Jong-verkenners

Beste ouders en leden, hieronder vind je de planning voor het komende jaar.

Belangrijke data

- Ons kamp zal dit jaar doorgaan van 5 juli tot en met 15 juli. Meer informatie hierover volgt nog

VRIJDAG 14 mei

Omdat de examens er weer aan komen beginnen we weer met onze avondvergaderingen. Vanavond doen we een mysterievergadering. Ben jij benieuwd wat het mysterie is? Kom dan zeker naar de Locht van 19u tot 21u. Het afzetten en ophalen is tijdens de avondvergaderingen op de Locht zelf.

ZATERDAG 22 mei

Vanavond pakken we het weer iets rustiger aan en doen we een ouderwets filmavond. Ben jij benieuwd naar de cinema die de leding in elkaar gestoken heeft? Kom dan zeker naar onze vergadering van 19u tot 21u op de Locht. Het afzetten en ophalen is tijdens de avondvergaderingen op de Locht zelf.

ZATERDAG 29 mei

Vanavond doen we een sluipspel! Denk jij dat je de sluipkampioen bent en het allemaal wat te makkelijk is, vergeet niet dat we deze keer niet sluipen in het donker, maar terwijl het nog licht is! Kan jij die extra uitdaging aan? Kom dan zeker naar onze vergadering van 19u tot 21u op de Locht. Het afzetten en ophalen is tijdens de avondvergaderingen op de Locht zelf.

VRIJDAG 4 juni

Omdat dit de vorige keer zo'n groot succes was, doen we vanavond nog eens onze Among Us vergadering!! Ben jij de imposter die er in slaagt om het schip te saboteren of ben jij de pientere crewmate die alles in de gaten houdt? Kom jezelf lekker verdacht maken vanavond van 19u tot 21u op de Locht. Het afzetten en ophalen is tijdens de avondvergaderingen op de Locht zelf.

ZATERDAG 12 juni

Vanavond hebben we onze sportvergadering. Het is niet omdat het examens zijn dat we onze coronakilo's er niet af kunnen sporten! Trek je sportiefste outfit aan en kom gezellig sporten van 19u tot 21u op de Locht. Het afzetten en ophalen is tijdens de avondvergaderingen op de Locht zelf.

ZATERDAG 19 juni

Het kamp komt steeds dichterbij en wij hebben er alvast veel zin in! Natuurlijk zullen we op kamp onszelf moeten voorzien met voedsel en een schuilplaats dus we gaan jullie nog eens aanleren (hopelijk is het gewoon opfrissen) hoe jullie moeten sjorren en vuur maken. De vergadering gaat door van 19u tot 21u. Het afzetten en ophalen is op de Locht zelf

ZONDAG 27 juni

Spannend, we vertrekken bijna op kamp!! Dit is dus de laatste vergadering voor het kamp. Aangezien we binnen enkele dagen zelf alles zullen moeten voorzien doen we een surviuvalvergadering! Trek maar goede wandelschoenen aan want vandaag gaan we testen hoe goed jullie kunnen kaartlezen! Iets dat zeer handig zal zijn op kamp! De vergadering gaat door van 14u tot 17u door op de Locht. Het afzetten en ophalen is op het G. Van der Linden Plein.

Vanavond

Stevige scoutslinker