Verkenners

Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

De kampen zijn al een tijdje gedaan en het nieuwe jaar staat voor de deur. Hopelijk zijn jullie er allen klaar voor? De leiding heeft er alvast zin in. We hopen jullie dan ook met z’n allen te mogen terug zien. Hieronder vind je de planning voor deze maand.

Belangrijke data

Zaterdag 26 januari: Prijzen zoeken voor de quiz

Vrijdag 1 maart: Verkennerquiz

Vrijdag 8 maart - Zondag 10 maart: Verkennerweekend

Vrijdag 26 april - Zondag 28 april: Groepsweekend

Donderdag 3 juli - Maandag 15 juli: (Jong)Verkennerkamp

Zaterdag 26 januari

Aangezien het binnenkort onze quiz is, moeten we vandaag prijzen gaan zoeken! Aangezien het geld dat we verdienen met de quiz dient om jullie een goed kamp te geven, verwachten we hier echt veel volk. Jullie worden op de locht verwacht van 14u tot 17u, maar dit kan vroeger gedaan zijn als we er voldoende hebben.

Oh the weather outside is frightful but the fire is so delightful and since we've no place to go: Let it snow, let it snow, let is snow!!
Allesins daar hopen we toch op, want vandaag doen we een wintervergadering van 14u tot 17u op de locht.

Het moment waarop we allemaal op hebben gewacht is hier! Na jaren te zeggen dat het afgelekte frisco's zijn, dat wij beter kunnen sjorren of . Na jaren elkaar in de lure te leggen bij de vlottentocht en al de andere momenten dat we moesten bewijzen dat de scouts beter is dan de chiro, is het moment eindelijk gekomen. Dat wij als Scouts gaan bewijzen dat we beter zijn in alles dan die vieze chiro! We maken er korte metten mee in de SCOUTS vs. CHIRO - vergadering en spreken af om 14u op de locht!

Aangezien we onze vorige week bewezen hebben op gebied van jeugdbeweging (of in het slechtste geval niet) en sinds enkele dagen Temptation Island is begonnen, is het nu aan jullie om jezelf te bewijzen op gebied van liefde. Because I am not your casanova, maar wie dan wel? Kom het te weten van 14u tot 17u op de Temptationvergadering op de locht.

Zaterdag 23 februari

Omdat onze quiz zoveel succes heeft dat er enorm veel teams zijn ingeschreven, moeten we nog eens op zoek gaan naar prijzen. Kom daarom vandaag om 15u naar het lochtdomein met de fiets. Het zal duren tot ongeveer 18u.

(Aangezien de jongensleiding vrijdag 22 februari de après-ski fuif organiseert en wij daar tot in de vroege uurtjes moeten werken, is het een uurtje later. Dit is trouwens ook extra reclame voor onze fuif die echt een knaller van formaat wordt!)

Vrijdag 1 maart

Vandaag worden jullie allemaal verwacht om mee te helpen op onze verkennerquiz! Het geld dat hiermee wordt verdiend, kunnen we gebruiken om voor jullie een geweldig kamp te voorzien dus zet deze dag sowieso in uw agenda. Helpen is verplicht!! Als je toch niet kan, stuur je dit OP TIJD naar de leiding. Meer info volgt nog.

Vrijdag 8 maart - Zondag 10 maart

Aangezien we vorige week geld hebben verdiend kunnen we er direct een deel van op doen ;). We gaan namelijk op verkennerweekend! Meer info volgt nog.

De leiding is dit weekend op planningsweekend geweest en zal daarom vandaag moeten uitrusten. Geen stress want volgende week staan we weer voor jullie paraat met een geweldige vergadering.

Na zo'n superslecht planningsweekend, is het vreemd genoeg tijd voor een oude vergadering. We hebben geen idee wat we volgende week gaan doen en daarom is het gisteren de tijd voor een omgekeerde vergadering. Heb jij er ook geen zin in? Kom dan zeker niet naar de locht van 17u tot 14u. Wij zullen er alvast niet zijn!

Vorig jaar was het Pieter, het jaar ervoor Eline, maar wie is dit jaar de mol? En dan bedoel ik de mol op onze scouts!! Want iemand is een vuile rat en zit al onze spellen te saboteren. Kom mee zoeken en ontdek wie al die tijd ons in de lure legde. Van 14u tot 17u op de locht.

Wij zijn skaters met een missie, onwijs coole kids in startpositie. Rocket Power!
Zoals jullie al kunnen raden, is het vandaag vergadering op wieltjes. Kom daarom met jullie favoriete vervoersmiddel naar de scouts!
We verzamelen om 14u op de locht en de vergadering duurt tot 17u.

P.S. wie een fiets pakt, is lame x

Andere (minder goeie) leiding zullen jullie vandaag in bedwang moeten houden, want deze zondag is het leidingswissel. Benieuwd wie jullie leiding voor vandaag is? Kom dan naar de locht van 14 uur tot 17 uur.

Vandaag is er geen vergadering aangezien het Pasen is.

Vrijdag 26 april - Zondag 28 april

Dit weekend gaat het groepsweekend door! Zet het in je agenda!

Zondag 5 mei

Vandaag gaat naar jaarlijkse traditie de vlottentocht door! Meer info volgt.

Zondag 12 mei

Twee eetlepels pili pili, een goeie klets energydrink, een beetje ketchup, 3 teentjes knoflook, af en toe wat roeren met een theezakje en garnituren met chocoladesaus. Wij weten alvast hoe we lekkere drankjes moeten maken, maar kunnen jullie ook vettig zijn? Daarom spelen we vandaag vettige spelletjes!
Kom van 14u tot 17u naar de locht.

Zondag 19 mei

Spetter spieter spater, lekker in het water. Ga maar vast naar de scouts en kom geen druppel later.
We doen vandaag waterspelletjes om het (hopelijk) goede weer al wat in te zetten.
Kom naar de locht van 14u tot 17u.

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

Emiel, Maxime, Jelle, Siemon en Tim