Kabouters

Lieve kabouters en ouders

Welkom op de pagina van de kabouters! Hieronder kunnen jullie alle info over de vergaderingen van komende weken vinden. Soms zijn er ook avondvergaderingen dus hou deze site zeker goed in het oog. Wij kunnen alvast niet wachten om met jullie allerlei avonturen te beleven!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

Dikke knuffel

Lori, Alice en Flora

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CONTACTGEGEVENS:

kabouters@scoutsengidsenduffel.be

Lori: 0479/85.73.40

Alice: 0496/83.30.46

Flora: 0489/01.85.53

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BELANGRIJKE DATA:

  • ​23 - 25 nov: Kabouterweekend
  • 26 - 28 april: Groepsweekend
  • 24 - 31 juli: KAMP!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zondag 18 november
Disneyvergadering

Assepoester, Ariël, Peter Pan, Bambi, Doornroosje… Ze zullen er allemaal zijn vandaag! Kom om 14u naar de Locht en speel met ons het superleuke Disney-spel! Om 17u mogen jullie weer afgehaald worden op de LOCHT.

Vrijdag 23 november - zondag 25 november
KABOweekend

JEEEEEEJ! Dit weekend gaan we samen met jullie op kabouterweekend!

Op onderstaande link vind je de uitnodiging met alle informatie. Bij vragen of problemen, twijfel niet om ons te contacteren.
https://drive.google.com/file/d/1w3mBZkHAWarl3hUH2RZ2RfZZu0JenrW-/view?u...

Wij kijken er alvast ENORM naar uit!

Zondag 2 december
Sinterklaas

Hij komt, Hij komt, die lieve goede Sint! Ja hoor, vandaag komt Sinterklaas op bezoek! Wie weet heeft hij wel wat lekkers mee voor jullie :). Kom om 14u naar de Locht, om 17u mogen jullie weer afgehaald worden op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 9 december
Vanalles-vergadering

Vandaag gaan we ‘vanalles’ doen! Benieuwd wat dat ‘vanalles’ inhoudt? Kom dan zeker om 14u naar de Locht! Afhalen zoals gewoonlijk om 17u op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 16 december
Winterwonderland

Vandaag dompelen we jullie onder in de wereld van Winterwonderland! Benieuwd wat er daar allemaal te doen is? Kom dan zeker van 14u tot 17u naar de Locht, afhalen zoals gewoonlijk op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 23 december
GEEN VERGADERING

De leiding is druk bezig met het voorbereiden van hun examens in Januari. Daarom is het jammer genoeg geen vergadering vandaag! Om die zelfde reden zullen de vergaderingen van komende weken vaak ’s avonds plaatsvinden. We zien jullie terug op ons kerst/nieuwjaar feestje volgende week!

VRIJDAG 28 december
Kerstfeestje

Vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar! Vanavond vieren we met alle kabouters gezellig kerstmis en nieuwjaar tegelijk! Kom van 19u tot 21u naar ons superleuk kerstfeestje op de Locht en neem een pakje van maximum €5 mee. Afhalen mag deze keer op de Locht. Tot dan!

VRIJDAG 4 januari
Filmavond

Trek die onesie of jogging maar aan, want vandaag houden we een gezellige filmavond! Als je een DVD hebt die je al lang eens wil zien, neem deze dan zeker mee! Van 19u tot 21u op de Locht. Afhalen mag deze keer op de Locht zelf.

Zondag 13 januari
Jinsstage

Vandaag zullen wij zelf geen leiding geven, de Jins nemen het een keertje van ons over. Zij worden bijna leiding en willen vandaag graag eens komen oefenen. Benieuwd welke leuke vergadering zij in elkaar hebben gestoken? Kom het ontdekken van 14u tot 17u op de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 20 januari
Schaatsen

Vandaag gaan we naar jaarlijkse gewoonte met heel de scouts schaatsen! Er is ook een verkleedwedstrijd! Ons thema is: De 101 Dalmatiërs. Verkleed je als de beste zodat de kabouters de hoofdprijs winnen :). In onderstaande link vind je de brief met alle informatie.
https://drive.google.com/file/d/1NlsCyUm3x9a0PGtWpGtLl1A3ZeNhBPj_/view?u...

VRIJDAG 25 januari
Gezelschapsspelletjes

De leiding is nog druk bezig met examens. Om tussen het leren door even te ontspannen, willen wij graag met jullie wat gezelschapsspelletjes spelen! Van 19u tot 21u op de Locht. Afhalen mag deze keer op de Locht zelf.

Zondag 3 februari
Baby Flora vergadering

Vandaag doen we alles wat Flora leuk vindt! Van 14u tot 17u op de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 10 februari
Sportvergadering

Tijd om aan onze conditie te werken! Vandaag gaan we ons van onze sportiefste kant laten zien. Benieuwd welke sporten we allemaal zullen beoefenen? Kom dan van 14u tot 17u naar de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 17 februari
Valentijn-vergadering

Voorbije donderdag was het Valentijn. Omdat de leiding jullie ook heel graag ziet, willen we dit vandaag met jullie vieren. Vandaag draait alles dus rond de liefde… Van 14u tot 17u op de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 24 februari
Alles-in-het-groot-vergadering

Vandaag dompelen we jullie onder in de echte kabouterwereld! We spelen alles in het groot vandaag! Benieuwd wat dat allemaal inhoudt? Kom dan van 14u tot 17u naar de Locht om het te ontdekken. Afhalen zoals gewoonlijk op het G. Vanderlindenplein.

Zondag 3 maart
één-tegen-allen

Vandaag daagt de leiding jullie uit! Laat zien dat de kabouters zich niet zomaar gewonnen geven! Van 14u tot 17u op de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk op het G. Vanderlindenplein.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij kijken alvast ENORM uit naar het komende scoutsjaar!

Kusjes en knuffels xxx

Lori, Alice en Flora