering

Deze week is het jammer genoeg geen vergadering, omdat de leiding op weekend is. Gelukkig staan we er volgende week terug, tot dan!

Zondag 13 oktober

één tegen allen

Hoe goed kunnen jullie samenwerken? Zijn jullie creatief, snel, behendig, slim..? Kom het vandaag allemaal te weten van 14u tot 17u op de locht!

Zondag 20 oktober

Muziekvergadering

Warm jullie stembanden al maar op want vandaag is het muziekvergadering!! Ken jij de allernieuwste hits? Kan jij toon houden? Test het allemaal en nog veel meer!

Zondag 27 oktober

Geen vergadering

Jammer genoeg is het vandaag geen vergadering, de leiding moet namelijk uitrusten van een drukke week. We verwachten jullie natuurlijk wel allemaal zaterdag 26 oktober op onze geweldige kidsfuif. Tot dan!

Zondag 3 november

Groentevergadering

Mmm groentjes, maar welke groente is nu de beste? Ontdek het vandaag van 14u tot 17u. Vergeet zeker niet jouw lievelingsgroente mee te brengen!

8-9-10 november

weekend

Eindelijk is het zo ver, ons super, geweldig, mega tof weekend, joepiee!!! Verdere informatie volgt nog.

Zondag 17 november

Stratego

Vandaag gaan we de strijd aan in twee teams. Wie haalt de overwinning? Ontdek het op deze bloedstollende vergadering.

Zondag 24 november

Leiding VS leden

Durven jullie dit spannend duel aan te gaan?. Wij hebben ons alvast mentaal en fysiek voorbereid, Hopelijk jullie ook. Tot dan!

Zo, dat was het!
Dikke kussen en tot snel!

xoxo
Kiki, Wizzy, Olijfje en Cora