Info:

Afhalen is altijd op het van der lindenplein tenzij het speciefiek anders wordt vermeld!

gsm nummers:

Zwieber: 0493 75 13 58

Rambo: 0478 21 32 52

Yoda: 0488 57 14 01

Octaaf: 0473 44 80 76

e-mail: welpen@scoutsengidsenduffel.be

Beste Scouts en Gids,

Beste Ouder,

Hieronder kan je de planning terugvinden wanneer we wat gaan doen. Wij hebben er alvast al veel zin in. Hopelijk jullie ook!

1 maart

Vandaag trekken we het dorp in en gaan we Duffel verkennen en misschien zelfs een beetje onveilig maken want we gaan een super cool dorpsspel spelen! Van 2 tot 5 op de locht.

8 maart

Eén tegen allen en alle tegen één! Zoals je  misschien al kan raden is deze zondag één tegen allen. Kom dus zeker van 2 tot 5 naar de locht.

15 maart

Helaas geen vergadering vandaag want jullie leiding is zelf op weekend :(

22 maart

Ridders die draken bestrijden om de jonkvrouw te redden, hoe moedig! Zou jij dat ook durven denk je? Als jij de draak wilt verslaan en de jonkvrouw wilt redden kom dan van 2 tot 5 naar de locht voor de grote middeleeuwse vergadering.

29 maart

Het is belangrijk dat we de planeet proper houden en daarom gaan we met heel de scouts de gemeente van Duffel helpen om Duffel weer proper te maken! Wil jij je steentje bijdragen? Van 2 tot 5 op de locht!

5 april

Vandaag gaan jullie niet van ons leiding geven want het is leidingswissel! Als je benieuwd bent wat de wisselleiding voor jou in petto heeft kom dan zeker van 2 tot 5 naar de locht, plezier gegarandeerd!

ZATERDAG 11 APRIL

Let op: deze vargadering is op zatderdag wegen Pasen op zondag! Kom deze avond zeker naar de scouts om de geheime paashaas te ontmaskeren. Ben jij de dedectieve die we zoeken? Kom van 19 tot 21 naar de locht om het te ontdekken!

19 april

Wie vindt het nu niet leuk om het varkentje uit te hangen? Kom vandaag de boel lekker smerig maken tijdens de vettige spelletjes vergadering van 2 tot 5 op de locht

26 april

Neem deze zondag zeker je coolste ding op wieltjes mee want het is tijd voor de alles op wieltjes vergadering, van 2 tot 5 op de locht.

3 mei

De scouts is één grote vriendengroep en dat gaan we vandaag bewijzen, de leiding heeft een super ultra mega cool groepsspel in elkaar gestoken om met heel de scouts samen te spelen! Ben ji benieuwd wat we gaan spelen? kom dan van 2 tot 5 naar de locht!

10 mei

Whoehoe vandaag gaan we Duffel nog eens onveilig maken maar niet zomaar alle plaatsen in Duffel, we gaan op zoek naar de coolste speeltuin van héél Duffel. Trek jij er mee op uit? van 2 tot 5 op de locht!

17 mei

Joepie, de jaarlijkse vlottentocht! Meer info volgt nog.

24 mei

Ben jij vandaag Shelly, El primo of mss zelfs Crow? Laat die gsm maar thuis en kom samen met ons knokken in de levensechte brawlstar vergadering! Van 2 tot 5 op de locht.

VANAF NU HEEFT DE LEIDING TERUG EXAMENS MAAR NIET GETREURD. WE DOEN GWN VERDER OP DE SUPER TOFFE AVONDVERGADERINGEN!

AFZETTEN EN OPHALEN IS VANAF NU OOK STEEDS OP DE LOCHT!

zaterdag 30 mei

Wat beter dan een toffe chill vergadering, filmpke kijken, chipke eten kortom gewoon lekker genieten! kom van 19 tot 21 naar locht, relaxatie verzekerd!

Zaterdag 6 juni

Neem vanavond allemaal jullie leukste gezelschapspelletje mee want we houden een super leuke gezelschapspelletjes avond! van 19 tot 21 op de locht.

Zaterdag 13 juni

Wat moet een echte scouts nog beter kunnen dan de weg naar het kamp terug vinden? Helemaal niets! kom ons vanavond je beste oriëntatie skills tonen tijdens de dropping. Van 19 tot 21 op de locht.

Zaterdag 20 juni

Tijd voor een feestje want het is einelijk terug zomer! Kom samen met onze de zomer goed inzetten op de allereerste zomervergadering! van 19 tot 21 op de locht.

ZONDAG 28 JUNI

Met de trein naar oostende... Joepie, na een jaartje afwezig te zijn gaan we dit jaar gewoon weer lekker chillen aan zee! Meer info volgt nog.

VRIJDAG 24 tot DONDERDAG 30 JULI

Dit zijn de data waar we op KAMP gaan!! Meer informatie volgt later, maar zo kunnen jullie de data al vrijhouden in jullie agenda.

Wij kijken er alvast naar uit en we hopen jullie ook!

De welpenleiding kijkt alvast uit naar de komende vergaderingen!

Tot dan, Zwieber, Rambo, Yoda en Octaaf.