Verkenners

Beste Verkenner en Ouder

11 Oktober

-Sportvergadering-

Heeft iedereen zijn spieren opgewarmt voor de sportvergadering (vergeet jullie mondmaskers niet)

Van: 2 tot 5 op de locht

18 Oktober

-Laddercompetitie-

Deze zondag komen we te weten welke verkenner 'Dé Verkenner' is. De slimste, de sterkste, de behendigste, de snelste, ... Alles is nodig om tegen 17h bovenaan de ladder te eindigen. (vergeet jullie mondmaskers niet)

25 Oktober

-Ganzenbord-

198 jaar na 1822 (het jaar wanneer dit geweldige spel is uitgevonden) gaan wij dit spelen. Kom zeker van 14 - 17u naar de Locht deze zondag om te zien hoe dat werkt. (vergeet jullie mondmaskers niet)

1, 8, 15, 22 & 29 November 6 & 13 December

-Online-

Door de coronamaatregelen kunnen we ons deze zondagen niet amuseren op de locht. Dus dan proberen we dat online via een discord gesprek. Daar bespreken we met de Verkenners wat zij graag willen doen. De discordlink (enkel te gebruiken door de Verkenners!) :  https://discord.gg/8E2PMJc

19 December

-Sport avond-

Deze avond geen we samen lekker zweten op De Locht. De sporten Golf, Biljart, Bowlen en Schaken zullen zeker niet ontbreken. We s-warmen ons op om 20u en stretchen tot 22u (vergeet jullie mondmaskers niet)

26 December

-Kerstfeestje-

Een gezellige avond samen, rond die mooie boom, met mooie lichtjes en een sfeermuziekje. We leggen om 20u allemaal een pakje onder de boom (+€5) en om 22u zijn ze allemaal uitgepakt. (vergeet jullie mondmaskers niet)

2 Januari

-Geen Vergadering-

Vandaag vieren we nog het nieuwe jaar en is het dus geen vergadering.

9 Januari

-Film Avond-

Samen kijken we de beste film, suggesties mag je zeker op voorhand al eens doorsturen. Een lekker chipje en wat nootjes zullen niet ontbreken. We beginnen een half uurtje vroeger 19u30 en we eindigen wanneer de film gedaan is 21u30 - 22u. (vergeet jullie mondmaskers niet)

16 Januari