Wolven

Vlottentocht: 5 mei

Kamp: 22-30 juli

Zaterdag 26 januari

Vanavond is het quiz, wie van jullie is de slimste Wolf? De vergadering gaat door van 19u tot 21u.

Zondag 3 februari

Als jullie later echte leiding willen worden zullen jullie toch nog wat beter moeten kunnen sjorren, vandaag gaan we onze techniek skills trainen. De vergadering is van 14u tot 17u.

Valentijn vergadering vandaag. De vergadering is van 14u tot 17u.

Allemaal het bos in voor een groot bosspel. De vergadering is van 14u tot 17u.

Zondag 24 februari

Vandaag is alles op wieltjes, kom maar af met je skateboard of step en show ons die vette tricks. De vergadering is van 14u tot 17u.

Zondag 3 maart

We gaan alle speeltuinen van Duffel verkennen, kom zeker met je fiets. De vergadering is van 14u tot 17u.

Zondag 10 maart

Hoe strategisch kunnen jullie denken? Kom zeker met je fiets want we gaan op verplaatsing. De vergadering is van 14u tot 17u.

Zondag 17 maart

De leiding is op planningsweekend, vandaag dus geen vergadering.

Zijn jullie al klaar voor het ouderschap? Kom als zwangere vrouw naar de Locht en dan gaan we dit testen. De vergadering is van 14u tot 17u.

Hoe sterk zijn de Wolven als team? Bewijs julliezelf tegen de leiding! De vergadering is van 14u tot 17u.

Fysiek uitdagende vergadering. De vergadering is van 14u tot 17u.

Wij kijken alvast uit naar komend scoutsjaar!

De leiding van Scouts en Gidsen Duffel-West