Joka's

Welkom op de Jokapagina!

Lieve joka's
Hier vind je alle info over de vergaderingen van de komende weken. Wij hebben er alvast superveel zin in!
Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!

Lieve groetjes en een stevige scoutslinker!

De Jokaleiding
Pony, Pip, Choco en Mino! XXX

BELANGRIJKE DATA

Weekend: 24-26 maart maar meer info volgt nog!

Ballonekesstoet: 24 september, meer info wordt gestuurd in de Whatsapp!

Groepsweekend: 5-7 mei

Vlottentocht: 30 april

BOEKJE

Zondag 13 november

Leiding vs. leden

Jullie beste vrienden (de leiding) zal het vandaag tegen jullie opnemen. Kom met zoveel mogelijk vandaag, want anders krijgen jullie met winnen echte problemen. ;) Afzetten om 14u en ophalen om 17u op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 20 november

Ladderspel

Vandaag nemen jullie het tegen elkaar op… win een spelletje en klim de ladder op! Afzetten om 14u en ophalen om 17u op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 27 november

Tiktok vergadering

Jullie zijn echte danstalenten, daar is geen twijfel aan. Vandaag kunnen jullie op leuke tiktok-tunes losgaan! Afzetten om 14u en ophalen om 17u op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 4 december

Sint

Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest, want vandaag heeft de Sint een plekje in zijn agenda vrijgemaakt voor jullie! Hij zal langskomen op de Locht om jullie persoonlijk een bezoekje te brengen... iets dat je niet wil missen dus! Afzetten om 14u en ophalen om 17u op het G. Vanderlindenplein.

Vanaf 9 december beginnen de avondvergaderingen, die zullen steeds plaatsvinden op vrijdag van zeven tot negen! De joka’s mogen hiervoor op de Locht worden afgezet en worden opgehaald.

Vrijdag 9 december:

Knutselen

Vandaag heeft de leiding jullie hulp nodig... Wij zullen rekenen op jullie om ons te helpen met de versieringen te maken voor onze jaarlijkse winterbar! Breng dus zeker jullie creatieve brein mee vandaag, van 19u30 tot 21u30 op de Locht!

Vrijdag 16 december

Winterbar

Vandaag zal onze winterbar plaatsvinden om centjes in te zamelen zodat we voor jullie een fantastisch kamp kunnen organiseren. De winterbar zal er dit jaar extra mooi uitzien dankzij jullie inspanningen van vorige week, wees er dus allemaal bij om deze te komen bewonderen! Verdere info hierover volgt nog.

Vrijdag 23 december

Kerstfeestje

Jippie, vandaag vieren we samen Kerst! Dit doen we met een mega leuk en gezellig kerstfeestje (: We zullen dit jaar Secret Santa organiseren! Voor wie jullie een pakje (ter waarde van ongeveer 5 euro) onder de kerstboom mogen leggen, komen jullie later te weten...

Hopelijk staan jullie met zijn allen elke zondag paraat!

xoxo

Pony, Pip, Choco en Mino!