Kabouters

Lieve kabouters en ouders

Welkom op de pagina van de kabouters! Hieronder kunnen jullie alle info over de vergaderingen van komende weken vinden. Soms zijn er ook avondvergaderingen dus hou deze site zeker goed in het oog. Wij kunnen alvast niet wachten om met jullie allerlei avonturen te beleven!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

kabouters@scoutsengidsenduffel.be

Po: 0497/75.42.92

Cera: 0498/10.05.49 

Dory: 0498/70.15.89

Dikke knuffel

Cera, Dory en Po


Belangrijke info

  • Er is een whatsapp groep aangemaakt, zo kunnen we sneller dringende zaken communiceren. Zo is het ook iets toegankelijker voor eventuele vragen! Zit je hier nog niet in en wil je dit wel? Laat ons dan even iets weten! 

Belangrijke data: 


BOEKSKE

___

Zondag 18 april

dierenvergadering

Wij hebben gehoord dat jullie allemaal zo'n dierenvrienden zijn! Alle dieren zijn speciaal op hun eigen manier, kom vandaag van 14u-17u ontdekken wat wij van plan zijn met al deze dieren! Afzettean en ophalen op het G. van der Lindenplein. 

___

Zondag 25 april

Alles op wieltjes

Rollerblades, skates, step, fiets, ... wat hebben deze met elkaar gemeen? WIELTJES! Vandaag mogen jullie allemaal op wieltjes komen en ontdekken we de wereld al rollend! Van 14u-17u, afzetten en ophalen op het G. van der Lindenplein. 

___

Zondag 2 mei

er is iemand jarig-vergadering

Hiep Hiep Hiep, HOERA! Vandaag hebben we een jarige onder ons! Wie dat is, is nog een geheim, voor nu... Kom jij graag te weten wie er jarig is en wil jij graag mee vieren, kom dan zeker naar de scouts van 14u-17u en ontdek! afzetten en ophalen op het G. van der Lindenplein. 

___

Zondag 9 mei

jinstage

Vandaag komen de jins nog eens voelen hoe dat het is om leiding te zijn. Benieuwd wat zij voor jullie in petto hebben? Kom dan zeker van 14u-17u naar de scouts! ophalen en afzetten op het G. van der Lindenplein

___

Zondag 16 mei 

scouteske vergadering

Hoe zit het met jullie kennis van de scouts? Kennen jullie de 5 basispijlers? Kunnen jullie al sjorren? En hoe maak je juist die perfecte dasknoop? Wat betekent dat zo een scout en gids zijn in hart en nier? Zo veel vragen waar jullie vandaag veel antwoorden op krijgen! Kom van 14u-17u naar de scouts en beleef deze scouteske zondagnamiddag samen met jullie scouteske leiding! Afzetten en ophalen op het G. van der Lindenplein. 

___

Vrijdag 21 mei

disney vergadering

Je hebt geen zorgen, zorg maar dat je genieeeeet! Zo gaat dat er aan toe op de scouts, geen zorgen maximaal genieten! Net zoals in de bekende disney film 'The Lion King', maar welke disney films en figuren kennen jullie nog? Vaiana, Doornroosje, Lady en de vagebond, Nemo, .... Kom ontdekken wat we vandaag spelen rond het thema Disney! Afzetten om 19u en ophalen om 21u, op de LOCHT

___

VRIJDAG 28 mei

koekjesvergadering

Koekjes bakken, Koekjes bakken, hey hey hey! Vandaag halen we onze Jeroen Meus in osn naar boven en wagen we ons aan de wondere wereld van de keuken! Koekjes bakken dus, hmmm. Hopelijk zijn jullie allemaal super bakkers en kunnen we naar huis met een buikje gevuld met lekkers! Van 19u-21u op de Locht. Afzetten en ophalen op de Locht. 

___

VRIJDAG 4 juni

Verrassingsvergadering

Wat we vandaag gaan doen is nog een verrassing, wat we wel weten is dat jullie allemaal een gat in de lucht zullen springen als jullie het te weten komen! ;) Kom deze verrassing ontdekken van 19u-21u op de Locht. 

___

VRIJDAG 11 juni

Just dance vergadering

Vandaag dansen we de benen van ons lijf op deze leuke just dance avond! Neem jullie dansbenen mee en kom al die energie eraf dansen! Wij staan alvast te popelen! Van 19u-21u op de Locht. 

___

VRIJDAG 18 juni

Sluipvergadering

Nu zie je me... en nu niet meer! wie kan zich het best vermommen en sluipen zonder opgemerkt te worden? Wie kan er zo muisstil zijn dat muisjes jullie zelfs niet meer horen? Kom het stilletjes en in camouflage outfit ontdekken... Van 19u-21u op de Locht. 

___

Zondag 27 juni

waterspelletjes!

Mooi weer vandaag, ik doe alles vandaag liever IN HET NAT! De allerlaatste vergadering voor het kamp zullen wij vieren met een massa's aan waterspelletjes! Neem dus zeker de zon mee naar de scouts (en voldoende bescherming tegen die zon ;) ) Omdat het de laatste vergadering is heeft de leiding nog een verrassing in petto!

Vergeet geen lunchpakket, drinkbus en zonnecrème mee te nemen! 

Afzetten en ophalen op het G. van der Lindenplein van 11u-14u. 


Het wordt een fantastisch, avontuurlijk en vooral een super leuk kabouterjaar! Wij hebben er al zin in!

kusjes en knuffels xxx

Cera, Dory en Po