Kabouters

Dag allerliefste kabouters en ouders

Welkom op de pagina van de kabouters! Hieronder kunnen jullie alle info over de vergaderingen van komende weken vinden. Soms zijn er ook avondvergaderingen dus hou deze site zeker goed in het oog. Wij kijken alvast uit naar een fantastisch jaar met jullie vol avontuur!!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

kabouters@scoutsengidsenduffel.be

Alice: 0496 83 30 46

Loesje: 0484 41 57 16

Nala: 0476 04 93 06

Stella: 0478 09 17 24

kusjes x

Alice, Loesje, Nala en Stella


Belangrijke data: 

  • Schaatsen: 29 Januari 

  • Vlottentocht: 30 April 

  • Groepsweekend: 5 Mei- 7 Mei 

  • Kamp: 24 Juli- 31 Juli 


BOEKSKE

___

Zondag 4 December 

hij komt, hij komt... Vandaag kot de sint naar de scouts. Dus ik hoop dat alle kabouters braaf zijn geweest, kom het te weten van 14u tot 17u op de locht. Je mag ze afzetten/ ophalen op het plein. 

Vijdag 9 December 

Deze eerste avond gaan we toch iets anders doen. We gaan samen knutselen voor de winterbar, dus zet je creatieve gedachten al aan en dan verwachten we de kabouters om 19u op de locht. De vergadering zal gedaan zijn om 21u.

Vrijdag 16 December 

De jokabo leiding organiseert een winterbar op de locht. Met lekkere drankjes en jenever... zeker de moeite om eens langs te komen. De winterbar start om 18 u

Vrijdag 23 December 

Vandaag is het jammer genoeg geen vergadering. De kabouters kunnen een zondag lang rusten :) 

Vrijdag 30 December 

Vandaag vieren we kerst. We gaan samen rond een kerstboom pakjes uitdelen aan elkaar, Neem daarom een cadeautje mee (max. 5 euro). De vergadering gaat door van 19u - 21u op de locht. 

Vrijdag 6 Januari 

Deze avond gaan we koken, haal je kookskillz naar boven en dan verwachten we de kabouters van 19u- 21u op de locht. 

Vrijdag 13 Januari 

Vandaag mag je je dansbeentjes opwaren want we gaan heel de vergadering dansen. Het is just dance vergadering!! We verwachten de kabouters van 19u- 21u op de locht.

Zondag 22 Januari 

Vandaag gaan de jins is laten zien hoe een goede leiding ze kunnen zijn. Ze nemen het eens over van ons, de kabouters zijn welkom van 14 u tot 17u op de locht. We komen ze afzetten aan het plein, je mag ze ook terug komen ophalen aan het plein. 

Zondag 29 Januari 

hey kabouters vandaag gaan we schaatsen, je mag je ouders, boers en/of zussen ook mee nemen en dan trekken we samen naar de schaatsbaan in Heist-op- den-Berg (kasteelstraat 85).

Om 10 uur wordt iedereen op het G. Van der Linden plein verwacht. We rekenen op een bereidwillige chauffeurs die mee willen gaan schaatsen. We zullen rond 13u15 terug in Duffel zijn, als je rechtstreekt naar Heist-op-den-Berg gaat dan verwachten we jullie daar om 10u45.

De prijs bedraagt 5 euro per persoon als je niet in bezit bent van een paar schaatsen, als je eigen schaatsen hebt moet je maar 3 euro betalen. 

Vergeet zeker geen dikke sokken en handschoenen, het verkleedthema is 'kleuren' dus hopelijk kunnen we er een kleurrijke schaatsbaan van maken en de verkleedwedstrijd winnen. 

Het wordt een fantastisch leuk en cool jaar vol avontuur! Wij kijken al vast uit naar elke zondag scouts met jullie... 

 

kusjes en knuffels xxx

Alice, Loesje, Nala, Stella