Kapoenen

Beste Kapoenen en ouders,

Hieronder vinden jullie telkens wat wij zullen beleven op onze vergaderingen.

Oeff... Jullie leiding heeft de examens overleefd... Vanaf vandaag zullen de vergaderingen terug elke zondag van 14-17u op de Locht zijn.

De kapoenen kennen we ondertussen al door en door, maar wie zijn hun ouders? Daarom organiseren we deze zondag de grootse ouder-vergadering. Kom samen met je kind naar de scouts en maak voor eens en voor altijd uit wie van de 2 de sterkste is; de jonge beentjes of de rijpe spieren... Ben jij ook zo benieuwd? Kom dan van 14-17u naar de Locht.

Brrr... Hopelijk ligt er vandaag een groot pak sneeuw, want vandaag organiseren wij onze eigen Olympische winterspelen. Kom bewijzen dat jij de beste bent in snowboarden, skiën of schansspringen! Wie weet win jij vandaag wel een medaille... Spannend! Kom de koude trotseren van 14-17u op de Locht.

Voel jij jouw hartje ook nog nabonzen? Dat zou wel eens goed kunnen want het is weer Valentijn geweest. Vandaag vliegt Cupido boven onze hoofdjes want het is Valentijn vergadering. Pas maar op, straks word je nog verliefd! Van 14-17u op de Locht.

Do re mi fa sol … weet jij hoe het verder gaat? Ken jij alles van muziek en kan jij alle liedjes meezingen? Dan is deze muziekvergadering zeker iets voor jou! Kom van14-17u naar de Locht en laat je muziekkennis zien… of horen?

Met de step, fiets, skateboard, rollerskates, …. naar de scouts, dat is toch een droom?!?! Vandaag mag je deze allemaal meenemen want het is alles-op-wieltjes-vergadering! Pas maar op dat je niet valt! Van 14-17u op de Locht.

Vrijdag 8 tot zondag 10 maart

Weekend! De kapoentjes gaan met hun leiding op weekend, spannend! Verdere informatie volgt met de brief. Wij kijken er al heel hard naar uit, jullie toch ook?

Dit weekend is jullie allerliefste leiding op weekend. We zijn druk bezig met het bedenken van leuke spelletjes voor de rest van het jaar. Jammer genoeg vandaag geen vergadering!

DNEGROMEIEOG!! Het is 08:00u tijd om te gaan slapen, maar eerst nog spaghetti eten! Vandaag is het ‘andersom-vergadering’. Ben jij ook zo benieuwd wat we dan gaan doen? Kom dan zeker van 14-17u naar de Locht. Vergeet je schoenen niet van kant te wisselen

Wie heeft de moord gepleegd? Was het Rosa Rozenrood? Met de kandelaar? In de balzaal? Wie zal het weten? Kom van 14-17u naar de Locht en zoek het uit samen met ons tijdens de cluedovergadering!

Schip Ahoi! Alle wind in de zeilen nog aan toe! Haal jullie ruigste outfits maar boven want vandaag is het piratenvergadering! Hopelijk ga jij niet met een haak of een oog minder terug naar huis. Van 14-17u op de Locht.

Vandaag krijgen jullie jammer genoeg geen leiding van ons... maar niet getreurd! Jullie krijgen leiding van een heleboel andere leuke leiding want het is LEIDINGSWISSEL!! Van 14-17u op de Locht.

Vrolijk Pasen lieve kapoentjes! Vandaag is het geen vergadering. Veel plezier met paaseitjes rapen.

Vrijdag 26 tot zondag 28 april

Groepsweekend! We gaan met heel de scouts tesamen op weekend waar we allemaal leuke spelletjes met heel de groep maar ook met de kapoentjes apart zullen spelen. Hou dit plekje dus maar al vrij in jullie agenda en hopelijk tot dan! Verdere info volgt nog met de brief.

Zondag 5 mei

Heb jij geen schrik om eens goed vuil te worden? Dan is vandaag de moment om te komen want we spelen 'vettige spelletjes'!!! Doe dus zeker geen goede kleren aan. Van 14-17u op de Locht.

Donderdag 25 tot dinsdag 30 juli

Kamp! 5 daagjes er tussenuit met jullie leiding op kamp? Wij zien het al helemaal zitten! Verdere info volgt met de brief.

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Een stevige scoutslinker van jullie favoriete leiding,

Pivo, Manu, Belle, Celia, Lil, Stella, Mowgli, Funghi, Yoda en Olijfje