Jong-verkenners

Beste ouders en leden, hieronder vind je de planning voor het komende jaar.

Belangrijke data:

Avondvergaderingen: beginnen vanaf 10/12 en zullen meestal plaatsvinden op vrijdagen van 20u - 22u.

- Schaatsen: 29/01

- KAMP: Zal doorgaan van 4 tot 14 juli. Jong-Verkenners doen traditiegetrouw een deel met de fiets, dit is handig om nu al te weten mocht deze nog in orde gebracht moeten worden. Meer info volgt nog via mail aan de ouders, in de Whatsappgroep en tijdens de vergaderingen.

Contact:

- Willem:  0484 98 30 24

- Zef:  0498 06 99 41

- Ian:  0465 27 86 46

- Robbe:  0468 29 79 38

- Axel:  0474 76 12 49

Boekske:

Zaterdag 10/12:

Vandaag doen we samen met de Verkenners een echte voetbalvergadering op de velden van SC Duffel! Neem zeker voetbalschoenen of keeperhandschoenen mee als je dit hebt. Van 20u tot 22u op de kunsgrasvelden van SC Duffel (Rooienberg 56, Duffel).

Vrijdag 16/12:

Vandaag is het game-vergadering!! Daaronder verstaan de oude leiding natuurlijk enkel Wii-spelletjes. Kom van 20u tot 22u naar de Locht en dan maken we er samen een gezellige avond van!

Vrijdag 23/12:

OPGELET: De vergadering gaat wel door in tegenstelling tot wat we eerst in het boekje hadden gezet!

Kom allemaal van 19u tot 21u naar de Locht en dan zullen we er samen een super leuk en gezellig kerstfeestje van maken! We doen secret santa dus het is de bedoeling dat iedereen een klein cadeautje ter waarde van maximaal 5 euro meeneemt.

Tot vrijdag!

Zaterdag 31/01:

Aangezien het vandaag oudjaar is en jullie ontgetwijfeld al gekke feestplannen hebben, doen we vandaag geen vergadering (graag gedaan). Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jullie in de plaats daarvan goed uit jullie bol gaan!! We wensen jullie veel plezier!

- xxx de leiding

Vrijdag 6/01:

Vandaag doen we filmvergadering! Van 20u tot 22u op de Locht.

Vrijdag 13/01:

Vandaag spelen we het favoriete spel van de leiding..... DROPPING!!! Kom van 20u tot 22u naar de Locht om de grootste adrenalinekick van jullie leven te krijgen. Doe zeker iets warms aan want we zullen natuurlijk heel de vergadering buiten zitten. Onopvallende kleren zoals een zwarte broek en trui kunnen natuurlijk ook van pas komen!

Zondag 22/01:

Vandaag krijgen jullie geen leiding van ons maar van de Jins. Kom zeker van 14u-17u naar de Locht want ze hebben een vet spel voorbereid!!

Zondag 29/01:

Vandaag gaan jullie schaatsen met de hele scouts! Meer info volgt nog hier in het boekje en ook in de WhatsApp-groep. Als jullie hier nog niet inzitten, stuur dan een berichtje naar een van bovenstaande gsm-nummers van de leiding.

Stevige scoutslinker,

Willem, Zef, Ian, Robbe, Axel