Jong-gidsen

Liefste Jong-gids en ouder 
Hieronder vinden jullie wat we komende zondagen gaan doen! 

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!

Zondag 13 januari 

Deze zondag komen de jins aan jullie leiding geven. De jins zijn de leden van de oudste tak van onze scouts en worden volgend jaar leiding. We testen vandaag of deze leiding even goed is als jullie huidige leiding! Ze komen met jullie spelletjes spelen van 14u tot 17u. PS: jullie mogen vandaag extra stout zijn...

Zondag 20 januari

We gaan schaatsen!

De brief  /sites/scoutsengidsenduffel.scoutsgroep.be/files/wysiwyg/brief-schaatsen.docx

Ons thema van het schaatsen is: KERSTSTAL. (Het is niet omdat kerst al gedaan is dat we ons er niet meer mogen in verkleden ;) )

Zondag 27 januari

EINDELIJK! De leiding is verlost van hun examens (of toch bijna) En daarom vieren we feest! Kom naar onze FEEST-vergadering van 14u tot 17u en we zetten de locht op zen kop! 

Zondag 3 februari 

Helaas pindakaas... Wij zijn allemaal samen op skivakantie, maar niet getreurd. We hebben ervoor gezorgd dat de vergadering doorgaat met vervangleiding! Zij gaan jullie vandaag in de watten leggen met ( hopelijk ) een leuke vergadering. Wat jullie gaan doen is voor ons ook een verrassing dus kom van 14u tot 17u naar de locht. Jullie kunnen ons dan volgende week vertellen wat jullie juist allemaal hebben gedaan! Tot volgende week

Zondag 10 februari 

Na een lange busrit kunnen wij jammer genoeg geen leiding geven aan jullie vandaag. Tot volgende week! Sneeuwknuffels, de leiding

Zondag 17 februari 

Zijn jullie al eens verliefd geweest jong-gidsen? Hebben jullie al een lief? 14 februari is misschien al voorbij maar vandaag is het valentijnsvergadering. Vandaag komen we misschien al jullie liefdesgeheimen te weten! Kom mee verliefd zijn van 14u tot 17u op de locht. 

Zaterdag 23 februari 

Dit jaar doet de akabe opnieuw een spaghettislag om hun kamp een duwtje in de rug te geven. Wij hopen jullie allemaal te verwachten voor een gezellige middag of avond. 

WANNEER
Zaterdag 23 februari: 
Shift 1: 12u tot 15u
Shift 2: 17u tot 21u
Tussendoor zijn jullie welkom om iets te komen drinken.

WAAR
Let op: dit jaar gaat onze spaghettislag door in 't KOFSCHIP. Het adres is Kwakkelenberg 53 in Duffel. 

MENU
Spaghetti bolognese à volonté: €11 
Pasta pesto à volonté: €11
Kinderportie: €8 
Alles is natuurlijk ook vegetarisch te verkrijgen.
Hierna is er een lekker dessertenbuffet voor de zoetebekken onder ons. 

INSCHRIJVEN
Dit doet u via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1HmA8lY53nfEsv_KMM8GOabtsrUDIdkmX45SfFlE5aH8/edit 

Zondag 24 februari 

Liefste jong-gidsen, over deze vergadering kunnen we nog niet teveel prijs geven, maar we vertellen alvast dat het heel spannend gaat worden. Deze vergadering willen jullie echt niet missen! Kom van 14u tot 17u ontdekken wat er nu eigenlijk aan de hand is. 

Zondag 3 maart 

Iedereen wil anders zijn, anders dan hij is…. Een kameel in de Woestijn wil ruilen met een vis. Iedereen wil anders zijn en dat kan vandaag want de CARNAVAL- vergadering vieren wij zo graag! Kom van 14u tot 17u naar de Locht om samen met ons carnaval te vieren! (Verkleden is VERPLICHT) 

Zondag 10 maart 

We kennen het allemaal wel, onze ouders die soms zagen, klagen, niet eens met ons zijn,... Maar ooh we zien ze toch graag! Vandaag komen jullie te weten wat mama of papa zijn eigenlijk echt is want wij spelen de OUDER-vergadering. Van 14u tot 17 op de locht. 

Zondag 17 maart 

Helaas geen vergadering vandaag. Alle meisjesleiding zijn dit weekend samen weg. We zien jullie volgende week! 


Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Annabel, Emilie, Margot, Selien en Jody