Jong-gidsen

Liefste Jong-gids en ouder 
Hieronder vinden jullie wat we komende zondagen gaan doen! 

Zondag 5 mei

Vandaag is het de welbekende vlottentocht! We beginnen heel vroeg aan ons vlot te bouwen maar hierover gaan we jullie nog verder inlichten. 

Zondag 12 mei

Skateboard, step, fiets, hoverboard, skates, ... Vandaag verplaatsen we ons enkel op wieltjes! Kom van 14u tot 17u mee met ons rollen! We vragen jullie deze vergadering een klein zakcentje mee te nemen van ongeveer 4 euro. Niet vergeten! 

Zondag 19 mei

Vandaag verklappen we enkel wat speciale ingrediënten waarmee we vandaag aan de slag gaan. Denk er maar eens over na wat je hiermee kunt maken! Yoghurt, choco, appels, zwamworstjes, kattenvoer?? PS: trek niet je beste kleren aan ;) 

Zondag 26 mei

Bekende mensen, social influencers, instagram. Jullie zijn er allemaal wel bekend mee. Daarom spelen we deze vergadering het grote celebrity-take over instagram spel!!! Zeker komen van 14u tot 17u op de locht. Een fiets zou voor deze vergadering handig zijn! 

Vrijdag 31 mei

Kom vandaag van 19u tot 21u naar de locht met je beste dansbenen want wij spelen just dance! Als je een spelletje van just dance hebt, mag je dit altijd meebrengen. 

Vrijdag 7 juni

Omdat jullie eens rust verdienen en omdat voor jullie de exames in zicht zijn doen we deze vrijdag een relaxmoment. Kom van 19u tot 21u samen met ons relaxen op de locht met allemaal rustgevende activiteiten!

Zaterdag 15 juni

Vandaag spelen we van 19u tot 21u op de locht. Wat we gaan doen is nog geheim. ZEKER KOMEN!

Zaterdag 22 juni 

Vandaag gaan we met de +12 takken bowlen. De zee valt er dit jaar even tussenuit... Dit omdat de +12 leiding de dag nadien al op kamp vertrekt en omdat dit te lastig zou zijn met het leveren van de zakken en regeling van het kamp. 

Als je mee wilt gaan bowlen verwachten we jullie om 19:15 op de locht met de fiets. We fietsen samen naar de bowling in Lier. Om 22u zijn we terug op de locht. Voor deze activiteit vragen we 6 euro. Dit storten jullie op de rekeningnummer BE85 7390 1600 5506 met de vermelding tak + naam voor 17 juni. Hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig want dit is de laatste activiteit voor kamp! 


Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Annabel, Emilie, Margot, Selien en Jody