Jong-gidsen

Liefste Jong-gids en ouder,
Hieronder vinden jullie alle info over wat we de komende weken gaan doen!

Zaterdag 28 september: Ballonnekesstoet

Zondag 6 oktober: Geen vergadering :(

25 & 26 oktober: Kaas&Wijnavond + Area 77 --> geen vergadering

1-3 november: Het bangelijke jonggidsenweekend! (verdere info volgt)

Zondag 15 september

Wie is onze nieuwe leiding? Wie zijn de nieuwe jogi's? Kom dit allemaal te weten in ons kei mega tof kennismakingsspel van 14u tot 17u @DeLocht!

Zondag 22 september

Volgende week zaterdag is het weer de jaarlijkse ballonnekesstoet in Duffel. Vanaf dit jaar zitten we niet meer op een kar maar spelen we tijdens de ballonnekenstoet een groot spel. Als je mee wil beslissen wat ons thema van die avond zal zijn kom dan van 14u tot 17u naar De Locht.

Zaterdag 28 september

Jullie worden om 18u op De Locht verwacht verkleed in het thema dat we vorige week gekozen hebben. Als jullie mee frietjes willen eten neem dan €5 mee.

Na het vuurwerk zijn jullie vrij.

Zondag 6 oktober

Jammer maar helaas, jullie leiding heeft net een zwaar leidingsweekend achter de rug waardoor er vandaag geen scouts zal zijn.

Tot volgende week xx

Zondag 13 oktober

Is het nu musical.ly of TikTok? Voor één maal mogen jullie je gsm eens meenemen naar de vergadering (niet verplicht). Wij zijn wel eens benieuwd wie er op het einde van de vergadering als musical.ly/TikTok queen bekroond zal worden.

Kom van 14u tot 17u mee dansen en zingen op De Locht.

Vrijdag 18 oktober

Vandaag is het geen scouts maar wel Dag van de jeugdbeweging! Trek zeker allemaal jullie scoutsuniform aan naar school en kom om 16u naar het kerkplein (Duffel-West) om een surprise in ontvangst te nemen.

Zondag 20 oktober

Jullie hebben vast en zeker nog vriendinnetjes die op zondag nog niets te doen hebben, dan hebben we goed nieuws voor hen. Al jullie vriendinnen zijn vandaag welkom om eens te komen proeven van een super mega leuke scoutszondag.

We verwachten jullie en hopelijk jullie vriendinnen van 14u tot 17u op De Locht!

Zondag 27 oktober

Dit weekend heeft de leiding verschillende evenementen gepland om centjes te verzamelen voor de scouts. Hierdoor zal het zondag jammer genoeg geen scouts zijn.

Vrijdag 25/10 kunnen jullie met jullie mama's en papa's lekker kaas komen eten op onze kaas en wijn avond @DeLocht.

Zaterdag 26/10 kunnen julliet met jullie mama's en papa's komen dansen op onze fuif AREA77 @DeLocht.

Zondag 27/10: geen scouts

Vrijdag 1 - zondag 3 november

YES! Eindelijk ons bangelijk Jogi-weekend. Wij hebben er alvast zin in!

Meer info volgt.

Zondag 10 november

O dierbaar België, o heilig land der vaad'ren,

Onze ziel en ons hart zijn u gewijd,

....

Wil jij weten hoe de tekst verder gaat? Kom in je beste legeroutfit van 14u tot 17u marcheren op De Locht.

Zondag 17 november

1 tegen allen, allen tegen de leiding.

Kom en probeer vandaag de leiding te verslaan in het grootse 1 tegen allen spel, van 14u tot 17u op De Locht.

Zondag 24 november

Vandaag is het een zeer maar dan ook zeer speciale dag. We zouden het super tof vinden moesten we deze dag met jullie kunnen vieren.

Kom van 14u tot 17u naar De Locht en kom te weten wat er aan de hand is!

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Amber, Margot, Sara, Annelies

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

jonggidsen@scoutsengidsenduffel.be

CONTACT LEIDING