Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

Hieronder kan je de planning terugvinden wanneer we wat gaan doen. Wij hebben er alvast al veel zin in. Hopelijk jullie ook!

1 september:

Vandaag is de allerlaatste vergadering met de leiding van afgelopen jaar. We gaan een keitof jaar afsluiten in stijl. Van 14u tot 17u op de locht, afhalen op het plein.

8 september (zondag)

Vandaag is het tijd voor de grote overgang, jullie worden om 10u op de Locht verwacht waar jullie jullie nieuwe leiding gaan leren kennen en fantastische groepsspellen gaan spelen. Jullie ouders zijn welkom vanaf 14u om een lekker drankje te komen drinken, de showtjes van de leiding te bewonderen en hun kroost in te schrijven voor het komende jaar.

15 september

De eerste échte vergadering van het nieuwe scoutsjaar, eindelijk! Bij het nieuwe scoutsjaar horen natuurlijk ook nieuwe leiding, nieuwe leden en nieuwe vrienden. Kom daarom deze zondag van 14 tot 17 naar De Locht om allerlei kennismakingsspelletjes te spelen zodat we een hechte welpentak kunnen worden! Afhalen is op het plein.

De welpenleiding kijkt alvast uit naar de komende vergaderingen!

Tot dan, Zwieber, Rambo, Yoda en Octaaf.