Wolven

Beste wolf en ouder

Hieronder vinden jullie wat we komende zondagen gaan doen!

Belangrijke data:

25 september : ballonekesstoet

18-20 februari : weekend

eind juli : kamp (specifieke data volgt nog)

Zondag 12 september

Overgang

Vandaag is het overgang! En eens zo goed nieuws is dat de wolven terug zijn! Om 10u verwachten we jullie op de Locht met een lunchpakket en een drankje.

Benieuwd wie jullie leiding is? Kom dan zeker!

Zondag 19 september

kennismaking

Heb je zin om je leiding beter te leren kennen? Dan wordt je verwacht op het vanderlindenplein om 2 uur

Zaterdag 25 september

Ballonekesstoet

Het is weer zover, de ballonekesstoet mag weer doorgaan.  Samen met de welpen zullen we een mega coole kar maken om aan heel Duffel te tonen. Het thema van onze kar is ruimte en jullie worden allemaal verwacht om 7 uur aan de bib.

Zondag 3 Oktober

Jammer genoeg is het vandaag geen scouts.

Zondag 10 Oktober

Leger

Ben je klaar om de soldaat in jezelf los te laten? Kom dan zeker naar het vanderlindenplein om 2 uur.

Zondag 17 Oktober
Highland Games

Ben jij een echte schot? Heb jij puur highland bloed door je aderen stromen? Kom dan zeker om 2 uur naar het vanderlindenplein om highland games te spelen.

24 Oktober

sporten

Tijd om de beste sportman in jezelf naar boven te laten komen. Ben jij de sportiefste wolf? Kom dan zeker naar het vanderlindenplein om 2 uur.

Zondag 31 Oktober

Helaas geen scouts vandaag.

Zondag 7 November

Klakkenbuis

Misschien ben je wel een echte scherpschutter in videogames, maar kan je het ook in het echt? Kom om 2 uur naar het vanderlindenplein en laat zien hoe goed je kan schieten met een klakkenbuis.

Zondag 14 November

Volkspelen

Vroeger deed men heel wat anders dan tv kijken en gamen. Ben jij ook benieuwd naar de volkspelen? Kom dan zeker naar het vanderlinenplein om 2 uur.

Zondag 21 November

sjorvergadering
Ben je klaar om de beste sjorringen ooit te maken? Kom dan zeker naar het vanderlindenplein om 2 uur om van de leiding te leren hoe je vlotten en veel meer kan maken.

Zondag 28 November

kookvergadering
Wie zoekt, die vindt. Kom zeker om 2 uur naar het vanderlindenplein en zoek samen met de andere wolven naar de ingrediënten om zo iets super lekkers te maken, want het is vandaag kookvergadering.

Zondag 5 December

De Sint

Vandaag komt er hoog bezoek voor alle brave kinderen. De Sint komt vandaag langs dus kom allemaal zeker om 2 uur naar het Vanderlinden plein en de brave wolven krijgen misschien een cadeautje van de Sint.

Zondag 12 December

Alles op wieltjes

Vandaag gaan we aan het rollen. Neem je fiets, skateboard of winkelkar mee, kom om 2 uur naar het vanderlindenplein en role samen met de leiding door de vergadering.

Zaterdag 18 December

Filmvergadering
Zin in een ontspannen avond? Kom vanavond om 7 uur naar de locht en kom kiezen tussen de beste films die er zijn.

Zondag 26 December

Omdat het dit weekend kerstweekend is, is er dit weekend geen scouts.

Zondag 2 Januari

Omdat het dit weekend Nieuwjaarsweekend is, is er dit weekend geen scouts.

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

wolven@scoutsengidsenduffel.be

Jacky   0484/98 30 24