Jong-gidsen

Liefste Jong-gids en ouder 
Hieronder vinden jullie wat we komende zondagen gaan doen! 

Zondag 24 maart

Voor ons kamp te sponseren organiseren wij een snoepverkoop. Wij zullen vandaag het snoep inpakken en al een deeltje gaan verkopen. Wij rekenen op jullie want het is voor ons eigen kamp. Als je deze vergadering niet kunt komen, verwachten wij wel een goede reden! Van 14u tot 17u op de locht. Komen is de boodschap!

Zondag 31 maart 

Ook vandaag zullen we bezig zijn met onze geldactiviteit. We gaan zoveel mogelijk snoepzakken verkopen, dus aanwezigheid is een must! Van 14u tot 17u op de locht!

Zondag 7 april 

Binnenkort is het vlottentocht. Omdat wij onze sjor- en knooptechnieken nog moeten bijschaven houden we vandaag een techniekvergadering. Dit is een belangrijke vergadering, als jullie niet kunnen sjorren tegen 5 mei kunnen we niet meedoen met de vlottentocht. We rekenen op jullie inzet jong-gidsen! Van 14u tot 17u op de locht. 

Zondag 14 april

Vandaag is het leidingswissel. De leiding wisselt vandaag van plaats met andere takken. Andere leiding (wel minder leuk spijtig genoeg) gaan vandaag met jullie spelen. Van 14u tot 17u op de locht. 

Weekend 26 - 27 - 28 april 

Wij gaan op groepsweekend! Alle info hierover volgt nog. Zorg dus dat je dit weekend zeker vrij bent! Ons thema is doornroosje dus zorg voor gepaste verkleedkleren. 

Zondag 5 mei

Vandaag is het de welbekende vlottentocht! We beginnen heel vroeg aan ons vlot te bouwen maar hierover gaan we jullie nog verder inlichten. 

Zondag 12 mei

Skateboard, step, fiets, hoverboard, skates, ... Vandaag verplaatsen we ons enkel op wieltjes! Kom van 14u tot 17u mee met ons rollen! We vragen jullie deze vergadering een klein zakcentje mee te nemen van ongeveer 4 euro. Niet vergeten! 

Zondag 19 mei

Zondag 26 mei

Vrijdag 31 mei

Vrijdag 7 juni

Zaterdag 15 juni

Zaterdag 22 juni 


Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Annabel, Emilie, Margot, Selien en Jody