Verkenners

Boekje 2021-2022

Zondag 10 oktober

"I am speed", vandaag gaan we deze beroemde woorden van Lightning Mcqueen in werkelijkheid brengen want het is tijd voor een zeepkistenrace. Haal de Lewis Hamilton en Max Verstappen in jullie naar boven en kom van 2 tot 5 racen op de locht!

Zondag 17 oktober

Tegenwoordig moet de nieuwe man kunnen koken en daar gaan wij vandaag voor zorgen, op een extreem cool scoutsvoer welliswaar! Laat vandaag maar zien dat de verkenners Michelin ster waardig zijn op de kookvergadering, van 2 tot 5 op de locht.

Zondag 24 oktober

Zijn jullie ook zo benieuwd naar hoe de rest van jullie leven eruit zal zien? 14 kinderen, een ferrari misschien zelfs een orka als huisdier! Kom van 2 tot 5 op de locht je leven uitstippelen in de grote levenswegvergadering.

Zondag 31 oktober

De leiding heeft dit weekend had gewerkt op de kaas -en wijnavond en AREA77 dus het is geen vergadering.

Vrijdag 5 - Zondag 7november

WEEKEND TIME! Meer info volgt snel!

Zondag 14 november

Na twee jaar afwezig te zijn door corona mag het eindelijk terug! KLAKKEBUIZENVERGADERING! Laat zien hoe scherp jullie vizieren staan, van 2 tot 5 op de locht.

Zondag 21 november

Tik Tak, Tik Tak, jullie hebben vandaag 60 minuten de tijd om aan ons te laten zien hoe goed jullie zijn in het logisch nadenken. Vandaag mogen jullie onze zelfgemaakte escape room proberen op te lossen! Van 2 tot 5 op de locht.

Zondag 28 november

Zit er in jullie een kleine Napoleon of Alexander de Grote? Hebben jullie ook altijd al gedroomd van een wereldrijk te regeren? Dan is vandaag jullie geluksdag wanr het is RISK vergadering! Van 2 tot 5 op de locht.

Stevige scoutslinker,

Mitch, Bram en Octaaf