Kabouters

Lieve kabouters en ouders

Welkom op de pagina van de kabouters! Hieronder kunnen jullie alle info over de vergaderingen van komende weken vinden. Soms zijn er ook avondvergaderingen dus hou deze site zeker goed in het oog. Wij kunnen alvast niet wachten om met jullie allerlei avonturen te beleven!

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

Dikke knuffel

Lori, Alice en Flora

CONTACTGEGEVENS:

kabouters@scoutsengidsenduffel.be

Lori: 0479/85.73.40

Alice: 0496/83.30.46

Flora: 0489/01.85.53

• 26 - 28 april: Groepsweekend (info: zie homepagina)

Spaar mee voor gratis pasta op kamp!

Een kamp is niet compleet zonder spaghetti en/of macaroni. Het is dan ook altijd groot feest op kamp wanneer iedereen samen aanschuift en de ketels pasta en saus voorgeschoteld worden. Omdat wij als jeugdvereniging elke euro kunnen gebruiken, doet Belgisch familiebedrijf Soubry een spaaractie om pasta voor iedereen bij mekaar te sparen. Indien we de beste en/of snelste spaarder zijn, kunnen we bovendien leuke prijzen winnen, zoals een bezoek van een super deluxe pastabar op ons kamp of een Mikado XL spel!

Hoe werkt het?

1. Verkies in de winkel een pakje pasta van Soubry
  2. Knip de originele barcode van de Soubry pastaverpakking uit
  3. Bezorg vóór 31 mei zoveel mogelijk barcodes aan de leiding

Voor elke 150 barcodes krijgen we 50 porties pasta (5 kg) gratis.

Smullen en sparen maar!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

één-tegen-allen

Vandaag daagt de leiding jullie uit! Laat zien dat de kabouters zich niet zomaar gewonnen geven! Van 14u tot 17u op de Locht. Afhalen zoals gewoonlijk op het G. Vanderlindenplein.

Bosspel

Zijn jullie klaar om samen het bos te verkennen? Trek je botinnen dan al maar aan en kom van 14u tot 17u naar de Locht! Omdat het circus is, mogen jullie om 17u weer opgehaald worden op de locht!.

Geen vergadering - planningsweekend

Sorry kabouters, het is geen scouts vandaag… De meisjesleiding is op planningsweekend. Tot volgende week!

Reisje rond de wereld

Hebben jullie net als ons terug zin om op vakantie te gaan? Geen probleem! Vandaag maken we samen een reisje rond de wereld! Pak jullie koffers al maar want om 14u begint onze reis op de Locht! We landen om 17u terug op de Locht. Inderdaad, afhalen op de Locht omdat het circus op het plein staat.

Dorpsspel

Tijd om Duffel City te ontdekken! Vandaag spelen we samen met de Joka’s een MEGA cool dorpsspel! Jullie worden verwacht om 14u op de Locht. Om 17u mogen jullie terug afgehaald worden op het G. Vanderlindenplein.

Minder is meer!

“Hier brandt geen lamp te veel, hier is geen afvalberg te groot. Een scout die eet gewonnen, geen verloren brood. Een stafkaart met een hoek af, gebruik hem nog een keer. Samen gaan we voor minder is meer!”

Deze vergadering gaan we ons inzetten voor het milieu. Wil jij weten hoe wij samen voor MINDER is MEER gaan? Kom dan van 14u tot 17u naar de Locht! Om 17u mogen jullie terug afgehaald worden op het G. Vanderlindenplein.

Leidingswissel

Vandaag krijgen jullie voor één keer andere leiding! Misschien is het wel Pivo? Of Nala? Of misschien wel Collie? Jullie ontdekken het van 14u tot 17u op de Locht. Om 17u mogen jullie terug afgehaald worden op het G. Vanderlindenplein.

Geen vergadering – Pasen

Vrolijk Pasen! Druk, Druk, Druk! De paashaas is geweest en Lori, Flora en Alice zijn vol op paaseitjes aan het zoeken. Het is dus geen scouts vandaag… Tot volgende week!

Vrijdag tot zondag 26 -  28 april

Groepsweekend

Dit weekend gaan we met heel de scouts op groepsweekend! Super gezellig!  De brief en alle belangrijke informatie kunnen jullie vinden op de homepagina van onze scouts of via deze link: https://scoutsengidsenduffel.be/ Dit jaar is het verkleedthema van de kabouters: Assepoester. Dus wilde jij altijd al een prinses, de goede fee of de gekke muizen van Assepoester zijn, dan is dit je kans! Wij kunnen al niet wachten om te vertrekken!

Jullie komen toch ook?

PS: Lori is zondag jarig dus tijd voor een feestje!

Zondag 5 mei

Geen vergadering - Vlottentocht

Vandaag moet de leiding meehelpen op de Vlottentocht, het is dus geen vergadering vandaag. Maar kom gerust eens een kijkje nemen en misschien zien we jullie dan wel!

Zondag 12 mei

Waterspelletjes

Hopelijk is het vandaag een warme lentedag, want vandaag gaan we met water spelen! Hebben jullie hier ook zoveel zin in? Kom van 14u tot 17u naar de Locht! Jullie mogen (hopelijk niet TE nat) weer afgehaald worden op het G. Vanderlindenplein!

Zondag 19 mei

Alles op wieltjes

Vandaag doen we alles op wieltjes! Neem jullie coolste rolschaatsen, step, fiets of andere dingen op wieltjes maar mee en dan zien we jullie om 14u op de Locht! Om 17u mogen jullie al ROLLEND terug worden opgehaald op het G. Vanderlindenplein.

Wij kijken alvast ENORM uit naar het komende scoutsjaar!

Kusjes en knuffels xxx

Lori, Alice en Flora