Jong-gidsen

Liefste Jong-gids en ouder,

Hieronder vinden jullie alle info over wat we de komende weken gaan doen!

Avondvergaderingen vanaf 7 december wegens blok/examens.

12 januari: Jinstage

19 januari: Schaatsen

Zondag 24 november

Vandaag is het een zeer maar dan ook zeer speciale dag. We zouden het super tof vinden moesten we deze dag met jullie kunnen vieren.

Kom van 14u tot 17u naar De Locht en kom te weten wat er aan de hand is!

Zondag 1 december

De Sint heeft het de komende heel druk maar maakt toch nog even een tussenstop op De Locht. Zijn jullie allemaal braaf geweest? Wij zijn hier toch nog niet zo zeker van, kom het tegendeel bewijzen van 14u - 17u op De Locht!

Zaterdag 7 december

Vandaag testen we hoe goed jullie jullie plan kunnen trekken... Kom te weten wat me hiermee bedoelen en kleed jullie zeker warm genoeg aan!

Van 19u - 21u op De Locht.

Zaterdag 14 december

JACKPOT!

Oefen alvast op jullie beste pokerface want jullie worden vanavond in jullie mooiste outfit verwacht voor een avond vol plezier.

Van 19u tot 21u in het kasteeltje op De Locht.

Zaterdag 21 december

Jingle bells, jingle bells

Jingle all the way

oh what fun it is to have een kerstfeestje op De Loooocht!

Houden jullie net zoals de leiding ook zoveel van kerstmis?  Wel daarom organiseren wij een gezellig kerstfeestje. Er zal een kerstboom zijn, koekjes, chocomelk,... alles wat je je kan inbeelden. Wat we zeker niet mogen vergeten is... PAKJES.

Jullie mogen een pakje terwaarde van max. €5 meenemen om onder de boom te leggen.

Warme knuffels en tot dan! (19u-21u)

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Amber, Margot, Sara, Annelies

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

jonggidsen@scoutsengidsenduffel.be

CONTACT LEIDING