Jong-verkenners

Beste ouders en leden, hier vind je onze planning voor het komende jaar. Noteer vast en zeker ook al deze belangrijke data in jullie agenda:

26-28 april: groepsweekend
4-15 juli: kamp

zondag 14 april

Aangezien jullie vorige week zaterdag (vol-au-venté) een hele dag met jullie eigen leiding hebben doorgebracht, gaan jullie deze namiddag met een totaal andere leidingsploeg spenderen. Vandaag is het leidingswissel! Dit wilt zeggen dat de volledige leidingsploeg van onze scouts opnieuw verdeeld wordt over alle takken. Ben je benieuwd welke gekke leiding speciaal voor jullie een leuke namiddag heeft voorbereid? Kom dan zeker van 14u tot 17u naar de Locht.

zondag 21 april

Helaas zal er vandaag geen vergadering zijn. De leiding wenst jullie wel een vrolijk Pasen!

26 tot 28 April

Hou zeker deze datum vrij want we pakken onze zakken en zijn weg met heel de scouts. We vertrekken inderdaad op groepsweekend, ook hiervoor volgt nog verdere info.

zondag 5 mei

Jaja, het is weer zover! Vandaag is het vlottentocht! We spreken af om 10u op de dijk aan het technisch centrum van Duffel (oude brandweerkazerne). Neem een lunchpakket mee, want de tewaterlating is pas om 15u. We verwachten alle jv's om de Nete van Duffel onveilig te maken!

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

De leiding van Scouts en Gidsen Duffel-West