Verkenners

Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

Zaterdag 22 juni

*Steekt zijn vingers in een bal. Gooit de bal weg. Bal belandt in de goot.*
Zo gaat het bij ons toch alvast, hopelijk kunnen jullie het beter. Vandaag gaan we namelijk bowlen.

Dit doen we omdat de zee er dit jaar, een jaartje tussen uit gaat. We verwachten alle jong-gidsen, jong-verkenners, gidsen, verkenners en jins die zaterdag om 19u15 stipt met hun fiets op de locht. Voor deze activiteit vragen wij om €6 over te schrijven op het rekening nummer BE85 7390 1600 5506  met de vermelding (TAK + NAAM). Onze terugkomst wordt verwacht rond 22u20 op domein de locht.

OPGELET: Vandaag doen wij ook een infoavond over ons kamp. Hier zal uitgelegd worden hoe we naar het kamp gaat, hoe zo'n kamp verloopt en nog andere nuttige info. Ook kunnen er vragen gesteld worden, zeker handig dus om even naar toe te komen. We spreken af om 18u30 op de locht. (Vergeet dus niet je fiets mee te nemen, aangezien we aansluitend gaan bowlen)

Donderdag 4 juli - Zondag 14 juli

Eindelijk is het zover! Na een jaar hard werken, met andere scoutsen concurreren en chiros inmaken; gaan we eindelijk op kamp! Wij zien er alvast naar huis!!
Klik hier voor de kampbrief.

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Emiel, Maxime, Jelle, Siemon en Tim