Jong-verkenners

Beste ouders en leden, hieronder vind je de planning voor het komende jaar.

 
 

BELANGRIJKE DATA: 

  • 6-8 maart: Jong-Verkenner weekend, verdere info volgt (AANGEPAST!!)

Zondag 8 september

Overgang en opendeur!

Vandaag stellen we het jaarthema voor en kom je te weten wie je nieuwe leiding zal worden voor het komende jaar. We verwachten iedereen die vorig jaar reeds lid was om 10 uur op de Locht.

We starten met enkele fantastische massaspelen. Vervolgens stellen we het nieuwe jaarthema voor. Daarna volgt de voorstelling van jullie nieuwe leiding, spannend! Sommigen onder jullie zullen overgaan naar een nieuwe tak en dus een overgangsproef moeten volbrengen. Wanneer dit gebeurt is, eet je samen in je nieuwe tak. Vergeet dus zeker geen boterhammen en een drankje mee te brengen.

Vanaf 14 uur zijn alle ouders, nieuwe leden, oud-leiding,… welkom op de Locht voor onze opendeur. Je kan er een drankje of een hapje nuttigen en je inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar. Tevens worden de leidingsploegen nog eens voorgesteld. Als je nog vragen hebt over onze werking kan je deze ook stellen. Kom gerust eens langs en aarzel niet om ook vrienden of familie uit te nodigen!

Zondag 22 september

Vandaag komen we erachter wie de stabielste schietarm heeft, het meest tactsich kan denken en het grootste survivalinstinct heeft in een heus bosspel! Kom het ontdekken van 14-17 uur op De Locht!  

Zaterdag 28 September

Vandaag gaat traditiegetrouw de ballonekesstoet door. Kom verkleed als Harry potter om een super cool spel te spelen doorheen de stoet. We spreken al om 6 uur af om samen frieten te eten op de locht vergeet dus zeker geen 5 euro hiervoor. 

Zondag 6 oktober 

Helaas is het dit weekend geen vergadering omdat de hele leidingsploeg op weekend is. :((

Zondag 13 oktober

Benieuwd hoe jouw droomvrouw er later zal uitzien? Blond haar,Bruin haar, groot,klein,... Kom naar de locht van 2 tot 5 om dit uit te zoeken. 

Zondag 20 oktober 

Wie onder jullie is het sterkst? Wie is het creatiefst? Wie is het snelst? Met andere woorden: Wie is het meeste mister J-V waardig? Kom van 2 tot 5 naar de locht om te weten te komen wie er bekroont gaat worden tot mister J-V.

Zondag 27 oktober 

Jammer genoeg is het vandaag geen vergadering omdat de leiding dit weekend heel hard heeft moeten werken op Area 77 en op de kaas en wijnavond. 

Zondag 3 november 

Wat? waar? hoe? Kom al deze vragen uitzoeken van 2 tot 5 op de locht . 

Zondag 10 november 

Vandaag is het een verrassingsvergadering. Benieuwd wat de verrassing is? Kom dit uitzoeken van 2 tot 5 op de locht. 

Zondag 17 november 

Vandaag halen we onze mountenbike skills naar boven. Zorg zeker dat je fiets in orde is en je deze meeneemt naar de vergadering. Van 2 tot 5 op de locht. 

Zondag 24 november 

Haal de beste ingenieur in u naar boven en kom van 2 tot 5 naar de locht.  

Zondag 1 december 

Vandaag komt de Sint langs op onze scouts! Kom van 2 tot 5 naar de locht.

Zaterdag 7 december 

Vandaag is het casino-avond. Kom van 8 tot 10 naar de locht en schop jezelf een weg naar de rijkste J-V!

Groetjes 

Mitch, Maarten en Seppe