Kabouters

Lieve kabouters en ouders

Welkom op de pagina van de kabouters! Hieronder kunnen jullie alle info over de vergaderingen van komende weken vinden. Soms zijn er ook avondvergaderingen dus hou deze site zeker goed in het oog. Wij kunnen alvast niet wachten om met jullie allerlei avonturen te beleven!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

kabouters@scoutsengidsenduffel.be

Nala: 0498/41.21.65

Po: 0497/75.42.92

Flora: 0489/01.85.53

Lilly: 0483/46.93.83

Dikke knuffel

Flora, Nala, Lilly en Po

• 25 oktober: Kaas- en wijn avond
  • 1-3 november: het mega leuke kabouter WEEKEND
  • 14 december: winterwandeling!! (verdere info volgt nog)

BOEKSKE

vrijdag 3 januari

filmavond

"als ik een film zie dan begin ik te dromen, ik zie mezelf al op dat zilveren doek" in welke film zouden jullie willen spelen? Wat is jullie favoriete film? Vandaag maken we van ons kabouterlokaal een heuse cinema en gaan we een leuke film zien! iedereen welkom in cinema Kabo tussen 19u en 21u, afhalen op de locht!

zondag 12 januari

jinstage

Vandaag wordt de leiding nog eens lid en laten ze het harde werk aan de jins over! Zijn jullie benieuwd wie jullie leiding is voor één dag en welke leuke spelletjes ze met julllie gaan spelen? kom dan zeker van 14u - 17u naar de Locht! afhalen op het G. Van der Lindenplein

zondag 19 januari

schaatsen

joepie, onze jaarlijkse traditie is er weer! dit jaar gaan wij verkleed als boerderij ;) de leiding zal zich verkleden in boerinnen zodat jullie allemaal de varkens kunnen uithangen! of andere diertjes natuurlijk! Kom als een dier van de boerderij verkleed en wie weet winnen we dan wel die grote prijs! Brief is te vinden op de site en via mail.

vrijdag 24 januari

afscheidsvergadering

afscheidnemen bestaat wel, spijtig genoeg :( vandaag nemen we afscheid van Flora, zij vertrekt voor 4 maandan op Erasmus! Maar niet getreurd want we gaan er nog een laatste keer een lap opgeven met Flora erbij! Wij hope dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn! van 19u-21u op de locht! Afhalen ook op de Locht.

zondag 2 februari

Go 4 vergadering

kunnen jullie elkaar door en door vertrouwen, en wie kan wat het beste? Vandaag gaan we als groep de echte teambuilding aan! De opdrachten van het Go 4 avontuur zullen niet makkelijk zijn, maar als groep zullen jullie er wel doorgeraken! Kom met je meest avontuurlijke goesting van 14u-17u naar de Locht zodat we er samen een groot avontuur van kunnen maken! Als alle opdrachten geslaagd zijn mogen jullie opgehaald worden op het G. Van der Lindenplein.

zondag 9 februari

fotoshoot vergadering

Vandaag laten we aan iedereen zien hoe fotogeniek we wel niet zijn! poses en duckfaces maken is voor ons geen probleem! kom allemaal verkleed als een echt fotomodel en oefen je poses maar alvast thuis! de fotoshoot zal starten om 14u op de locht en zal eindigen op het G. Van der Lindenplein om 17u

zondag 16 februari

valentijnvergadering

"amor, amor, lieve amor schiet een pijltje door mijn hart" zijn jullie ook nog nooit zo verliefd geweest als vandaag? Vandaag laten we cupido zijn werk doen en zullen we allemaal stuk voor stuk verliefd worden door cupido's favoriete spelletjes! kom allemaal maar een skijken wat hij voorbereid heeft! van 14u-17u op de locht en afhalen op het G. Van der Lindenplein.

zondag 23 februari

muziekvergadering

De leiding heeft al gemerkt hoe veel jullie van muziek kennen en hoe graag jullie allemaal dansen! Vandaag draait het hier allemaal rond! Like me, Jonas Blue, Ketnetband, Little Mix,... kom van 14u-17u naar de Locht en laat je overspoelen door al die leuke deuntjes! alle zangeressen en danseressen mogen opgehaald worden op het G. Van der Lindenplein!

zondag 1 maart

nummer 3 vergadering

Maart is de derde maand van het nieuwe jaar en dat gaan we vieren! Vandaag staat alles in het thema van het cijfer 3! kom ontdekken wat we in deze drie uur, op de derde maand doen! van 14u-17u op de Locht, afhalen op het G. Van der Lindenplein.

zondag 8 maart

oudervergadering

Vinden jullie het ook niet leuk als die mama's en papa's steeds willen weten wat jullie hebben gedaan op de scouts?? Vandaag zal je dit niet hebben want alle mama's en papa's mogen eens mee komen spelen met jullie! joepie! Laat ze maar een szien hoe hard wij kunnen ravotten en hoe hard wij voor de overwinning gaan! Alle ouders en kabouters worden tussen 14u en 17u verwacht op de Locht om het beste va, zichzelf te geven! Daarna mogen jullie samen met jullie ouders naar huis gaan.

zondag 15 maart

Vandaag is het jammer genoeg geen vergadering :( de meisjesleiding is op planningsweekend geweest. we zien jullie graag volgende week terug!! tot dan x

Wij hebben er alvast MEGA VEEL zin in! wij hopen jullie ook ;)

kusjes en knuffels xxx

Nala, Flora, Po en Lilly