Verkenners

Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

Zondag 22 september

Vandaag spelen we een dorpspel, kom zeker allemaal met de fiets. De vergadering gaat door tussen 14u en 17u.

Zaterdag 28 september

Het is ballonnekesstoet, wij gaan een spel spelen tijdens dit gekke gebeuren. Kom tegen 19u naar de Locht, daar eten we samen vette fritten dus neem 5 euro mee hiervoor. Het duurt tot 22u (einde stoet).

Zondag 6 october

De leiding is op planningsweekend, er is dus geen vergadering.

Zondag 13 october

Dit weekend gaan we met de verkenners op survivalweekend, er volgt nog een brief met meer info.

Zondag 20 october

We gaan ronddassen in het mauriobos (bosspel), kom zeker met de fiets!!! De vergadering gaat door tussen 14u en 17u.

Zondag 27 october

Alles op wieltjes vergadering, pak allemaal een skateboard of step mee om tricks mee te gaan doen in elk skatepark rond Duffel. De vergadering gaat door tussen 14u en 17u.

Zondag 3 november

Vandaag zullen we jullie scoutstechnieken wat bijschaven. De vergadering gaat door tussen 14u en 17u.

Zondag 10 november

Wie heeft er nog geen lief? Kom vandaag dan zeker af want we hebben vergadering met de grieten ;) . De vergadering gaat door tussen 14u en 17u.

Zondag 17 november

We gaan heel Duffel rond voor een zoektocht/schattentocht, kom zeker met de fiets. De vergadering gaat door tussen 14u en 17u.

Zondag 24 november

Sporten is gezond, dus dat gaan we doen! De vergadering gaat door tussen 14u en 17u.

Zondag 1 december

DE befaamde jackass vergadering, zet jullie helm maar op! De vergadering gaat door tussen 14u en 17u.

De verkennerleiding,

Zef, Quinten en Bodhi