Jong-verkenners

Beste ouders en leden, hieronder vind je de planning voor het komende jaar.

Belangrijke data

- Het weekend gaat dit jaar door van vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari. Meer informatie hierover volgt nog.

- Ons kamp zal dit jaar doorgaan van 4 juli tot en met 15 juli. Meer informatie hierover volgt nog

ZONDAG 13 september

Vandaag komen jullie te weten wie jullie nieuwe leiding zal worden... spannend! Kom hiervoor van 10-14 naar de locht. Meer info hoe dit juist geregeld zal worden zal nog via een mail gestuurd worden.

ZONDAG 20 september

Ondanks we op een geslaagde coronaproef-overgang elkaar al beter hebben leren kennen, is nog niet iedereen voorgesteld en moeten we elkaar goed leren kennen. Daarom doen we deze zondag onze kennismakingsvergadering. Kom van 14-17 naar de locht en leer de leiding en andere Jong-Verkenners kennen!

ZONDAG 27 september

Vandaag testen we of jullie het allemaal in je mars hebben om een échte jongverkenner te worden. Jullie zijn tenslotte allemaal nieuw in deze tak dus moeten wij controleren of jullie JV-waardig zijn.  Kom van 14u tot 17u naar de Locht en dan zullen we zien of jullie het waard zijn! Afzetten en ophalen is op de Locht zelf.

ZONDAG 4 oktober

Deze week is het onze sportvergadering! Trek allemaal jullie sportiefste kleren aan en dan zullen we zien wie van ons de sportiefste jongverkenner is. Natuurlijk moeten jullie ook bewijzen dat jullie sportiever zijn dan de leiding. Van 14u tot 17u op de Locht. Afzetten en ophalen is op de Locht zelf.

ZONDAG 11 oktober

Vandaag is het Alles op wieltjes vergadering!! Neem dus zeker een fiets, skateboard, rolschaatsen, hoverboard, step, ... mee want vandaag gaan we nergens te voet naartoe! We zullen zien wie van ons het snelst is! Van 14u tot 17u op de Locht. Afzetten en ophalen is op de Locht zelf.

ZONDAG 18 oktober

Vandaag is het een verrassingsvergadering! Wat we vandaag gaan doen is een groot mysterie. We spreken ook niet af aan de Locht, maar aan de parking van de sporthal op de Rooienberg (Rooienberg 58, Duffel). Voor deze activiteit vragen we aan jullie om 2 euro cash mee te nemen. Doe zeker ook comfortabele kledij aan en neem schoenen/pantoffels mee die geen zwarte strepen achterlaten. We spreken af om 14u aan de sporthal en het ophalen om 17u is ook aan de sporthal.

ZONDAG 25 oktober

Vandaag doen we een bosspel! We trekken het bos in en houden ons een hele vergadering bezig met sluipen door de struiken en klimmen in de bomen! Vergeet geen kompas mee te nemen zodat je zeker niet verdwaald ;). Van 14u tot 17u op de Locht. Afzetten en ophalen is op de Locht zelf.

ZATERDAG 31 OKTOBER

Vandaag doen we onze Halloweenvergadering! Gezellig griezelen joepie! Vanavond staat alles in het teken van Halloween, maar wat dat betekent zul je vanavond zelf moeten ontdekken. Deze speciale avondvergadering gaat door van 19u tot 21u op de Locht. Afzetten en ophalen is op de Locht zelf.

ZONDAG 8 november

Vandaag is het een echte ventevergadering. We zullen zien of we echt thuis horen bij de jongverkenners of dat er sommigen van ons toch misschien beter naar de Jonggidsen gaan. Denk jij dat je meer man bent dan de leiding? Kom dan zeker naar de vergadering van 14u tot 17u op de Locht. Afzetten en ophalen is op de Locht zelf.

Vandaag draaien we het helemaal om en doen we in plaats van een echte ventenvergadering een meisjesvergadering! Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om een echt meisje te zijn? Kom dan verkleed als het mooiste meisje naar de Locht en wie weet word je verkozen tot de mooiste jonggids ;). Van 14u tot 17u op de Locht. Afzetten en ophalen is op de Locht zelf.

ZONDAG 15 november

Voor sommigen van jullie is het een heel belangrijk jaar, jullie krijgen namelijk jullie totem! Die krijg je natuurlijk niet zomaar, die moet je verdienen met behulp van een totemproef. Om jullie hierop voor te bereiden doen we vandaag onze totemproefvergadering! Kom van 14u tot 17u naar de Locht en ontdek of je je totem al zou halen, of dat er toch nog dingen zijn waar je aan moet werken. Afzetten en ophalen is op de Locht zelf.

ZONDAG 22 november

Vandaag is het ken-je-leiding vergadering. Nu wij toch al enkele maanden jullie leiding zijn, is het tijd om te testen of jullie ons al goed genoeg kennen. Wil jij te weten komen wat de schoenmaat van Mitch, de lengte van Kasper, het lievelingseten van Tim en het beroep van Rooney is? Kom dan zeker naar onze vergadering van 14u tot 17u op de Locht. Afzetten en ophalen is op de Locht zelf.

ZONDAG 29 november

Denk jij dat jij de beste jongverkenner van iedereen bent? Kom dan zeker naar onze laddervergadering! We spelen vandaag een ladderspel en er is maar één doel. Zo veel mogelijk spelletjes spelen en winnen om te stijgen op de ladder van succes. Kom van 14u tot 17u naar de Locht. Afzetten en ophalen is op de Locht zelf.

ZONDAG 6 december

Hij komt, Hij komt... Het is weer zover. De Sint is eindelijk weer in het land! Ben jij dit jaar braaf geweest en verdien je een cadeau of ben je stout geweest en krijg je de roe. Kom naar deze vergadering van 14u tot 17u op de Locht en ontdek hoe braaf je bent geweest. Afzetten en ophalen is op de Locht zelf

Stevige scoutslinker

Mitch, Tim, Kasper en Rooney