Wolven

Beste wolf en ouder

Hieronder vinden jullie wat we komende zondagen gaan doen! 
 

Belangrijke data:

25 september : ballonekesstoet

18-20 februari : weekend

15 mei : vlottentocht

24-31 juli : kamp 

 

Zondag 7 November

Klakkenbuis

Misschien ben je wel een echte scherpschutter in videogames, maar kan je het ook in het echt? Kom om 2 uur naar het vanderlindenplein en laat zien hoe goed je kan schieten met een klakkenbuis.

Zondag 14 November

Volkspelen

Vroeger deed men heel wat anders dan tv kijken en gamen. Ben jij ook benieuwd naar de volkspelen? Kom dan zeker naar het vanderlinenplein om 2 uur.

Zondag 21 November

sjorvergadering
Ben je klaar om de beste sjorringen ooit te maken? Kom dan zeker naar het vanderlindenplein om 2 uur om van de leiding te leren hoe je vlotten en veel meer kan maken.

Zondag 28 November

kookvergadering
Wie zoekt, die vindt. Kom zeker om 2 uur naar het vanderlindenplein en zoek samen met de andere wolven naar de ingrediënten om zo iets super lekkers te maken, want het is vandaag kookvergadering. 

Zondag 5 December

De Sint

Vandaag komt er hoog bezoek voor alle brave kinderen. De Sint komt vandaag langs dus kom allemaal zeker om 2 uur naar het Vanderlinden plein en de brave wolven krijgen misschien een cadeautje van de Sint.

Zondag 12 December

Alles op wieltjes

Vandaag gaan we aan het rollen. Neem je fiets, skateboard of winkelkar mee, kom om 2 uur naar het vanderlindenplein en role samen met de leiding door de vergadering.

Zaterdag 18 December

Sluipspel
Ben je klaar om de sluiper in jezelf naar boven te halen? Kom dan zeker van 7 tot 9 naar de locht om het spannendste sluipspel van je leven te spelen.
 

Zondag 26 December

Omdat het dit weekend kerstweekend is, is er dit weekend geen scouts.
 

Zondag 2 Januari

Omdat het dit weekend Nieuwjaarsweekend is, is er dit weekend geen scouts.
 

Zaterdag 8 Januari

Feestdagenvergadering

Omdat we de afgelopen weken geen scouts kunnen hebben organiseren door de feestdagen, gaan we dat vanavond inhalen. We gaan kerstmis en nieuwjaar vieren vandaag om 7 uur op de locht. Neem ook een klein cadeautje mee van ongeveer 5 euro om elkaar een laat kerstgeschenk te geven.

Zondag 16 Januari

Schaatsen

Trek je schaatsen aan want vandaag gaan we ... schaatsen!  Wij hebben als thema sport, dus kom zeker om 10 uur naar het vanderlindenplein, verkleed in je favoriete sport tenue. We gaan dan met zen allen naar Heist-op-den-Berg(kasteelstraat 85). Als je rechstreeks wilt komen kan dit ook, dan verwachten we je om 10u45 in Heist. (P.S. mama's, papa's, broers en zussen zijn ook welkom).

Zondag 23 Januari

Jinstage
Vandaag wordt de fakkel tijdelijk overgenomen door onze oudste groep, de jins. Zij gaan je vandaag verassen met de beste vergadering (op de vergadering van de wolvenleiding na). Kom dus zeker om 2 uur naar het Vanderlindenplein.

Zondag 30 Januari

Tijdreizen
Vandaag gaan we vechten als romeinen, piramides bouwen als Egyptenaren en ontdekken zoals Columbus, want vandaag doen we een tijdreis vergadering. Kom allemaal om 2 uur naar de locht en ontdek wat er vroeger allemaal gebeurde.
 
Zondag 6 Februari
Bosspel
Vandaag gaan we kampen bouwen en kampen binnendringen op de grote bosspelvergadering. Kom allemaal om 2 uur naar het vanderlindenplein om een goude, oude, vertrouwde scoutsvergadering te spelen.
 
Zondag 13 Februari
Valentijnsvergadering
Hopelijk schiet cupido vandaag raak, want we gaan samen met de joka's een valentijnsvergadering spelen. Kom allemaal om 2 uur naar het vanderlindenplein om de leukste valentijn ooit te beleven.
 
Vrijdag 18-20 Februari 
weekend
We gaan met zen allen op wolvenweekend! Verdere info volgt nog via de brief.
 
Zondag 27 Februari
Team-ladderspel
Iedreen kent natuurlijk het ladderpsel, maar heb je het ooit al een keer in teams gespeeld? Strijd tegen elkaar om boven aan de ladder te komen, of laat je tactisch zakken om dan van laatste naar eerste te springen. We verwachten iedereen om 2 uur op de locht voor het gekste ladderspel dat je ooit zal hebben gespeeld.
 
Zondag 6 maart
leiding vs leden
Bzn jz klaar om de leiding uit te dagen in een echte klassieke 'leidings tegen leden'? Kom dan zeker om 2 uur naar het vanderlindenplein om tegen de leiding te strijden.
 
Zondag 13 maart
Geen vergadering
 
Zondag 20 maart
risk
Een goude oude risk vergadering, er bestaat toch niets leuker? Strijd samen met je team en verover zo de hele wereld. Kom om 2 uur naar het vanderlindenplein om deze super vergadering zeker niet te missen.
 
zondag 27 maart
opruimen
Vandaag nemen we de locht onderhanden en kuisen we de tereinen tot er geen vuiltje meer te bespeuren is. Voor alle flinke wolven die komen wacht er nog een leuke verassing.
 
Zondag 3 april
levende monopolie
Iedereen droomt er toch van om rijk te worden? Laat vandaag je dromen werkelijkheid worden en speel het levende monompolie spel. Kooop eigendommen en verdien zo miljoenen. Kom dus zeker om 2 uur naar het vanderlindenplein.
 
Zondag 10 april
kolonisten van catan
Land veroveren, grondstoffen verdienen en steden bouwen. Er is niets zo avontuurlijk als een echte kolonist zijn. Kom dus om 2 uur naar het vanderlindenplein en bouw samen je vestiging uit over het hele land.
 
Zondag 17 april
Vandaag is het geen scouts
 
Zondag 24 april
levensweg
Beginnen als babay en op pensioen gaan duurt normaal wel even, maar vandaag is dat allemaal mogelijk op 3 uur. We spelen de grote levenswegvergadering, dus kom allemaal om 2 uur naar het vanderlindenplein om af te studeren, te trouwen, kinderen te krijgen,  en nog veel meer.
 
Zondag 1 mei
groepsspel
Geen groepsweekend dit jaar, maar wel een super leuk groepsspel vandaag, kom allemaal om 2 uur nnar vanderlindenplein om met de hele scouts een super leuk groepspel te spelen.
Zondag 8 mei
levende monopolie
Iedereen droomt er toch van om rijk te worden? Laat vandaag je dromen werkelijkheid worden en speel het levende monompolie spel. Kooop eigendommen en verdien zo miljoenen. Kom dus zeker om 2 uur naar het vanderlindenplein.
 
Zondag 15 mei 
Vlottentoch
Het is weer zover, we organiseren met de scouts de vlottentocht.De tewaterlating zal om 13u30 plaatsvinden aan het deel van de dijk bij de oude brandweerkazerne. Kom dus zeker allemaal kijken naar het leukste scoutsevenement van het jaar.
 
Zondag 22 mei 
jinstage
De leiding mag het weer rustig aan gaan doen, want het is jinstage vandaag. Onze oudste tak zal eer vandaag alles op alles opzetten om er een top vergadering van te maken. Kom om 2 uur naar het vanderlindenplein en doe mee met een super leuke vergadering.
 
Zondag 29 mei 
fc de kampioenen 
'Kampioen zijn is plezant!'. Vandaag worden we allemaal echte kampioenen op de fc de kampioenen vergadering. We gaan geen dagschotels en porto's dirnken zoals Carmen en Xavier, maar het gaat wel super leuk worden, dus kom zeker allemaal om 2 uur naar het vanderlindenplein.
 
 

Zitten jullie met vragen of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

wolven@scoutsengidsenduffel.be

Jacky   0484/98 30 24

André  0489/09 33 19

Akela   0495/99 35 00

Woody 0491/36 79 91

Franky 0486/82 15 28