Jong-gidsen

Lieve jong-gidsen en ouders

Welkom op de pagina van de jong-gidsen! Hieronder kunnen jullie alle info vinden over de vergaderingen van komende weken. Wij kunnen alvast niet wachten om met jullie allerlei avonturen te beleven!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

Lieve groetjes en stevige scoutslinker!

Jullie allerleukste leiding

Jidske, Melanie, Myrthe & Lies

jonggidsen@scoutsengidsenduffel.be

Jidske: 0496 323560

Myrthe: 0491 595411

Melanie: 0471 383122

Lies: 0498 701589

9 december - dropping

Hoe zit het met jullie oriëntatie-skills? Hopelijk goed, want vanavond worden jullie gedropt. Kom mee de weg zoeken van 19u-21u op de Locht.

16 december - schildervergadering

Trek je schort maar aan en neem je penselen bij de hand, wij gaan schilderen! Ideaal om even te onstpannen na die vermoeiende examens deze week. Van 19u tot 21u op de Locht.

23 & 30 december - GEEN VERGADERING

Vanavond kunnen jullie al gezellig vieren en is het geen vergadering. Wij zien jullie terug volgend jaar ;).

6 januari - Kerstfeestje

Vanavond vieren we feest! Omdat we jullie hebben moeten missen tijdens de eindejaarsfeesten, vieren we vanavond gezellig samen. Van 19u-21u op de Locht.

13 januari - gezelschapspelletjes

Breng vandaag je favoriete gezelschapspelletje mee, we maken er een cosy avond van! Van 19u-21u op de Locht.

22 januari - jinstage

Vandaag zullen jullie je allerliefste leidingsteam even moeten missen, de jins vervangen ons. VAn 14u-17u op de Locht.

29 januari -schaatsen

Smeer je sportbenen goed in, het zal nodig zijn. We gaan schaatsen! De brief met meer info + het verkleedthema volgen nog.

5 februari - kookvergadering

Hmmm, smakelijk! Zijn jullie echte chefs of zullen we toch maar pizza bestellen? Kom lekker mee koken van 14u-17u op de Locht.

XOXO

Wij kijken al uit naar elke zondag!

Jidske, Melanie, Myrthe & Lies