Jong-gidsen

Lieve jong-gidsen en ouders

Welkom op de pagina van de jong-gidsen! Hieronder kunnen jullie alle info vinden over de vergaderingen van komende weken. Soms zijn er ook avondvergaderingen dus hou deze site zeker goed in het oog. Wij kunnen alvast niet wachten om met jullie allerlei avonturen te beleven!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

jonggidsen@scoutsengidsenduffel.be

Lara: 0496833046
Soens: 0476058689
Liese: 0483469383
Jidske: 0496323560
Marie: 0470681916


BELANGRIJKE DATA:

4-14 juli: KAMP


ZONDAG 25 oktober: 
Hopelijk hebben jullie allemaal veel energie en kunnen jullie jullie goed vermommen, want vandaag gaan we ravortten in het bos! joepiejej! Wat het bosspel juist inhoud kunnen jullie komen ondekken van 14u-17u op de locht.

ZONDAG 1 november: GEEN VERGADERING
jammer genoeg heeft corona de overhand genomen en kan ons fantastisch jogiweekend niet doorgaan :((
 

Ondanks dat we nog heel veel leuke vergaderingen voor jullie in petto hadden, zullen we deze jammer genoeg door de coronasituatie nog even moeten uitstellen... 28 oktober is er beslist dat de jeugdwerking voor +12 voor een tijdje wordt stilgelegd omdat dat op deze moment de veiligste oplossing is. Niet getreurd, vanaf dat het terug mag en veilig is zijn wij er terug met superleuke activiteiten op onze geliefde Locht!!!! :)))  Wie weet komen er wel een paar online alternatieven aan dus bekijk zeker de whatsappgroep af en toe ;) 

Hopelijk missen jullie ons nog niet te hard.....

xoxo jullie allerleukste leiding


Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Annelies, Liese, Alice, Marie, Jidske