Kabouters

Lieve kabouters en ouders

Welkom op de pagina van de kabouters! Hieronder kunnen jullie alle info over de vergaderingen van komende weken vinden. Soms zijn er ook avondvergaderingen dus hou deze site zeker goed in het oog. Wij kunnen alvast niet wachten om met jullie allerlei avonturen te beleven!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

kabouters@scoutsengidsenduffel.be

Nala: 0498/41.21.65

Po: 0497/75.42.92

Flora: 0489/01.85.53

Lilly: 0483/46.93.83

Dikke knuffel

Flora, Nala, Lilly en Po

• 15 maart: geen vergadering
  • 12 april: geen vergadering
  • 26 april: blotevoetenpad
  • 17 mei: vlottentocht
  • 28 juni: zee (verdere info volgt nog)
  • 24 - 31 juli: mega super fantastisch KAMP!

BOEKSKE

zondag 15 maart - zondag 19 april

Door het coronavirus in ons land zijn wij genoodzaakt om onze leuke vergaderingen on hold te zetten :( het zou niet slim zijn om allemaal samen spelletjes te spelen want dan is de kans groter om deze beestjes door te geven. Hopelijk zien we jullie vanaf 20 april terug!! we gaan jullie deze twee weken missen xxx tot snel kiddo's! En denk eraan: goed jullie handen wassen en doe een elleboogshake in plaats van een handshake ;)

zondag 26 april
bloten voeten pad

vandaag gaan we op verplaatsing, we gaan onze voeten vuil maken op het blotevoetenpad in de Schorre! Verdere info volgt nog!

zondag 3 mei
Groepsspel

Vandaag spelen we een gigantisch groepsspel. We gaan spelletjes spelen met alle takken, zo leren jullie nog nieuwe kindjes kennen, superleuk!
Kom van 14-17u naar de Locht om aan heel de scouts te laten zien wie de kabouters zijn. Afhalen op het G. van der Linden plein.

zondag 10 mei
Moederdag

Vandaag kruipen we in de huid van een echte mama. Denk jij dat jij de beste kabouter-mama bent? Of heb je altijd al eens een echte mama willen zijn?
Kom dan zeker van 14-17 uur naar de locht om mee te spelen. Afhalen op het G. van der Linden plein.

zondag 17 mei
Vlottentocht

Vandaag zal de leiding hard moeten werken op de vlottentocht. Hierdoor zal er geen vergadering zijn.
Jullie zijn wel allemaal welkom met jullie ouders om te komen kijken naar de vlotten. De tewaterlating zal dit jaar beginnen om 11uur.
Achteraf kan je op de locht iets lekker komen drinken en/of eten.

zondag 24 mei
Verrassingsvergadering

Vandaag hebben we een heel grote verrassing voor jullie!
Ben jij benieuwd wat de leiding voor jullie in petto heeft? Kom dan zeker van 14 tot 17 uur naar de Locht om het te ondekken. Afhalen op G. van der Linden plein.

...

Wij hebben er alvast MEGA VEEL zin in! wij hopen jullie ook ;)

kusjes en knuffels xxx

Nala, Flora, Po en Lilly