Jong-verkenners

Beste ouders en leden, hier vind je onze planning voor het komende jaar. Noteer vast en zeker ook al deze belangrijke data in jullie agenda:

Zondag 1 september
JV's: onze laatste vergadering (normaal vandaag op 1/09/2019) zal helaas niet kunnen doorgaan. Dit omwille van herexamens en vakantie van de leiding. We zullen afscheid moeten nemen volgende week op de overgang. Hopelijk zien we jullie daar!

Zondag 8 september

Overgang en opendeur!

Vandaag stellen we het jaarthema voor en kom je te weten wie je nieuwe leiding zal worden voor het komende jaar. We verwachten iedereen die vorig jaar reeds lid was om 10 uur op de Locht.

We starten met enkele fantastische massaspelen. Vervolgens stellen we het nieuwe jaarthema voor. Daarna volgt de voorstelling van jullie nieuwe leiding, spannend! Sommigen onder jullie zullen overgaan naar een nieuwe tak en dus een overgangsproef moeten volbrengen. Wanneer dit gebeurt is, eet je samen in je nieuwe tak. Vergeet dus zeker geen boterhammen en een drankje mee te brengen.

Vanaf 14 uur zijn alle ouders, nieuwe leden, oud-leiding,… welkom op de Locht voor onze opendeur. Je kan er een drankje of een hapje nuttigen en je inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar. Tevens worden de leidingsploegen nog eens voorgesteld. Als je nog vragen hebt over onze werking kan je deze ook stellen. Kom gerust eens langs en aarzel niet om ook vrienden of familie uit te nodigen!