Beste Welp en Ouder!

Hieronder vinden jullie de info over de vergaderingen van de komende weken.

Algemene info:

Dit jaar zal zoals anders zowel het afzetten als het ophalen op het G. Van der Lindenplein plaatsvinden.

Contact:

Rooney(communicatie)

0471 79 32 64

Dumbo

André

Barry

.

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

Een stevige scoutslinker,e-mail: welpen@scoutsengidsenduffel.be

Julie Leiding Rooney, Dumbo, André en Barry

Belangrijke data:

Kijk goed naar de datum! Dit jaar zal ons weekend doorgaan van 18 tot 20 november het voorlaatste weekend van November dus vergeet zeker niet deze datum vrij te houden want het word een super tof weekend!

kamp:

Dit jaar zal het kamp doorgaan van 24-31juli. (meer info komt later, de data kan misschien nog een paar dagen opgeschoven worden maar het zal zeker eind juli zijn.)

Boekje:

Zaterdag 7 Januari - Kerstfeestje

Vanavond vieren de welpen nog is kerstmis. Aangezien we de vorige twee weken nog geen kerst hadden kunnen vieren vieren we het ietsje later maar het gaat nog altijd even leuk zijn.

Wat we juist gaan doen zal nog wel op de site komen.

Van 19u-21u op de locht! (brengen&ophalen op het G. Van der Lindenplein)

Vrijdag 13 Januari- griezeltocht

Vanavond gaan we te weten komen wie de stoerste welp is! Wie weet zit er wel een monster in het bos of nog iets veel enger... Kom vanavond naar de locht en ontdek zelf wat voor monster er in rooney schuilt!

Van 19u-21u op de locht! brengen en ophalen ook op de locht

Zondag 22 Januari - Jinsstage

Vandaag krijgen jullie leiding van de jins. Dit is de oudste groep bij ons op de scouts en zij zullen jullie dus 1 dag leiding geven om al eens te oefenen. Het gaat echt mega tof worden dus wees er zeker bij en ontdek wie deze mysterieuze "Jins" wel niet zijn.

Van 14u-17u op de locht! (brengen&ophalen op het G. Van der Lindenplein)

Zondag 29 Januari - Schaatsen

Vandaag gaan we schaatsen met heel de scouts, Super leuk dus! Meer informatie over waar en wanneer zal spoedig volgen. Slijp alvast jullie schaatsen maar want het gaat echt leuk worden.

Er zal dus nog meer informatie volgen vanaf wij ook meer weten.

Zondag 5 Februari - Planningsweekend

Dit weekend gaat de leiding op planningsweekend om voor jullie een geweldig kamp voor te bereiden. Helaas zal er dus geen vergadering zijn, zonnige groetjes uit Boedapest :). Tot volgende week!!

Zondag 12 Februari - Valentijnsvergadering

Vandaag doen we een valentijnsvergadering en wie weet worden jullie wel verliefd op een kaboutertje deze zondag.

Van 14u tot 17u op de locht! (brengen & ophalen op het Van der Lindenplein)

Zondag 19 Februari - Risk vergadering

Vandaag gaan jullie het tegen elkaar opnemen in het levensgrootte risk spel. Kom zeker meespelen en dan komen we te weten wie er het best oorlog kan voeren!

Laat zeker je gezond verstand niet thuis want dit zul je nodig hebben!

Van 14u tot 17u op de locht! (brengen & ophalen op het Van der Lindenplein)

Zondag 26 Februari - Dierenvergadering

Vandaag kunnen jullie eindelijk eens het beest in jullie naar boven halen want de grote dierenvergadering is er! We zullen eindelijk weten wie de grootste en coolste zoo in elkaar kan steken. We gaan super leuke spelletjes spelen en zo kunnen jullie de coolste dieren kopen.

Wie weet kan je zelfs Rooney kopen ;)

Tot dan stoere welpen! (Of zelfs leeuwen na deze vergadering!), Raaaaawrrrr!!!

Van 14u tot 17u op de locht! (brengen & ophalen op het Van der Lindenplein)