Joka's

Welkom op de Jokapagina!

Lieve joka's
Hier vind je alle info over de vergaderingen van de komende weken. Wij hebben er alvast superveel zin in!
Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!

Zazou: 04 94 99 81 90
Otje: 04 70 27 20 46
Mushu: 04 72 06 44 74
Loesje: 04 84 41 57 16
Mulan: 04 96 32 35 60

Lieve groetjes en een stevige scoutslinker!

De Jokaleiding
Mulan, Mushu, Otje, Loesje, Zazou XXXXX

BELANGRIJKE DATA

Kamp: 24 tot 31 juli

Weekend: 25-27 maart meer info volgt nog

Winterbar (geldactiviteit jokabo's): 18 december

BOEKJE

Jokabo vergadering

Deze week gaan we samen met de kabouters spelen. In juli gaan wij samen op kamp, dus gaan we elkaar nu al een beetje beter leren kennen. Afzetten en ophalen van 14u tot 17u op het G. Van der Lindenplein.

Geen vergadering

Dit weekend is de leiding op weekend, dus is het geen vergadering :(( Tot volgende week!

Alles op wieltjes

Kom vandaag met de fiets, step, skateboard, rolschaatsen, ... naar de scouts, want het is alles op wieltjes! We spelen de hele dag spelletjes op wieltjes. Afzetten en ophalen van 14u tot 17u op het G. Van der Lindenplein.

25-27 maart

Weekend

Dit weekend gaan we eindelijk op weekend!! Meer info volgt nog!

Sportvergadering

Doe vandaag allemaal jullie sportkleding aan, want we hebben sportvergadering! Maak u klaar om veel te bewegen vandaag. Afzetten en ophalen van 14u tot 17u op het G. Van der Lindenplein.

Leidingswissel

Deze zondag moeten jullie jullie super toffe leiding missen, maar jullie krijgen voor 1 keer leiding van andere leiding. Benieuwd wie dat gaat zijn en wat jullie gaan doen? Kom van 14u tot 17u naar de scouts. Afzetten en ophalen op het G. Van der Lindenplein

Pasen - geen vergadering

Vandaag is het Pasen, dus is het geen vergadering. We zien jullie graag volgende week terug!

Ei vergadering

Vandaag is het ei vergadering! Jullie moeten allemaal op jullie ei letten en zien dat het op het einde van de vergadering nog heel is. Afzetten en ophalen van 14u tot 17u op het G. Van der Lindenplein.

Zondag 1 mei

Groepsspel

We spelen vandaag een spel met heel de scouts, iedereen doet mee, van kapoenen tot jins. Kom zeker de joka's vertegenwoordigen van 14u tot 17u. Afzetten en ophalen op het G. Van der Lindenplein.

Zondag 8 mei

De mol

Vandaag zit er een saboteur tussen de joka's, een mol. Deze mol gaat ervoor zorgen dat alles mis loopt. Kom zeker naar de scouts om de mol te ontmaskeren, of misschien ben jij de mol wel zelf! Afzetten en ophalen van 14u tot 17u op het G. Van der Lindenplein.

Zondag 15 mei

Vlottentocht

Na 2 jaar is de vlottentocht terug, onze +12 takken zullen hier hun beste sjortechnieken bovenhalen en het opnemen tegen tal van andere vlotten. Kom allemaal een kijkje nemen op de dijk! De tewaterlating zal om 13u30 plaatsvinden aan het deel van de dijk bij de oude brandweerkazerne. Vanaf daar zullen ze varen tot aan de Locht, hie rkan je achteraf nog een hapje of een drankje eten of drinken. Er zullen ook verschillende spelletjes en een springkasteel op de Locht zijn. Tot dan!

Zondag 22 mei

Jinstage

Voor de vergadering doen we vandaag een infomoment over het kamp, dit zal plaatsvinden om 13u30 op de Locht. Als je er niet bij kan zijn en toch met vragen zit, mag je ons gerust mailen of een berichtje sturen, de ppt met info wordt ook nog gemaild.

Vandaag mag de oudste groep van de scouts eens leiding komen geven. Zijn jullie benieuwd wat zij in petto hebben voor jullie? Kom dan zeker van 14u tot 17u naar de scouts. Ophalen op het G. Van der Lindenplein.

Vanaf nu begint de blok voor de leiding en moeten wij dus goed studeren voor onze examens. De avondvergaderingen beginnen.

Vrijdag 27 mei

Kookvergadering

Zet jullie koksmuts op en doe een keukenschort aan, want vandaag gaan we koken! Kom jullie kookkunsten van 18u tot 20u tonen op de scouts. Afzetten en ophalen op DE LOCHT.

Vrijdag 3 juni

Just dance/wii

Vandaag gaan we onze beentjes eens goed losgooien, zijn jullie klaar om de hele avond te dansen en te sporten? Haal jullie beste dansskills boven van 19u tot 21u. Afzetten en ophalen op DE LOCHT.

Zaterdag 11 juni

Zaterdag 18 juni

Zondag 26 juni

Hopelijk staan jullie met zijn allen elke zondag paraat!

xoxo

Zazou, Loesje, Otje, Mulan, Mushu