Jong-verkenners

Beste ouders en leden, hier vind je onze planning voor het komende jaar. Noteer vast en zeker ook al deze belangrijke data in jullie agenda:
1-3 maart: JV-weekend
6 April: Vol au venté (aanwezigheid verplicht)
26-28 april: groepsweekend
4-15 juli: kamp

Zondag 10 Februari

Zoals jullie mischien weten heeft Duffel heel veel speeltuintjes staan, sommige zullen jullie zeker kennnen, anderen zullen jullie mischien vandaag ondekken. Kom van 2 tot 5 naar de locht om mee te doen met onze speeltuinen toch door Duffel.

Zondag 17 Februari

Knuffels, Hartjes, Cadeautjes, ... allemaal dingen die passen bij ....  VALENTIJN. Jaja omdat Valentijnsdag net gepasseerd is gaan wij hier een super leuk spel rond spelen. Kom van 2 tot 5 naar de locht om te laten zien hoe een romanticus jij wel kan zijn.

Zondag 24 Februari

Vandaag worden jullie allemaal 18 ( tussen 2 en 5) want wij gaan jullie laten zien wat het leven van een achtienjarige inhoud. Kom van 2 tot 5 en voel je vandaag volwassen op onze 18+ vergadering.

1 tot 3 Maart

Jv-weekend!!! (normaal heeft iedereen een mail gekregen met meer info)

Zondag 10 Maart

Er is toch niks beter dan een pot mayonaise of ketchup gemixt met wat bloem en suiker met een vleugje van nog veel meer lekkere ingrediënten. Alleen gaan deze vandaag niet in jullie buikje maar wel in jullie haar, kleren een noem maar op. Kom van 2 tot 5 voor mee vettige spelletjes te spelen.

15 tot 17 Maart

De jongensleiding is weg. het is dus geen vergadering

Zondag 24 Maart

Dat jullie gek zijn weten we wel, maar zijn jullie zo gek als de mannen van Jackass. Dat zullen we vandaag te weten komen. Kom van 2 tot 5 naar de locht en laat ons zien wat jij allemaal durft

6 April Vol au-venté (aanwezigheid verplicht)

Vandaag starten we ons eigen restaurent, het is onze jaarlijkse vol au-venté. De bedoeling hiervan is dat we de kostprijs van het kamp kunnen drukken en een leuke activiteit kunnen doen. Houd deze volledige dag zeker vrij en indien je echt niet kan komen verwachten we dat je dit laat weten aan de leiding. Nodig ook zeker al je familie uit om ons te komen sponsoren (ze kunnen 's middags of 's avonds komen eten)! We zien verwachten je 's morgends aan 't kofschip in Duffel. (meer exacte informatie volgt nog)

26 tot 28 April

Hou zeker deze datum vrij want we pakken onze zakken en zijn weg met heel de scouts. We vertrekken inderdaad op groepsweekend, ook hiervoor volgt nog verdere info.

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

De leiding van Scouts en Gidsen Duffel-West