Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

Hieronder kan je de planning terugvinden wanneer we wat gaan doen. Wij hebben er alvast al veel zin in. Hopelijk jullie ook!

Opgelet! Op sommige weekends in december en januari zullen de vergaderingen op vrijdag- of zaterdagavond zijn, omdat de leiding dan examens heeft.

Welpenleiding

Kamp info:

Het kamp zal dit jaar van 23/07 tot 30/07 plaatsvinden.

Hier is al een tip voor het thema:

Afbeeldingsresultaat voor scot warrior

Verdere informatie zal nog volgen.

17 februari

We weten allemaal dat jullie super stoere welpen zijn, maar vandaag mogen jullie voor één keer jullie meest romantische kant laten zien op deze Valentijnsvergadering. Van 14u tot 17u op de Locht.

24 februari

Vandaag is het Jackassvergadering, dit wil zeggen dat we vandaag de zotste stunts uithalen die je altijd al wel eens had willen doen! Van 14u tot 17u op de Locht.

3 maart

Als een echte Scout moet je uiteraard de zotste constructies, de zeewaardigste vloten en de beste vuurtafels in elkaar kunnen sjorren. Kom vandaag naar de Scouts om je sjortechnieken te verbeteren. Van 14u tot 17u op de Locht.

10 maart

We hebben al gemerkt dat jullie allemaal deugenieten zijn en af en toe de leiding durven uitdagen. Vandaag zullen we bepalen wie de sterkste groep is: de welpen of de leiding? Van 14u tot 17u op de locht. Afhalen op de Locht

17 maart

Om de rest van het jaar verder voor te bereiden gaan de jongensleiding dit weekend op planningsweekend. Er is dus geen vergadering maar we zien jullie volgende zondag graag terug!

24 maart

Geeeeeeeeef acht, scheet in je broek met volle kracht! Vandaag toveren we jullie om tot de beste legermannen die België ooit zal hebben. Van 14u tot 17u op de Locht. Afhalen op de Locht

31 maart

VROOOOEEEEEEM!!! Heb jij thuis een zotte step, fiets, go cart,... neem deze dan zeker mee! Vandaag doen we namelijk alles op wieltjes. Van 14u tot 17u op de Locht.

7 april

Vandaag is het sportvergadering! Maar deze keer zullen er een paar nieuwe geduchte tegenstanders bijzitten, neem dus je beste voetbalbenen en tennisellebogen mee naar scouts. Van 14u tot 17u op de Locht.

14 april

Vandaag is het leidingswissel! Jullie zullen vandaag geëntertaind worden door andere leiding jeeeeeeeej. Van 14u tot 17u op de Locht.

21 april

Vrolijk Pasen, omdat de leiding het vandaag heel druk heeft met chocolade eitjes zoeken is het vandaag helaas !!geen vergadering!!. Geniet nog van jullie vakantie en tot op weekend!!

26-28 april

Dit weekend is het groepsweekend, een weekend met heel de Scouts vol plezier. Verdere info hierover staat op de thuispagina van de site.

5 mei

Vandaag is het vlottentocht! Helaas mogen enkel de +12 jaar takken een vlot bouwen en hiermee varen. Niet getreurd, ondanks dat het geen vergadering is aangezien de leiding hard aan het werken is, zijn er op de Locht veel leuke activiteiten zoals een springkasteel te vinden. Er zijn ook eet- en drankkraampjes en je kan altijd eens een kijkje komen nemen naar de vlotten. Tot dan!

De welpenleiding kijkt alvast uit naar de komende vergaderingen!

Tot dan, Knauf, Bolt, Mitch, Zwieber en Sloep