Jong-verkenners

Beste ouders en leden, hieronder vind je de planning voor het komende jaar.

 
 

BELANGRIJKE DATA: 

  • 6-8 maart: Jong-Verkenner weekend, zie mail 
  • Zaterdag 25 april: Vol-au-venté 
Inschrijvingslink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQ0TVW9VdZ79LjT3i7y8eFVAJA-F34uV2wPGCOIur3lGdAkw/viewform?usp=sf_link 

ZATERDAG 25 januari

Vandaag bouwen we het J-V lokaal om tot een cinema en kijken we met z'n allen een film. Kom van 19 tot 21 uur naar de locht.  

ZONDAG 2 februari

Gisteren 1 februari is er iemand zeer dierbaar verdwenen... Kom mee uitzoeken hoe dit is gebeurd, waar hij is verdwenen en wie er achter deze verontrustende verdwijning zit. Van 2 tot 5 op de locht

ZONDAG 9 februari

Met al de sneeuw die gevallen is, is het het perfecte weer om aan wintersporten te doen! Kom van 2 tot 5 naar de locht om mee te spelen met de Olympische winterspelen. 

ZONDAG 16 februari

14 februari, valentijn, de dag van de liefde, de dag waarop de J-V's hun romantisch kantje naar boven halen. Kom van 2 tot 5 naar de locht en wie weet vind je hier wel je toekomstige vriendin... 

ZONDAG 23 februari 

Vandaag gaan we proberen de wereld te veroveren! Ben jij in staat om de leider te worden van de hele wereld? of word je door iemand anders van de troon gestoten? Kom dit uitzoeken op de locht van 2 tot 5 uur. 

ZONDAG 1 maart

Haal je scoutskleren uit de kast want vandaag kan het wel eens een vuile vergadering worden. Aangezien het de afgelopen dagen veel geregend heeft en de lochtvelden vol modder liggen gaan we verschillende modderspelen spelen. Van 2 tot 5 op de locht. 

6-7-8 maart

Dit weekend gaan we op JV-weekend! Het thema van dit weekend is New Kids dus vergeet u zeker niet te verkleden vrijdag bij vertrek 'jenge'. Meer info over het weekend vind je terug in jullie mail (of die van jullie mama/papa). Vanaf de Jong-Verkenners fietsen we naar onze weekendplaats dus zorg dat je je gerief in een trekrugzak steekt zodat je deze kan meenemen op de fiets. 

Groetjes

Mitch, Maarten en Seppe