Verkenners

Beste Verkenner en Ouder

11 Oktober

-Sportvergadering-

 Heeft iedereen zijn spieren opgewarmt voor de sportvergadering (vergeet jullie mondmaskers niet)

Van: 2 tot 5 op de locht 

18 Oktober

-Laddercompetitie-

 Deze zondag komen we te weten welke verkenner 'Dé Verkenner' is. De slimste, de sterkste, de behendigste, de snelste, ... Alles is nodig om tegen 17h bovenaan de ladder te eindigen. (vergeet jullie mondmaskers niet)

25 Oktober

-Ganzenbord-

 198 jaar na 1822 (het jaar wanneer dit geweldige spel is uitgevonden) gaan wij dit spelen. Kom zeker van 14 - 17u naar de Locht deze zondag om te zien hoe dat werkt. (vergeet jullie mondmaskers niet)

1, 8, 15, 22 & 29 November 6 & 13 December

-Online-

 Door de coronamaatregelen kunnen we ons deze zondagen niet amuseren op de locht. Dus dan proberen we dat online via een discord gesprek. Daar bespreken we met de Verkenners wat zij graag willen doen. De discordlink (enkel te gebruiken door de Verkenners!) :  https://discord.gg/8E2PMJc 
 

19 December

-Sport avond-

 Deze avond geen we samen lekker zweten op De Locht. De sporten Golf, Biljart, Bowlen en Schaken zullen zeker niet ontbreken. We s-warmen ons op om 20u en stretchen tot 22u (vergeet jullie mondmaskers niet)

26 December

-Kerstfeestje-

 Een gezellige avond samen, rond die mooie boom, met mooie lichtjes en een sfeermuziekje. We leggen om 20u allemaal een pakje onder de boom (+€5) en om 22u zijn ze allemaal uitgepakt. (vergeet jullie mondmaskers niet)

2 Januari

-Geen Vergadering-

 Vandaag vieren we nog het nieuwe jaar en is het dus geen vergadering.

9 Januari

-Film Avond-

 Samen kijken we de beste film, suggesties mag je zeker op voorhand al eens doorsturen. Een lekker chipje en wat nootjes zullen niet ontbreken. We beginnen een half uurtje vroeger 19u30 en we eindigen wanneer de film gedaan is 21u30 - 22u. (vergeet jullie mondmaskers niet)

16 Januari

-Quizz-

 Om ons voor te bereiden op onze heusse VerkennerQuiz begin Mei gaan we deze avond al eens zien hoe goed jullie zelf kunnen Quizzen. Van 20u tot 22u op De Locht. En vergeet niet wie de oprichter is van De Scouts, hoe oud jullie leiding tezamen is en wat de naam is van onze scouts. (vergeet jullie mondmaskers niet)

24 Januari

-1-tegen-allen-

 Deze week proberen jullie de moeilijke opdrachten die de leiding heeft gemaakt te voltooien. Om de grote prijs te winnen zullen jullie alles uit de kast moeten halen. Van 14 - 17u op de locht. (vergeet jullie mondmaskers niet)

31 Januari

-Mister V-

 Vandaag komen we écht te weten wie er nu 'DÉ Verkenner' is, de laddercompetitie van voor de lock-down was enkel een voorproevertje. Deze keer zal het nog moeilijker zijn. Als je deze titel wilt kom dan van 14 - 17u naar de Locht. (vergeet jullie mondmaskers niet)

7 Februari

-Legervergadering-

 Groen en bruin kleuren deze zondag. Camoufleren, marcheren en leren schieten, dat zullen we allemaal doen vandaag. Doe je (leger)uniform aan voor de line-up om 14u op De Locht. (vergeet jullie mondmaskers niet)

14 Februari

-Geen Valentijnvergadering-

 Deze zondag doen we helaas geen valentijnsvergadering. Kom ontdekken wat we wel doen van 20u tot 22 u op De Loht. (vergeet jullie mondmaskers niet)

21 Februari

-Vergadering-

 ???

28 Februari

-Highland Games-

 Deze week doen we de enige echte highland games, schotse rokken zijn dus zeker toegestaan. Warm jullie al maar op want om 14u beginnen we met hamerslingeren en om 17u hebben we de laatste balk geworpen Op De locht. (vergeet jullie mondmaskers niet)

+Jullie leiding:

  • Jason: 0471 42 92 60
  • Zef: 0498 06 99 41
  • Ian: 0495 27 86 46

De verkennerleiding,

Zef, Jason en Ian