Kapoenen

Beste Kapoenen en ouders,

Hieronder vinden jullie telkens wat wij zullen beleven op onze vergaderingen.

Zondag 5 mei

Vandaag is het vlottentocht! De +12 takken van onze scouts trotseren vandaag de Nete met hun zelf gebouwde vlotten! Kom jij eens kijken hoe ze het er vanaf brengen? De te water lating is om 15u ter hoogte van het kasteeltje ter elst. De kapoenen hebben vandaag dus géén echte vergadering. 

Zonag 12 mei 

Vandaag gaan we naar de Cinema Plaza! We kijken naar een voorstelling van "coco". Alle informatie vind je terug in de brief! 

Vanaf 17:00 zijn jullie welkom om een bordje spaghetti te eten op de locht! We werken met het principe van een vrije gift, dit om een centje in te zamelen voor het kapoenenkamp! 

Zondag 19 mei

Weet jij hoeveel speeltuinen er zijn in Duffel? Heb je deze al allemaal uitgetest? Welke vind jij de leukste? Vandaag zoeken we het allemaal uit op onze grote speeltuinentocht! Van 14 tot 17 uur op de Locht. 

Zondag 26 mei 

Welke kapoen is het grappigst? Wie kan het beste sporten? Wie is het beste is samenspelen? Ben jij ook zo benieuw als ons wie de miss en mister kapoen worden? Kom het vandaag ontdekken van 14 tot 17 uur op de Locht. 

Vrijdag 31 mei 

Geef ACHT! Kan je goed marcheren en heb je altijd al eens willen weten hoe het er aan toe ging in het leger? Kom dan zeker vandaag naar onze LEGERVERGADERING! Verkleden is toegestaan ;) Van 19 tot 21 uur op de Locht.

Vrijdag 7 juni

Wie zijn nu eigelijk de sterksten? Onze kapoenen of wij, de leiding? Wij zijn alvast heel benieuwd! Kom ons uitdagen op de grote "leden-tegen-de-leidingvergardering"! Van 19 tot 21 uur op de Locht

Vrijdag 14 juni

Omdat jullie leiding heel hard aan het studeren is, kunnen ze wel wat ontspanning gebruiken. Willen jullie met ons wat gezelschapsspelletjes komen spelen? Neem je favoriete spel mee naar de locht en kom genieten van een gezellige spelletjesavond! Van 19 tot 21 uur op de Locht.

Zondag 23 juni

Ohlala vandaag is een belangrijke dag! Weet jij de welke? Het is de laatste échte vergadering voordat we op kamp vertrekken. Vandaag is de ultieme test of jij klaar bent om 5 dagen zonder je mama en papa op kamp te gaan. Kom naar onze "klaar voor kamp?"-vergadering van 14 tot 17 uur op de Locht.

Zondag 30 juni

Dit jaar gaan we in plaats van de zee naar..... PLANCKENDAEL!! Alle info volgt nog via een brief. 

Donderdag 25 tot dinsdag 30 juli

Kamp! 5 daagjes er tussenuit met jullie leiding op kamp? Wij zien het al helemaal zitten! Verdere info volgt met de brief.

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Een stevige scoutslinker van jullie favoriete leiding,

Pivo, Manu, Belle, Celia, Lil, Stella, Mowgli, Funghi, Yoda en Olijfje