Info:

Afhalen is altijd op het van der lindenplein tenzij het speciefiek anders wordt vermeld!

gsm nummers:

Zwieber: 0493 75 13 58

Rambo: 0478 21 32 52

Yoda: 0488 57 14 01

Octaaf: 0473 44 80 76

e-mail: welpen@scoutsengidsenduffel.be

Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

Hieronder kan je de planning terugvinden wanneer we wat gaan doen. Wij hebben er alvast al veel zin in. Hopelijk jullie ook!

Vanaf midden december tot eind januari zit de leiding met examens :( Daarom gaan de meeste vergaderingen voor deze tijd door op vrijdag! Dit staats steeds vermeld bij de datums, kijk het dus steeds even na!

1 december

Zie ginds komt de stoomboot uit spanje weer aan... Het is weer zover, de heiligman komt naar de locht om een bezoekje te brengen aan alle brave welpjes. Van 2 tot 5 op de locht!

8 december

Vuur ontdekken, muur schilderingen maken of op mammoeten jagen. Allemaal dingen die holbewoners als de beste konden maar kan jij het ook? Laat de holbewoner in los en kom je uitleven op de grote holbewoner vergadering. Van 2 tot 5 op de locht.

VRIJDAG 13 december

Vanavond is een speciale avond want het is vrijdag de dertiende! Durf jij te komen naar onze schriktocht? Wij zien de dapperste welpen van 19 tot 21 op de locht, afhalen is ook op de locht.

ZATERDAG 21 december

Vanavond mogen de boeven hun beste sluip skills naar boven halen en de polities hun beste speur skills want we gaan politie en boef spelen. Van 19-21 op de locht, ook het afhalen.

VRIJDAG 27 December

Vrolijk kerstfeest! Vanavond organiseren we met de welpen ons eigen kerstfeestje, plezier verzekerd! Elke welp mag een cadeautje van ongeveer 5 euro meenemen. Die gaan we dan met allerlei spelletjes herverdelen zodat iedereen met een nieuw cadeautje naar huis gaat. Van 19-21 op de locht, ook afhalen.

5 januari

Sneeuw of geen sneeuw vandaag gaan we ons amuseren met de leukste winter en sneeuw spelletjes. Kleed je warm aan en kom je amuseren van 2-5 op de locht.

12 januari

Vandaag gaan jullie niet van ons leiding krijgen maar van de jins want het is weer jinstage waarbij ze leren hoe dat juist moet zo leiding geven aan welpen. Ben jij benieuwd naar welk spel de jins in elkaar hebben gestoken? Kom dan van 2-5 naar de locht.

19 januari

We gaan met heel de scouts schaatsen. Het thema van de welpen is ridders en draken!

VRIJDAG 24 januari

Spring, spring, spriiiing de wereld in! Vandaag gaan we naar de spring in duffel! Van 19-21 aan de spring.

VRIJDAG 31 januari

Movie night!!! Kom van 19-21 naar de locht om allemaal samen een super toffe film te zien. Afhalen is ook op de locht!

9 februari

Vandaag gaan we een groot piramide spel spelen. Lukt het jouw om op de top te eindigen? Van 2 tot 5 op de locht.

16 februari

Geef acht! Vandaag gaan we testen wie er dapper en sterk genoeg is om in het leger te kunnen. Als je denkt dat jij het in je hebt om een echte soldaat te zijn kom dan van 2 tot 5 naar de locht!

23 februari

Bob de bouwer kunnen wij het maken, Bob de bouwer, nauw en of! Kom vandaag naar de scouts om je bouw skills boven te halen en laat zien dat je een echte ingenieur bent. Van 2 tot 5 op de locht.

1 maart

Vandaag trekken we het dorp in en gaan we Duffel verkennen en misschien zelfs een beetje onveilig maken want we gaan een super cool dorpsspel spelen! Van 2 tot 5 op de locht.

VRIJDAG 24 tot DONDERDAG 30 JULI

Dit zijn de data waar we op KAMP gaan!! Meer informatie volgt later, maar zo kunnen jullie de data al vrijhouden in jullie agenda.

Wij kijken er alvast naar uit en we hopen jullie ook!

De welpenleiding kijkt alvast uit naar de komende vergaderingen!

Tot dan, Zwieber, Rambo, Yoda en Octaaf.