Kabouters

Dag allerliefste kabouters en ouders

Welkom op de pagina van de kabouters! Hieronder kunnen jullie alle info over de vergaderingen van komende weken vinden. Soms zijn er ook avondvergaderingen dus hou deze site zeker goed in het oog. Wij kijken alvast uit naar een fantastisch jaar met jullie vol avontuur!!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

kabouters@scoutsengidsenduffel.be

Po: 0497 75 42 92

Kiwi: 0488 94 98 27

Cera: 0498 10 05 49

Snoesie: 0476 05 86 89

Veel liefs 

Cera, Po, Snoesie en Kiwi 


Belangrijke data: 

  • 24 tot en met 31 juli: ons mega tof kamp


BOEKSKE

___

Zondag 8 mei

Planckendeal

We verwachten iedereen die mee kan en wil zondag 8 mei om 13u aan de ingang van planckendael. Denk aan het milieu en probeer te carpoolen, gebruik het openbaar vervoer of kom met de fiets 😉

Afhalen zal ook aan de ingang zijn om 17u.  Adres: Leuvensesteenweg 582, 2812 Mechelen

Vanaf 15 personen kunnen we een groepskorting krijgen waardoor jullie €12 zouden moeten betalen ipv €25, daarom vragen we om voor zondag 1 mei te laten weten of jullie kabouter mee zal gaan. Graag ook vermelden of ze al dan niet een abonnement heeft voor de zoo/planckendael.

 Wat neem je mee die dag?

  • Rugzak
  • Water
  • Eventueel een 4uurtje
  • Zonnecrème bij mooi weer

Draag ook zeker jullie uniform, zo zijn we steeds herkenbaar!

___

Zondag 15 mei

vlottentocht
 
De leiding is hard aan het werken op de vlottentocht, het is dus geen scouts vandaag :(( Kom zeker een kijkje nemen naar de vloten! Op de Locht kan je een hapje en een drankje krijgen en zijn er leuke dingen om te doen! Dus zeker allemaal welkom tussen 13u en 18u! 
___

Zondag 22 mei

Jinstage

Vandaag komen de jins nog eens een namiddag ons werk verlichten! De jins komen een namiddag spele met jullie om ze te zien hoe dat is om leiding te zijn. ZIjn jullie benieuwd wie jullie nieuwe leiding is voor deze namiddag? Kom dan van 14u-17u naar de scouts! Afzetten en ophalen op het G. van der Lindenplein.

___

Zaterdag 28 mei 

mama vergadering

Vandaag is het niet zo maar een vergadering, nee horr, vandaag mogen jullie allemaal jullie mama ('s) meenemen! Zij mogen eens meekomen om te zien wat wij allemaal doen op zo'n scoutsdag! Vanaf vandaag zullen de vergaderingen steeds doorgaan op zaterdag omwille van onze examens. Dus allen welkom op de LOCHT van 19u-21u. 

___

Zaterdag 4 juni

Bosspel

Vandaag gaan we terug naar de oertijd en worden we omgetoverd in bosmensen. We zullen het grote Lochtbos ontdekken, maar hoe? Kom dat ontdekken van 19u-21u op de LOCHT. 

__

Zaterdag 11 juni

TV-programma's

Vandaag dompelen we ons in de wondere wereld van de TV. Welke programma's kijken jullie allemaal? En welke spelletjes kunnen we daar allemaal mee spelen? Worden we zelf actrices? Maken we een programma na? Wie weet ... KOm het ontdekken op de Locht van 19u-21u. 

___

Zaterdag 18 juni

wellness 

het einde van het jaar zit er bijna op, na heel het jaar hard gespeeld te hebben verdienen we allemaal wel eens een rustige avond. Masseren, nagels lakken, rustige muziek, leuke babbels en nog meer! Kom allemaal lekker ontspannen op de Locht van 19u-21u. 

___

Zondag 26 juni

verrassingsdag

Normaal gaan we altijd de laatste zondag van het jaar naar de zee. Omwille van de examens van de leiding die heel laat op het jaar vallen, was dit niet mogelijk :(( MAAR niet getreurd, de leiding heeft iets anders super leuk voor jullie in petto! Meer info volgt...


Het wordt een fantastisch leuk en cool jaar vol avontuur! Wij kijken al vast uit naar elke zondag scouts met jullie... 

 

Veel kusjes en knuffels xx

Po, Kiwi, Cera en Snoesie