Kabouters

Dag allerliefste kabouters en ouders

Welkom op de pagina van de kabouters! Hieronder kunnen jullie alle info over de vergaderingen van komende weken vinden. Soms zijn er ook avondvergaderingen dus hou deze site zeker goed in het oog. Wij kijken alvast uit naar een fantastisch jaar met jullie vol avontuur!!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

kabouters@scoutsengidsenduffel.be

Po: 0497 75 42 92

Kiwi: 0488 94 98 27

Cera: 0498 10 05 49

Snoesie: 0476 05 86 89

Geen beschrijving beschikbaar.

Veel liefs 

Cera, Po, Snoesie en Kiwi 


Belangrijke data: 

  • 18 december: WINTERBAR (geldactiviteit jokabo's)

  • 24 tot en met 31 juli: ons mega tof kamp


BOEKSKE

Zondag 7 november:

Halloween

Hebben jullie mee zin om te komen griezelen op de locht. kom dan maar zeker en vergeet niet je griezelkleren aan te doen! Ophalen en afhalen is van 14 uur tot 17 uur op het G. van der lindeplein

___

Zondag 14 november

Legervergadering

Geeeeef acht, sch*t in uw broek met volle ... ! Vandaag wanen we ons in de wereld van onze dappere helden, het leger! Kom als soldaat verkleed naar de scouts en ontdek hoe het er aantoe gaat in onze kabouterkazerne! Afzetten en ophalen op G. van der Lindenplein, van 14u-17u. 

___

Zondag 21 november

Vriendjesdag

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Vandaag is het vriendjesdag, dit wil zeggen dat jullie al jullie vriendjes mogen meenemen (of nichtjes of kennissen, ...) Zo kunenn wij ze misschien overtuigen om voor de rest van het jaar mee met ons knotsgekke avonturen te beleven! Afzetten en ophalen op G. van der Lindenplein, van 14u-17u. 

___

Zondag 28 november

Kleurenvergadering

i'm blue dabadee, dabadee of nee! Ik ben een klein geel visje .. of was het vandaag is rood? Vandaag draait alles om kleuren, zijn jullie benieuwd wat we daar mee bedoelen? Kom dan zeker van 14u-17u naar de scouts! Afzetten en ophalen vop het G. van der Lindenplein. 

___

Zondag 5 december

de Sint

Vandaag komt die belangrijke man langs de Locht, die ene die zal zeggen of jullie wel braaf waren dit jaar... Kunnen jullie het al raden? JA hoor! Vandaag komt de Sint op de scouts!! We transformeren ons lokaal tot een heus paleis zodat de sint zeker eens langskomt, en wie weet heeft hij wel wat lekkers bij... van 14u-17u, afzetten en ophalen op het G. van der Lindenplein. 

___

Zondag 12 december

knutselen

Omdat het volgende week onze winterbar is gaan wij deze vergadering aan de slag met ons knutselgerief. Om het gezellig en eigen te kunnen maken komen jullie deze vergadering ons helpen met de inkleding :)) Van 14u-17u , afzetten en ophalen op het G. van der Lindenplein. 

___

Zaterdag 18 december

winterbar

Vandaag organiseert de leiding samen met de jokaleiding een heuse winterbar en dit om ons zomerkamp te financiëren! Wat zal hier te vinden zijn denken jullie? Wel, niet alleen voor de volwassenen hebben wij lekkers, maar ook voor de kabouters hebben wij wat voorzien! Zo zal er lekkere pompoensoep zijn of een warme chocomelk (bij een lekker koekje of cakeje misschien?) EN zullen er leuke spelletjes kunnen gespeeld worden! Kom dus zeker een kijkje nemen op de Locht vanaf 19u!

___

Zondag 26 december

Geen vergadering

Dit weekend is een Kerstweekend, daarom zal er geen vergadering zijn :((( hopelijk hebben jullie een fijne kerst en zien we jullie volgende keer weer!

___

Zondag 2 januari

Geen vergadering

Ook met het nieuwjaarsweekend is er geen vergadering. Allen een fijn 2022 gewenst!

 

Het wordt een fantastisch leuk en cool jaar vol avontuur! Wij kijken al vast uit naar elke zondag scouts met jullie... 

 

Veel kusjes en knuffels xx

Po, Kiwi, Cera en Snoesie