Jong-gidsen

Lieve jong-gidsen en ouders

Welkom op de pagina van de jong-gidsen! Hieronder kunnen jullie alle info vinden over de vergaderingen van komende weken. Wij kunnen alvast niet wachten om met jullie allerlei avonturen te beleven!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

jonggidsen@scoutsengidsenduffel.be

Lara: 0496833046
Soens: 0476058689
Liese: 0483469383
Jidske: 0496323560
Marie: 0470681916

vanaf 21 mei zijn het avondvergaderingen, check altijd goed de site!

27 juni: Hopelijk kunnen we vandaag naar jaarlijkse traditie naar de zee gaan, meer info volgt nog

5-15 juli: KAMP

Hier is alvast het kampboekje, wij hebben er megaveel zin in!!!!!!!

/sites/scoutsengidsenduffel.scoutsgroep.be/files/wysiwyg/Jogi/2020-2021/kampuitnodiging.pdf

4 april

Vandaag is het jammer genoeg geen vergadering want het is pasen :( Hopelijk kunnen jullie gezellig brunchen met jullie bubbel en veel eitjes rapen!! Tot volgende keer xoxo

11 april

Ook deze week zullen jullie ons weer moeten missen... Maar niet getreurd, vandaag is het leidingswissel dus andere leiding gaat een superleuke vergadering maken voor jullie!!

18 april

Wat? Waar? Met wat? Zoveel vragen... als je duidelijkheid en antwoorden wil kom dan van 14u tot 17u naar de Locht ;)

25 april

Vandaag is het geen vergadering omdat de leiding dit weekend al druk bezig is geweest met de apéro-box verkoop voor een extra centje op ons kamp. Jullie taak: veeeel reclame maken!!!

2 mei

Ohnee... vandaag zit er een mol in ons team!!! Terwijl de mol alle opdrachten zo goed mogelijk zal proberen mollen moet de rest te weten komen wie de saboteur is, spannend... Van 14u tot 17u op de Locht.

9 mei

Vandaag zullen wij voor 1 dagje niet jullie leiding zijn waaant het is jinstage!!! Kom zeker van 14u tot 17u naar de Locht om te zien wat de jins voor jullie in petto hebben.

16 mei

Hoe vettiger hoe prettiger!!! Vandaag zijn het vettige spellekes joepieee, doe je slechtste kleren aan en kom van 14u tot 17u naar de Locht!

VANAF 21 MEI ZIJN HET AVONDVERGADERINGEN WANT DE LEIDING IS DRUK AAN HET BLOKKEN. CHECK DUS ALTIJD GOED DE SITE!

ZATERDAG 22 mei

Vandaag doen we cosy filmavondje, doe je chillkleren want het wordt gezellig! Van 19u tot 21u op de atletiekpiste!, als je mee frietjes wil eten mag je al om 18u30 komen en 5 euro meenemen xoxo

VRIJDAG 28 mei

Vanavond doen we vuurvergadering! Haal jullie vuurskills al maar boven... van 20u tot 22u op de Locht.

VRIJDAG 4 juni

Yesss, het is dansvergadering! Smeer die beentjes al maar in want het wordt een leuk feestje :)  Van 20u tot 22u op de Locht.

VRIJDAG 11 juni

Doe je leukste badjas/onesie/pyjama aan want vanavond doen we lekker niks en is het wellness avond! Dat mag ook al is he ;)  Van 20u tot 22u op de Locht.

VRIJDAG 18 juni

Hopelijk kunnen jullie goed kaart lezen want het zal nodig zijn vandaag... spannend. Van 20u tot 22u op de Locht.

ZONDAG 27 juni

Jammer genoeg kan onze jaarlijkse zee uitstap niet doorgaan :(( Maar niet getreurd, we gaan onze laatste vergadering van dit schooljaar goed afsluiten!! Kom allemaal van 11u tot 14u naar de Locht zodat we er nog een spetterende vergadering van kunnen maken!! PS: vergeet geen lunchpakket!!!!!

xoxo jullie allerleukste leiding

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Annelies, Liese, Lara, Marie, Jidske