Beste Welp en Ouder!

Hieronder vinden jullie de info over de vergaderingen van de komende weken.

Algemene info:

Dit jaar zal door corona zowel het afzetten als het ophalen op het G. Van der Lindenplein plaatsvinden.

Contact:

Asterix (Communicatie)

Wiki

Bolt

Pluto

.

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

Een stevige scoutslinker,e-mail: welpen@scoutsengidsenduffel.be

Julie Leiding Bold, Pluto, Asterix en Wiki

Belangrijke data:

Kijk goed naar de datum! (18 december en januari) Nee, jullie leiding heeft geen foutje gemaakt het is weer zover, jullie leiding heeft examens en daardoor gaan de vergaderingen 's avonds door. Deze zullen altijd doorgaan op zaterdag van 19u van 21u op de Locht. (Welpen mogen direct naar de Locht zelf gebracht worden, en moeten dus niet op het Vanderlinden plein afgezet te worden).

kamp:

Dit jaar zal het kamp doorgaan van 24-31juli. (meer info komt later)

Boekje:

Iedereen weet dat de leiding groter en sterker zijn dan een welp, MAAR kunnen de welpen toch de leiding verslaan wanneer ze goed samenwerken??? Misschien wel!

Dat zullen we zien van 14u tot 17u op de locht! (brengen & ophalen op het vanderlindenplein)

Zondag 27 februari

Ken jij elk gebouw, plein en verborgen straat in de buurt? Met andere woorden hoe goed ken je Duffel eigenlijk? Dat testen we vandaag samen uit want we spelen het grote dorpsspel!

Van 14u tot 17u op de locht! (brengen & ophalen op het vanderlindenplein)

verassing!

Dit weekend helaas geen scouts :( De leiding is op planningsweekend voor het kamp en alle andere leuke activiteiten voor te bereiden!

Zondag 20 maart

Vandaag gaan we is kijken wie van jullie het in zich heeft om later een groot grond bezitter te zijn.... we spelen monopoly, maaaaar niet zomaar. We spelen het GROTE monopoly spel! (Misschien had je vorige week best nog eventjes geoefend met mama en papa!)

Van 14u tot 17u op de locht! (brengen & ophalen op het vanderlindenplein)

Zondag 10 April

Vandaag is het leidingswissel! Wij zijn vandaag spijtig genoeg niet jullie leiding maar 4 anderen uit onze leidingsploeg zullen onze plaats innemen. De perfecte kans om de andere leiding is te leren kennen! (misschien krijgen jullie nog wel is leiding van meisjes ;) )

Zondag 17 April

pasen!! geen scouts vandaag :(

Zondag 24 April

aangezien de vorige RISK-vergadering niet is kunnen doorgaan en we dit uiteraard gespeeld moeten hebben doen we dit vandaag!

Opgepast! Het gaat

er slecht aan toe.... er drijgt een grote oorlog uit te breken! Zo'n grote oorlog dat elk land over heel de wereld mee moet vechten! Ze hebben beslist dat jullie (de welpen) over de landen moeten leiden. Kom dus zeker naar de scouts om te zien wie van de welpen zal overwinnen in levensechte RISK!

Zondag 1 Mei

Om de 2 jaar gaan we samen op groepsweekend (waarbij heel de scouts samen op weekend gaan), spijtig genoeg dit jaar dus niet :(. Maaaaar, de hoofdleiding heeft een groot spel in elkaar gestoken die we samen met alle andere takken samen gaan spelen! Benieuwd wat ge gaan doen?

Zondag 8 Mei

Sporten is gezond, dat weet iedereen. Gelukkig bestaan er dan ook heel veel verschillende soorten sporten. Natuurlijk kunnen we ze niet allemaal doen, maar wel genoeg om te kunnen meten wie van jullie het meest sportieve is!

Wie weet kan er iemand van jullie wel een sprintje winnen tegen Wiki....

Zondag 15 Mei

Geen vergadering vandaag :(, maar wel vlottentocht!!! Hierbij maken verschillende groepen ,met onder andere onze +12 takken, vloten en varen ze op de nete richting de locht. Kom zeker eens kijken vanop de dijken en achteraf iets drinken op de locht voor ons geliefde oudercomité te steunen.

Tot dan!

Zondag 22 Mei

Voor de laatste keer krijgen onze jins (de oudste tak) de kans om zich in te leven in het leiding geven. Met de tips die ze vorige keer hebben gekregen steken zij vandaag voor jullie terug een spel in elkaar!

nieuwsgierig naar wat zij van plan zijn?

Een stevige scoutslinker.

Wij hebben er alvast veel zin in. Hopelijk jullie ook,
Bolt, Pluto, Asterix en Wiki