Joka's

Welkom op de Jokapagina!

Hier vind je alle info over de vergaderingen van de komende weken. Wij hebben er alvast superveel zin in!
Als jullie vragen hebben, twijfel niet om ons te contacteren!

Kiki: 0493 55 56 53
Cora: 0485 18 44 34
Olijfje: 0471 29 04 77
Wizzy: 0471 52 51 07

Lieve groetjes en een stevige scoutslinker!

De Jokaleiding
Wizzy, Cora, Kiki en Olijfje

Belangrijke data

→ 15 maart: geen vergadering

→ 24-31 juli: kamp!!!

BOEKJE

Geen vergadering

Deze keer is de leiding zelf op weekend en zal er dus jammer genoeg geen vergadering zijn. Maar we zien jullie volgende week terug!!

Zondag 22 maart

Ventenvergadering

Het is fijn om een meid te zijn, maar wie weet wat het andere geslacht te bieden heeft... Vandaag worden we stoere mannen en doen we stoere mannen dingen. We verwachten jullie zoals gewoonlijk van 14u tot 17u op de locht.

Zondag 29 maart

Afvalvergadering

Vandaag zullen we ons goed hart eens laten zien en het klimaat een duwtje in de juiste richting geven. We gaan namelijk afval rapen in Duffel. Natuurlijk hebben we hier een superleuk spel aan gekoppeld dus zeker komen, van 14u tot 17u op de locht! Want zoals jullie allemaal wel weten: MINDER IS MEER!!

Leidingswissel

Ein-de-lijk nog eens  scouts! Jammer genoeg zullen jullie vandaag van ons niet te veel last hebben. Jullie krijgen namelijk nieuwe leiding... Benieuwd wie het is? kom dan zeker van 14u tot 17u naar de locht!

Zondag 12 april

Geen vergadering

Omdat het Pasen is doen wij vandaag jammer genoeg geen vergadering :( maar volgende week zijn we er weer!

Lach je rijk vergadering

Zit je krap bij kas of word je slapend rijk? Vandaag brengen we het supertoffe bordspel, lach je rijk, helemaal tot leven. Kom dus zeker van 14u tot 17u naar de locht!

Zondag 26 april

Jongens vs. meisjes vergadering

Het is hoogtijd dat we voor eens en altijd bewijzen dat wij (meisjes) het sterke geslacht zijn. Kom dus zeker, want met hoe meer we zijn, hoe meer kans we maken op de overwinning natuurlijk!

Zondag 3 mei

Groepsspel

Vandaag spelen we samen met de heel onze scouts een superleuk spel. De uitgelezen kans dus om kennis te maken met al de verschillende takken. Kom dus zeker van 14u tot 17u.

Zondag 10 mei

Dorpsspel

Hoe goed ken jij je dorp? Vandaag gaan we op stap in het prachtige Duffel, wie weet welke pareltjes Duffel te bieden heeft... We starten natuurlijk vanuit de locht, daar worden jullie dan ook om 14u verwacht. Tot dan!

Zondag 17 mei

Vlottentocht

Na jaarlijkse traditie is het weer zover DE VLOTTENTOCHT. Wij zijn jammer genoeg nog iets te jong om een vlot te bouwen en te water te gaan. Maar aarzel zeker niet om te komen supporteren of om de verschillende leuke standjes te bezoeken op het domein de locht. En wie weet komen we elkaar wel tegen!

Zo, dat was het!
Dikke kussen en tot snel!

xoxo
Kiki, Wizzy, Olijfje en Cora