Wolven

Groepsweekend: 26-28 april

Vlottentocht: 5 mei

Kamp: 22-30 juli

Beste ouders, jullie kinderen mogen altijd hun vriendjes meenemen naar de vergadering. Elk kind mag 3 keer gratis komen proberen om te zien of ze het leuk vinden!!!

Zondag 14 april

Vandaag is het leidingswissel. Zijn jullie benieuwd van wie jullie vandaag leiding krijgen? Kom dan zeker van 14u tot 17u.

Vandaag is het Pasen, het is GEEN vergadering. Prettig paasfeest.

Groepsweekend: 26-28 april

Dit weekend is het groepsweekend. Meer info vind je op de homepagina (klik op het huisje). Elke tak heeft een verkleedthema, het onze is roodkapje en de boze wolf.

Zondag 5 mei

Jullie zijn allemaal welkom op de jaarlijkse vlottentocht. Het is GEEN vergadering omdat de leiding hard aan het werken is maar kom zeker eens naar de vloten kijken. Achteraf kan je nog iets drinken en eten op de locht waar nog leuke activiteiten zijn zoals een springkasteel.

De leiding van Scouts en Gidsen Duffel-West