Beste Welp/ouder,

Hieronder vinden jullie de info over de vergaderingen van de komende weken.

Algemene info:

Dit jaar zal door corona zowel het afzetten als het ophalen op het G. Van der Lindenplein plaatsvinden.

Contact:

• Goofy   : 0472 24 73 29
  • Jacky    : 0484 98 30 24
  • Tyskie  : 0489 64 63 43
  • Baloe   : 0471 40 32 84

e-mail: welpen@scoutsengidsenduffel.be

Een stevige scoutslinker,
Goofy, Jacky, Tyskie, Baloe

Belangrijke data:

Kamp: 24 - 30 juli

Boekje:

Zondag 28 April

Fortnite vergadering / waterspellekes

Bij goed weer spelen we waterspellekes dus doe kleren aan die nat mogen worden.

Zondag 2 Mei

Olympische spelen

Omdat Japan 2020 niet kon doorgaan houden we vandaag de Olympische spelen op de locht! Kom van 2 tot 5 naar de scouts en laat je sportieve kant een zien!

Zondag 9 Mei

Jinstage

Vandaag nemen de Jins jullie vergadering over en proberen ze zich te bewijzen als leiding.

Zondag 16 Mei

Vettige spellekes / Plan B

Vandaag laten we het varkentje in ons nog eens los. Kom van 2 tot 5 naar de scouts en bereid je voor om te gaan rollen in de modder, eiergevechtje en nog zo veel meer!

Aangezien er veel regen verwacht wordt hebben we ook aan een plan B gedacht waarbij we niet 3 uur in de regen moeten zitten.

* Omdat de leiding hard moet studeren zijn het vanaf nu avondvergaderingen, deze vinden plaats van 19u - 21u *
* Afzetten en Ophalen aan de locht *

Vrijdag 21 Mei

Golf vergadering

Laat de Tiger Woods in je los en kom je bewijzen in allerhande soorten golf, voedbalgolf, frisbeegolf, en natuurlijk ook gewoon golf.

Vrijdag 28 mei

Quiz

Wie is de slimste welp? Deze vraag beantwoorden we vanavond. Kom naar de scouts en doe mee aan de "Gote Epic Welpen Quiz".

Vrijdag 4 Juni

Geen vergadering

Geen vergadering dit weekend vanwege het onweer!

Vrijdag 11 Juni

Waterspellekes

Omdat het zo warm is de laatste tijd hebben we wat afkoeling nodig. Daarom spelen we vanavond van 19u-21u waterspellekes op de locht.

Vrijdag 18 Juni

Leden-tegen-leiding vergadering

* De examens zijn gedaan dus zullen de vergaderingen weer gewoon op zondag plaatsvinden *
* Afzetten en ophalen op het G. Van der Lindenplein *