Joka's

 

Welkom op de Jokapagina!

Hier vind je alle info over de vergaderingen van de komende weken. Wij hebben er alvast superveel zin in!
Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!
 
Kiki: 0493 55 56 53
Cora: 0485 18 44 34
Olijfje: 0471 29 04 77
Wizzy: 0471 52 51 07
 
Lieve groetjes en een stevige scoutslinker!
 
De Jokaleiding
Wizzy, Cora, Kiki en Olijfje
 

Belangrijke data

→ 15 maart: geen vergadering

→ 24-31 juli: kamp!!!


BOEKJE

Zondag 16 februari

 

Doodgewone vergadering

Sorry, onze inspiratie is even op. Daarom hebben we voor vandaag niets speciaal in petto of toch wel?? Ontdek het van 14u tot 17u.

 

Zondag 23 februari

Sportvergadering

Smeer vandaag jullie benen maar goed in en trek jullie meest sportieve kleren aan, het is tijd voor een intensieve workout van 14u tot 17u.

Zondag 1 maart

Levenswegvergadering

Van Afrika tot in Amerika, vandaag reizen we de hele wereld rond. Ga mee met ons op deze kort, maar krachtige trip. Ons vliegtuig zal om 14u boarden op het domein de locht en zal normaal gezien om 17u (lokale tijd) een veilige landing maken op het G. Van der Lindenplein.

Zondag 8 maart

Legervergadering

1,2,1,2,1,2... 

Vandaag zullen we ons van onze meest heldhaftige kant moeten laten zien want het beloofd pittig te worden... Na deze vergadering zijn jullie vast en zeker in staat om ons vaderland te beschermen.

 

Zondag 15 maart

Geen vergadering

Deze keer is de leiding zelf op weekend en zal er dus jammer genoeg geen vergadering zijn. Maar we zien jullie volgende week terug!!

Zondag 22 maart

Ventenvergadering

Het is fijn om een meid te zijn, maar wie weet wat het andere geslacht te bieden heeft... Vandaag worden we stoere mannen en doen we stoere mannen dingen. We verwachten jullie zoals gewoonlijk van 14u tot 17u op de locht.

Zondag 29 maart

#likeme vergadering

Het tweede seizoen was/is weer een geweldig succes. Nu is het aan ons om in de wereld te kruipen van Caro, Vince, Yemi en Camille en om mee te zingen met alle Belgische klassiekers. Mis het niet, van 14u tot 17u op de locht!

Zondag 5 april

Dorpsspel

Hoe goed ken jij je dorp? Vandaag gaan we op stap in het prachtige Duffel, wie weet welke pareltjes Duffel te bieden heeft... We starten natuurlijk vanuit de locht, daar worden jullie dan ook om 14u verwacht. Tot dan!

Zondag 12 april

Alles-op-wieltjes vergadering

Deze week krijgt onze alles-op-wieltjes vergadering een tweede kans. Hopelijk worden we vandaag niet gestoord door één of andere storm. Breng dus zeker je favoriet rollend voertuig mee naar de locht!

Zondag 19 april

Lach je rijk vergadering

Zit je krap bij kas of word je slapend rijk? Vandaag brengen we het supertoffe bordspel, lach je rijk, helemaal tot leven. Kom dus zeker van 14u tot 17u naar de locht!

Zondag 26 april

Jongens vs. meisjes vergadering

Het is hoogtijd dat we voor eens en altijd bewijzen dat wij (meisjes) het sterke geslacht zijn. Kom dus zeker, want met hoe meer we zijn, hoe meer kans we maken op de overwinning natuurlijk!

 
 
 
 
 
 

 


Zo, dat was het!
Dikke kussen en tot snel!

xoxo
Kiki, Wizzy, Olijfje en Cora