Jong-gidsen

Liefste Jong-gids en ouder,

Hieronder vinden jullie alle info over wat we de komende weken gaan doen!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

jonggidsen@scoutsengidsenduffel.be

CONTACT LEIDING

Amber Andries: 0470272046

Margot Blihi: 0471436339

Sara van der Wijngaard: 0498100549

Annelies Soens: 0476058689

1 maart: Snoep inpakken (geldactiviteit)

17 mei: vlottentocht

4-14 juli: KAMP

Ter voorbereiding van onze geldactiviteit gaan we vandaag een snoepvergadering houden. Of er snoep aanwezig zal zijn? Kom het ontdekken!

Van 14u tot 17u op De Locht.

Vandaag gaan we onze snoep inpakken voor centjes te verdienen voor het kamp. We verwachten dat iedereen hier aanwezig is aangezien het geld voor ieder van jullie is om een super mega leuk kamp te hebben. We zullen zien hoeveel we vandaag ingepakt krijgen, moest er nog veel snoep over zijn dan plannen we nog een andere dag in om hieraan verder te werken.

Jullie krijgen na het inpakken enkele zakken mee naar huis om deze op school, bij de buren, grootouders,... te verkopen.

Van 14u tot 17u op De Locht.

Yes vandaag nog meer snoep verkopen en misschien nog een beetje inpakken. Als je er vorige week niet kon bij zijn kan je het deze week goed maken door je extra te komen inzetten op deze extra snoepverkoop vergadering.

14u tot 17u op De Locht.

Dit weekend zal het jammer genoeg geen vergadering zijn. De meisjesleiding heeft er net een zwaar planningsweekend opzitten.

Tot volgende week xxx

leidingswissel

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Amber, Margot, Sara, Annelies