Kabouters

Lieve kabouters en ouders

Welkom op de pagina van de kabouters! Hieronder kunnen jullie alle info over de vergaderingen van komende weken vinden. Soms zijn er ook avondvergaderingen dus hou deze site zeker goed in het oog. Wij kunnen alvast niet wachten om met jullie allerlei avonturen te beleven!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

kabouters@scoutsengidsenduffel.be

Po: 0497/75.42.92

Cera: 0498/10.05.49

Dory: 0498/70.15.89

Dikke knuffel

Cera, Dory en Po

Belangrijke data:

• 13-15 november: weekend! (verdere info volgt nog)
  • 23-30 juli: Kamp!

BOEKSKE

Lieve kabouters,

Ondanks we nog heel veel leuke plannen hadden om te spelen met jullie zitten we door weer eventjes thuis :( tot 13 december zal de scouts niet doorgaan, wij zijn momenteel iets aan het voorzien zodat jullie zich niet zullen vervelen op zondagen! Wij hopen jullie allemaal snel terug te zien vanaf het terug mag! (hopelijk 18 december)

Dikke knuffels, de kabouterleiding

Vrijdag 18 december

Echte meiden vergadering

Vandaag zien we elkaar na een lange tijd weer terug, dit vraagt om een meidenavond! Vanavond praten we bij over de dingen die jullie allemaal hebben gedaan en doen we echte meisjesdingen ;) benieuwd wat dat is? kom dan zeker van 19u-21u naar de Locht, afzetten en afhalen op de Locht deze keer.

Vrijdag 25 december

Geen vergadering

Vandaag is het Kerstmis! Geniet allemaal van deze leuke avond met je gezin, hopelijk krijgen jullie veel pakjes en eten jullie jullie buik vol met lekker eten ;) Tot volgende week!

Zondag 3 januari

spring!!

Vandaag laten we ons helemaal gaan in de spring! trek maar snel jullie sportkleren aan en neem ook zeker een flesje water mee of een drinkbus! Van 14u-17u, afzetten en ophalen op het G. van der Lindenplein.

Het wordt een fantastisch, avontuurlijk en vooral een super leuk kabouterjaar! Wij hebben er al zin in!

kusjes en knuffels xxx

Cera, Dory en Po